2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    308
Sabah 6da kalktık şimdiye kadar 10 dakika uyuduk uyandık. Hiç durmuyor önüne oyuncakları koyuyorum yok kucağıma tırmanıyor kucağımda gezdiriyorum gene aynı. Hep ağlama halinde bi kaç gündür böyle anlayamıyorum. En son dayanamadım bağırdım :KK43: daha çok ağladı bağırınca
Benimki de 7 de kalktı şimdi yine bağıra bağıra uyudu artık bağırmaktan boğazı tahriş olmuş sesi kesiyor öksürmeye başlıyor

Sabah 6da kalktık şimdiye kadar 10 dakika uyuduk uyandık. Hiç durmuyor önüne oyuncakları koyuyorum yok kucağıma tırmanıyor kucağımda gezdiriyorum gene aynı. Hep ağlama halinde bi kaç gündür böyle anlayamıyorum. En son dayanamadım bağırdım :KK43: daha çok ağladı bağırınca
Her şeyi anlıyorlar artık önceden bende sinirleniyordum artık kendimi tutmaya çalışıyorum onu yatağına koy tuvalete ta da başka odaya git sinirini at öyle yanına git artık bizi anlıyorlar :KK43:

Kızlar bu süreçte destek veren biri olmazsa akil sağlığını yitirme. Ciddi yiranmislik eşler arasında ciddi sorunlar olunabiliyor. Benim kv geldi vallahi ise başladım rahatladım. Fırsatı olup ise başlayacak olan bebeğini güvendiği birine biraxak olan anneler hiç düşünmeden baslayin. Bizim ki de geceleri sürekli ağlayarak kalkıyor çok arttı bu durum. Ve cidden gıcık oluyorum. Bebeğimi çok seviyorum evet ama öyle vizvizvizviz diye evin içinde gezen bit kadar dada parmağında oynatıyor bizi ama bende yemiyor. Süreçler geçecek ama ben bu rağmen kişisel bakimlarimi tam gerçekleştiremiyorum yetmiyorum zaten bu bel kaymasi yaşam standartlarımi yerle yeksan etti.

Bizim hayatımız da ki tek puturtu pirinç kızlar harici hala yumuşak beslenme devam ediyoruz. O da benim korkakliligimdan bugün ilk defa 180 ml süt bitirdik.

Kızlar bu süreçte destek veren biri olmazsa akil sağlığını yitirme. Ciddi yiranmislik eşler arasında ciddi sorunlar olunabiliyor. Benim kv geldi vallahi ise başladım rahatladım. Fırsatı olup ise başlayacak olan bebeğini güvendiği birine biraxak olan anneler hiç düşünmeden baslayin. Bizim ki de geceleri sürekli ağlayarak kalkıyor çok arttı bu durum. Ve cidden gıcık oluyorum. Bebeğimi çok seviyorum evet ama öyle vizvizvizviz diye evin içinde gezen bit kadar dada parmağında oynatıyor bizi ama bende yemiyor. Süreçler geçecek ama ben bu rağmen kişisel bakimlarimi tam gerçekleştiremiyorum yetmiyorum zaten bu bel kaymasi yaşam standartlarımi yerle yeksan etti.
Benimki de aşırı mızmız bu aralar. Kabızlık yaşıyor bi kaç gündür belki de ondan bilemiyorum herşeyden sıkılıyor hep dediğin gibi mızmız söyleniyor sürekli. İnsan çıldırıyor. Hayır uyumasın ama sakin bi şekilde oynasa ona da razıyım bütün evi tavaf ediyoruz gene durmuyor.

Bu sabah çok kötü bir şey başıma geldi. Oğlumu pusetten düşürdüm. Anakucağının tutma yerlerini açamamışım düzgün. Uykusuzdum da. Tuttum ve kaldırdığım anda içinden kayıp yere düştü. Allahtan dışarda değildik. Evde halıya düştü. Tam düşerken tutmaya çalıştım. Ama başaramadım. Önce sırtını sonra kafasının yanını vırdu yere. Hemen acile götürdğk. Tomografi çektiler. Temiz çok şükür. 24 saat takip edin dediler. Yemek yiyince fışkırırcasına kusarsa ya da boş boş balmaya başlarsa anormallik sezerseniz getirin dediler.

Saatlerdir ağlıyorum. Çok kötü hissediyorum nasıl yaptım böyle bir şey. Ağlamaktan gözlerim acıyor.
Çok çok çok geçmiş olsun. Lütfen kendini suçlama büyük oğlum bezde sallanırken babasının elinden bez kaydı düştü kafasını vurdu yere bundan 13 sene önce. Aynı şeyleri yaşadık. Korku üzüntü bebeğim gülüyor ben ona bakıp ağlıyordum. Bu minik sipayida ana kucağına yerde olan koymuşum akil işte baglamamisim top gibi yuvarlandi düştü kafasını vurdu ağladı ama birsey olacağını bildiğim için sakın kaldım. Yani ne bir arkadas çok güzel dedi ne sen ilk düşüren oldun neden düşmeyecek diye birsey yok. Rabbım dermansız dert vermesin. Birsey olmadı ya buna şükür artık daha çok hareketli olucaklar biz daha çok tedbir alcaz annecik🥰😍Rabbım evlatları korusun

Canım pütürlüye geç zorlanma sonradan. Kıyma felan vermiyor musun
Ya daha başlamadım bugün yarın alcam. Onu veririm ufaktan ama bizim kinin bir pisliği oluyor geciyor geri çıkıyor. Afedersin sivilce gibi uçları kabarık kabarik napcqm bilmiyorum krem verdi doktor neden oluyor acaba çözemedim:KK43:

Çorbaya dün ilk defa ekmek kattım hafif sulu gibiydi. Koy ekmeğinin için çok güzel yedi. Bugün de ben eti sanırım bebek çorbasına katılan kıtır ekmek aldım çok degel max yarim maksat renk oldun 😂🫢 için de birssuru vitamin var mış hemdeee(!)😁😉😏👀☺️😉😏😁😍

Ya daha başlamadım bugün yarın alcam. Onu veririm ufaktan ama bizim kinin bir pisliği oluyor geciyor geri çıkıyor. Afedersin sivilce gibi uçları kabarık kabarik napcqm bilmiyorum krem verdi doktor neden oluyor acaba çözemedim:KK43:
Sivilce gibi pişik mi canım anlamadım?
Öyleyse bi ara bizde de çıktı bacak aralarında özellikle çıkıyordu

Çorbaya dün ilk defa ekmek kattım hafif sulu gibiydi. Koy ekmeğinin için çok güzel yedi. Bugün de ben eti sanırım bebek çorbasına katılan kıtır ekmek aldım çok degel max yarim maksat renk oldun 😂🫢 için de birssuru vitamin var mış hemdeee(!)😁😉😏👀☺️😉😏😁😍
O bebek ekmeğinden bende aldım benimki çorba sevmiyor çözemedim ya neden sevmediğini önceden tarhana ile kapya çorbasını çok severdi şimdi istemiyor hiç bir çorbayı yemiyor.

Bende çok korktum pütürlüden hala da korkuyorum eline bişey vermeye ama damakları ile cidden eziyorlar çiğniyorlar

Kızlar geçen ay ilk kez adet oldum 6 gün sürüyordu eskiden yine öyle sürdü şimdi 3 gün gecikti eşim korkudan ödü patlıyor 😁😁 beniö bebe mızmız ya biraz geceleri de uyumuyor 2. Çocuk istemiyprdu zaten oğlum olduktan sonra kesin istememeye başladı 😁😁

Kızlar geçen ay ilk kez adet oldum 6 gün sürüyordu eskiden yine öyle sürdü şimdi 3 gün gecikti eşim korkudan ödü patlıyor 😁😁 beniö bebe mızmız ya biraz geceleri de uyumuyor 2. Çocuk istemiyprdu zaten oğlum olduktan sonra kesin istememeye başladı 😁😁
Benim kocamda vazgeçip hiç istemese keşke 😅

Sabah yulaf armut bisküvi ceviz karışımı vermiştim şimdi de kıymalı patates yemeği yapıyorum. Öğlen sade yoğurt verdim ama pek yemek istemedi meyveliye alıştırdım herhalde. Gerçi biraz dolap kokusu sinmiş ağzı açık kalmış

Benim kocamda vazgeçip hiç istemese keşke 😅
Geceleri çok ses et sürekli uyandır biraz huzursuzluk çıkar istemez 😁😁😁 ben ilk aylar geceleri ağlıyordum ya eşim kalkmıyordu çol kötü hissediyordum onun bebeğe alışması daha uzun sürdü artık devamlı uyanıyor uykusu benimki kadar olmasa iyice hafifledi o yüzden aynı döngüye girmek onu aşırı korkutuyor bende biraz daha salmışlık var artık😁

Sabah yulaf armut bisküvi ceviz karışımı vermiştim şimdi de kıymalı patates yemeği yapıyorum. Öğlen sade yoğurt verdim ama pek yemek istemedi meyveliye alıştırdım herhalde. Gerçi biraz dolap kokusu sinmiş ağzı açık kalmış
Ben daha ceviz vermedim ya daha deneyeceğimiz çok şey varrr

X