- 9 Haziran 2023
- 3.353
- 2.530
- 36
- Konu Sahibi Buffalosos
- #69.041
MadallahhhhSevdi bitirdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MadallahhhhSevdi bitirdi
O da var meme almayınca uyumuyor bazen.Tamda uyku saati ya insan zor kalkıyor yataktan bizde belki 9 10 kere uyandık aslında uyuyor gözleri kapalı ama ağlıyor meme vermezsem tamamen uyanıyor bazı geceler böyke çok meme istiyor
Kaça kadarBenimkide 3 ten sonra mesai başlattı
6 buçuk gibi geri daldı 7.45 gibi geri uyandıkKaça kadar
ay ne güzel yedi mi ? Benim bebeğim karıştırma şeyleri yemiyorBende yulaf yumurta sarısı bebe bisküvisi karıştırdım dünde bunu ıhlamur ile yapmıştım
Aç olunca yiyor ama bu aralar sanki iştahı azaldı yine dişe bağlıyorumay ne güzel yedi mi ? Benim bebeğim karıştırma şeyleri yemiyor
Dişlerine ben hiç bakamadım doğru dürüst, dudaklarını kitliyor ve gülüyor resmen, sanırım oyun sanıyor. Normalde elimizi kaptığı gibi ağzına atan çocuk biz bakmak isteyince ağzını inat gibi açmıyorKızlar ya bebekleriniz sizi istemeyince ittiriyor mu yeni sürüm heralde dişlerine bakmak istiyorum var mı dşye eliyle ittiriyor öpülmekten sıkılırsa eliyle ittiriyor
İttiriyor benimki deKızlar ya bebekleriniz sizi istemeyince ittiriyor mu yeni sürüm heralde dişlerine bakmak istiyorum var mı dşye eliyle ittiriyor öpülmekten sıkılırsa eliyle ittiriyor
Doğurmuşuz gönlümüze göre de öpemicezİttiriyor benimki de
Daha kötüsü benimki bide babasını gördüğü zaman bana gelmiyor ağlıyorDoğurmuşuz gönlümüze göre de öpemicez
Evet itiyor kucağa atlamayı yada kaçmayı da öğrenmişKızlar ya bebekleriniz sizi istemeyince ittiriyor mu yeni sürüm heralde dişlerine bakmak istiyorum var mı dşye eliyle ittiriyor öpülmekten sıkılırsa eliyle ittiriyor
YıkımDaha kötüsü benimki bide babasını gördüğü zaman bana gelmiyor ağlıyor
Aynen besle büyüt yaptığına bak
Daha da kötüsü benimki anneanne gördü mü hiçbirimizi tanımıyorDaha kötüsü benimki bide babasını gördüğü zaman bana gelmiyor ağlıyor
Benimkide dedesinl çok seviyo dede del diyor bağıra bağıraDaha da kötüsü benimki anneanne gördü mü hiçbirimizi tanımıyor
Seninki erkek miydiAynen besle büyüt yaptığına bak