- 4 Ağustos 2022
- 4.896
- 2.423
- Konu Sahibi Buffalosos
- #69.061
Oyyy öğrenmiş miBenimkide dedesinl çok seviyo dede del diyor bağıra bağıra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyy öğrenmiş miBenimkide dedesinl çok seviyo dede del diyor bağıra bağıra
Anne diyor dede diyor dede del diyor en kolayı baba ama asla ba bile demedi benimkinin ne çenesi duruyor ne kendisi aşırı hareketliOyyy öğrenmiş mi
Hazır yoğurt vermedim canım ama bir yaştan sonra bu kadar kasacağımı düşünmüyorumKızlar bulunduğum yerde suan yoğurt yok hazır yoğurt versem ne olur activia da bulamıyorum hep meyveli var hazır yoğurt hiç verdiniz mi
Hahahhaha benimki de mama baba diyorAnne diyor dede diyor dede del diyor en kolayı baba ama asla ba bile demedi benimkinin ne çenesi duruyor ne kendisi aşırı hareketli
Bazen olabiliyor kanama benimde 2 kere olmuştu. Progestan kullanmıştım verdiler mi size deArkadaşlar 11 haftalık tüp bebekle hamileyim pazartesi gece kanamam oldu hemen acile gittim sabahta kendi dokturma göründüm düşük riski yok dedieve git pedi dolduracak kadar olursa tekrar gel dedi şimdi dolu dolu birden akmıyor ama ara ara koyu kahve yada siyaha yakın akıntım oluyor ne bi anda prdi dolduracak kadar nede tamaman bitiyor ne yapacağımı bilmiyorum düşük olurmu çok korkuyorum
Teşekkür ederim Zaten transferden itibaren progestan fitil ve bi iğne kullanıyorumBazen olabiliyor kanama benimde 2 kere olmuştu. Progestan kullanmıştım verdiler mi size de
Kötü düşünmeyin doktor sorun yok dediyse sorun yoktur bazen kanama olabiliyor.Teşekkür ederim Zaten transferden itibaren progestan fitil ve bi iğne kullanıyorum
Amin inşallahKötü düşünmeyin doktor sorun yok dediyse sorun yoktur bazen kanama olabiliyor.
Bende yerleşme kanamasınbile olmadı herkesin bünyesş aynı değil bence mutlaka doktora git bişey kaybetmezsin için rahat ederArkadaşlar 11 haftalık tüp bebekle hamileyim pazartesi gece kanamam oldu hemen acile gittim sabahta kendi dokturma göründüm düşük riski yok dedieve git pedi dolduracak kadar olursa tekrar gel dedi şimdi dolu dolu birden akmıyor ama ara ara koyu kahve yada siyaha yakın akıntım oluyor ne bi anda prdi dolduracak kadar nede tamaman bitiyor ne yapacağımı bilmiyorum düşük olurmu çok korkuyorum
Amin inşallah
Bi kaç gündür devam edince korkmaya, engrl olamıyorumKötü düşünmeyin doktor sorun yok dediyse sorun yoktur bazen kanama olabiliyor.
Tekrar uğradın mı devam edince mesaj atsaydın doktoraBi kaç gündür devam edince korkmaya, engrl olamıyorum
Evet erkek. Kız olsa neyse dicemSeninki erkek miydi
Benim 3ay kanamam oldu kanama alanım vardı şükür 3 ay sonra geçmişti Dr sorun yok diyorda yoktur canım sıkıntı yaparsan olmaz dikkat et kendine rahat ol inşallah bizim gibi sağlıkla da kucağına al bu arada bende kullandım fitil ve iğneAmin inşallah
Teşekkür ederim amin inşallahBenim 3ay kanamam oldu kanama alanım vardı şükür 3 ay sonra geçmişti Dr sorun yok diyorda yoktur canım sıkıntı yaparsan olmaz dikkat et kendine rahat ol inşallah bizim gibi sağlıkla da kucağına al bu arada bende kullandım fitil ve iğne
Aynen dimi ondan sordum kızlar babacı olur derler geneldeEvet erkek. Kız olsa neyse dicem