- 6 Ağustos 2022
- 2.107
- 1.963
- Konu Sahibi Buffalosos
- #69.761
Og den almıştım bitince fileden alacağımKemik suyunu hazır alan var mı ? Ne alıyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Og den almıştım bitince fileden alacağımKemik suyunu hazır alan var mı ? Ne alıyorsunuz
Ben file’den aldım harras markaKemik suyunu hazır alan var mı ? Ne alıyorsunuz
Biber mi almak gerekiyormuşOg de biber salçası var. 1 yaşa gelince inşallah az sabır
Bende yarın fileye gideceğim ya baya organik ürünler varmış bebekler içinOg den almıştım bitince fileden alacağım
Bizler tabii ki yine dişe bağlıyoruz umarım artık diştir çıkar ve kurtuluruzBöyle bir uykuya direnme yok ya benim oğlum çol sık uyanıyor ama uykuya direnmezdi uykusu gelince uyuturdum son 2 haftadır asla uyumuyor gözleri kapanıyor dönüp duruyor yok böyke bişey
Ama keyfi yerinde hani huysuzluk yapıyor ama öyle bir yeri acıyor gibi ağlaması olmuyorBizler tabii ki yine dişe bağlıyoruz umarım artık diştir çıkar ve kurtuluruz
Valla bende hamileliğimde beri atmam dediğim şeyleri atıyorum ama çocuğunkileri hala elle ayrı yıkıyorum da çok yorucu olmaya başladıBen neredeyse baştan beri içime sinmeye sinmeye makineye atıyorum her şeyini ya. Önceden tahta kaşık ve bıçak atmazdım onları da atmaya başladım uğraşacak halim yok vaktim yok
Bende aynen akşam yemeğinden kalanı öğlen veriyorum geneldeBebek salçası almamıştım evde annemin yaptığı salça vardı onu kullandım şimdi ya salçalı hiçbir şey yapmamıştım şimdiye kadar. Kıymalı şehriye çorbası yaptım bugün. Bu akşam yaptığım yemeğin kalanını ben ertesi gün öğlen veriyorum
Ben 1 yaştan sonra bu kadar kasmam galiba hatta şuanda bile bazen kendi yemeğimizden tattırıyorum hatta yediriyorum hep değil ama bazen bizle tuzlu baharatlı yiyor ilk baştaki gibi değilim biraz saldım ama hala ona ayrı da tuzsuz baharatsız yapıyorum bazen de bizimkilere bakıyor tabi bizim yemeklere ayrı bi zaafı varBende salçalı biiey vermedim daha bebek için hangi salçayı almak lazım acaba ay nw zaman bitecek bu ekstra bebek alışverişi allahım listenin sonu yok onu alıyoruz başka bişey çıkıyor
Ben kendim yaptım ama bitince gurvita mı neydi onu alacağım bi daha kemik suyu yaparsam evde bayılırımKemik suyunu hazır alan var mı ? Ne alıyorsunuz
Domates asidik pişik ihtimali var diye biber tavsiye sanırım. Şimdi benim oğlanın poposu kızarmış bayağı salçadan mı hemen 2 saatte etki eder mi bilemedimBiber mi almak gerekiyormuş
Evet araştırıp baksak bayağı alacak şey var ordaBende yarın fileye gideceğim ya baya organik ürünler varmış bebekler için
Bu aralar atak haftasındayız sanırımBöyle bir uykuya direnme yok ya benim oğlum çol sık uyanıyor ama uykuya direnmezdi uykusu gelince uyuturdum son 2 haftadır asla uyumuyor gözleri kapanıyor dönüp duruyor yok böyke bişey
Ya bende öyle olmak istiyorum da evde düzgün yemek pişmiyor ki meselantaze fasulye var ama baya baharat koydum acı olmuş veremem genelde hep baharatlı yapıyorum yaptıklarımıBen 1 yaştan sonra bu kadar kasmam galiba hatta şuanda bile bazen kendi yemeğimizden tattırıyorum hatta yediriyorum hep değil ama bazen bizle tuzlu baharatlı yiyor ilk baştaki gibi değilim biraz saldım ama hala ona ayrı da tuzsuz baharatsız yapıyorum bazen de bizimkilere bakıyor tabi bizim yemeklere ayrı bi zaafı var
Oy öyle yapayım biber alayım daha önce hiç yememiş miydi bugün başka bişey yemediyse yemi olarak ondan olabilir belki ama katkısız oluyor sonuçta onlarDomates asidik pişik ihtimali var diye biber tavsiye sanırım. Şimdi benim oğlanın poposu kızarmış bayağı salçadan mı hemen 2 saatte etki eder mi bilemedim