2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    308
Kızlar bugün avm ye gittik bebeyle mont alacaktım ay hiç iyi olmadı 2-3 yaş alayım seneyede giyer diyordum ya içinde kayboldu resmen😂 1 yaşta bile rahat olmadı ağladı falan. Bende monttan vazgeçtim polarlı peluş gibi fermuarlı hırka aldım 🥲

Kahvalti icin 1 tatli kasigi irmigi suda pisirdim soguyunca icine yarim armut ve az ceviz rendeledim. En son 1 cay kasigi keciboynuzu pekmezi attim sevecek mi bakalim
Yarasın şifa olsun 🤲🥰 bende bugün aynısını şeftalili verdim kahvaltı niyetine, löp löp yuttu paşam, zaten şeftalıye bayılıyor annesi kılıklı 🥰😍😘

Kahvalti icin 1 tatli kasigi irmigi suda pisirdim soguyunca icine yarim armut ve az ceviz rendeledim. En son 1 cay kasigi keciboynuzu pekmezi attim sevecek mi bakalim
Ben irmik aldım ama hiç kullanmadım kutunun arkasında sütlüydü tarif .İnek sütü verilmemeli diye yapmadım. Suyla mı yapayım yani

Kızlar ya bebekleriniz sizi istemeyince ittiriyor mu yeni sürüm heralde dişlerine bakmak istiyorum var mı dşye eliyle ittiriyor öpülmekten sıkılırsa eliyle ittiriyor 🥲
Hemde ne ittirmek. Asilik yapıyor arada sıpa 😂🫢
Ben irmik aldım ama hiç kullanmadım kutunun arkasında sütlüydü tarif .İnek sütü verilmemeli diye yapmadım. Suyla mı yapayım yani
Irmigi pişir tarife göre. İçine meyve koy ceviz koy pekmez koy yedir. İstersem kahvaltıda yumurta sarisi biraz labne koy yedir. İrmik arada iyidir.su ile pişir.

Bu sabah çok kötü bir şey başıma geldi. Oğlumu pusetten düşürdüm. Anakucağının tutma yerlerini açamamışım düzgün. Uykusuzdum da. Tuttum ve kaldırdığım anda içinden kayıp yere düştü. Allahtan dışarda değildik. Evde halıya düştü. Tam düşerken tutmaya çalıştım. Ama başaramadım. Önce sırtını sonra kafasının yanını vırdu yere. Hemen acile götürdğk. Tomografi çektiler. Temiz çok şükür. 24 saat takip edin dediler. Yemek yiyince fışkırırcasına kusarsa ya da boş boş balmaya başlarsa anormallik sezerseniz getirin dediler.

Saatlerdir ağlıyorum. Çok kötü hissediyorum nasıl yaptım böyle bir şey. Ağlamaktan gözlerim acıyor.

Bu sabah çok kötü bir şey başıma geldi. Oğlumu pusetten düşürdüm. Anakucağının tutma yerlerini açamamışım düzgün. Uykusuzdum da. Tuttum ve kaldırdığım anda içinden kayıp yere düştü. Allahtan dışarda değildik. Evde halıya düştü. Tam düşerken tutmaya çalıştım. Ama başaramadım. Önce sırtını sonra kafasının yanını vırdu yere. Hemen acile götürdğk. Tomografi çektiler. Temiz çok şükür. 24 saat takip edin dediler. Yemek yiyince fışkırırcasına kusarsa ya da boş boş balmaya başlarsa anormallik sezerseniz getirin dediler.

Saatlerdir ağlıyorum. Çok kötü hissediyorum nasıl yaptım böyle bir şey. Ağlamaktan gözlerim acıyor.
Cok gecmis olsun hepimizin basina gelebilir üzülmeyin dikkatle takip edin bakin bir sey yokmuş temizmiş çok şükür 👍

Benimde oğlum yataktan düştü baya oldu 5 aylık falandı galiba o kadar hızlı döndü ki son ada kolundan tuttum kafası biraz yere değdi ama o an sanki bana kafası kırıldı gibi bi yerine hişey oldu gibi geldi günlerce kendimi suçladımşimdi sende öyle hissedeceksin bir kaç sonra normal olduğunu anlayacaksın bebeği ilk düşen anne sen değilsin son anne de sen olmayacaksın demişti bana birisi çok haklı üzülecek bişey yol doktora ds gitmissin çok şükür her bebek düşer ağlar biz anne olduğumuz için ilk etapta gözümüzde çok büyüyor kıyamıyoruz

Benimde oğlum yataktan düştü baya oldu 5 aylık falandı galiba o kadar hızlı döndü ki son ada kolundan tuttum kafası biraz yere değdi ama o an sanki bana kafası kırıldı gibi bi yerine hişey oldu gibi geldi günlerce kendimi suçladımşimdi sende öyle hissedeceksin bir kaç sonra normal olduğunu anlayacaksın bebeği ilk düşen anne sen değilsin son anne de sen olmayacaksın demişti bana birisi çok haklı üzülecek bişey yol doktora ds gitmissin çok şükür her bebek düşer ağlar biz anne olduğumuz için ilk etapta gözümüzde çok büyüyor kıyamıyoruz
Niyeyse çok ama çok kötü hissediyoeum. Ağlamamı durduramıyorum. Bebeğim iyi şu an. Mamasını içti. Keyfi yerinde. Ama ben toparlanamıyorım.

Çok geçmiş olsun Allah'ım korusun 🙏🏻

Niyeyse çok ama çok kötü hissediyoeum. Ağlamamı durduramıyorum. Bebeğim iyi şu an. Mamasını içti. Keyfi yerinde. Ama ben toparlanamıyorım.
Haklısın canım Allah'ım korumuş bak birşeyi yok keyfi yerinde biz kendimizi böyle herşeyde suçluyoruz işte bitmeyecek bu his. Hep bir yerlerde illa kendimizi suçlayacağız. Çok şükür ki dışarda olmadı 🙏🏻

Annelik sürecinde kendimizi kötü hissedeceğimiz çok şeyler yaşayacağız. Buda onlardan biri. Şükür bir şeyi yok 🤲

Oğlum 2 gündür 2 kere uyuyor yani aslında 3 ama 3. Uykusu çok alakasız saatlere denk gelmeye başladı mesela şuan hala 2 uyku ile duruyor 2 uykusuda uzun değildi toplam 2 saat bile uyumadı bugün yatakta dönüp duruyor asla duruyor bir sağa bir sola sürekli etrafı inceliyor ne görse onu almaya gidiyor ama aşırıı uykusu var belli

X