- 14 Temmuz 2023
- 2.471
- 2.167
- 22
- Konu Sahibi Buffalosos
- #68.661
Işte orAlarda ama bulamadımKonu aç kısmından galiba tam bilemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Işte orAlarda ama bulamadımKonu aç kısmından galiba tam bilemedim
Kızlar söyle bir tarif gördüm hoşuma gitti kaç ayda yerler acaba
Çok geçmiş olsun yaBenımkı bronsıt olmuş hava verdıler eve java makınesı alınması lazımıs antıbıyotık verdıler
O vakitler dışarı çıkarırsanız hatta eşin falan çıkarırsa senin için de nefes alacak zaman olurBiraz zor oyalıyorum çabuk sıkılıyor
Oy kıyamam geçen benimkide hasta oldu hava değişiminden. Nebülizatör aldım bende eczanedenBenımkı bronsıt olmuş hava verdıler eve java makınesı alınması lazımıs antıbıyotık verdıler
Bazen öyle yapıyoruz gerçekten zorluyor bugün yine 3te uyandı şimdiye kadar uyumadı son 1 saattir zor oyalıyorumO vakitler dışarı çıkarırsanız hatta eşin falan çıkarırsa senin için de nefes alacak zaman olur
Ben hiç uyku saati geldi diyip uyutmaya çalışmıyorum öyle belli ediyor ki uykusu gelince saçını başını yoruyor bildiğin elinde saç oluyor hemen yatağa gidiyorum emziriyorum sağa sola dönüyor gazını çıkqrırsa uyuyor kendi kendine benimkinin uykuya dolması çok şükür iyi bir şekilde uyuturum ama uyku süresi çok kısa uyuyor uyanıyor ağlıyor ondan sonrası işte zorKızlar aklıma bir fikir geldi acaba diyorum çocuğu uyku saatleri dışında uykuya geçirmeye çalıştığım için mi ağlıyor uyku esnasında acaba zorla mı uyutuyorum yarından itibaren 1 hafta boyu uyuma uyanma emme ek gıda saatlerini yazıp takip edicem
Benimki d belli ediyor gözünü kaşıyor saçını kulağını çekiyor son 1.5 saattir bu şekilde ama uyutmaya çalışınca uyumak istemiyor sanki bir saat oluşturmuş kendince oğlum onu bekliyorBen hiç uyku saati geldi diyip uyutmaya çalışmıyorum öyle belli ediyor ki uykusu gelince saçını başını yoruyor bildiğin elinde saç oluyor hemen yatağa gidiyorum emziriyorum sağa sola dönüyor gazını çıkqrırsa uyuyor kendi kendine benimkinin uykuya dolması çok şükür iyi bir şekilde uyuturum ama uyku süresi çok kısa uyuyor uyanıyor ağlıyor ondan sonrası işte zor
Bende saate pek bakmıyorum uykusunu belli ediyor o zaman uyutuyorumKızlar aklıma bir fikir geldi acaba diyorum çocuğu uyku saatleri dışında uykuya geçirmeye çalıştığım için mi ağlıyor uyku esnasında acaba zorla mı uyutuyorum yarından itibaren 1 hafta boyu uyuma uyanma emme ek gıda saatlerini yazıp takip edicem
Benim çocukta ne güncelleme olursa olsun uykusu iyi anlamda hiç değişmiyorBize de emekleme güncellemesi geldi bugün. O kadar yoruluyor ki emeklerken, bakalım uykuya etkisi nasıl olacak
Bazen çok yorgun olduklarında da uyumak istemiyorlar. İşte o benim baş etmekte en zorlandığım ruh hali oluyor.Benim çocukta ne güncelleme olursa olsun uykusu iyi anlamda hiç değişmiyor
Bende geçen hafta ikinciyi oldum hatta olmam gereken zamandan önce karnım baya ağrıdı ama 2 gün geçikmeli oldum. Vücut adapta olmaya çalışıyor bence...Hasta olmama daha 6 gün vsr 3 gündür karnım çok ağrıyor ya daha geçen ay ilk kez adet oldum doğum sonrası, düzensiz mi olıyor acaba bir süre
Peki belli ettiğinde uykuya direniyor mu benim ki belli ediyor ve üzerine nerdeyse 2 saat uyumuyor gece uykusuna geçmeden önce yapıyor özellikle bunu. Bugün uyandıktan sonra gece uykusuna geçene kadar 5 saat uyumadı. Ve 2 saat mızmız geçti uykusu vardı ama uyumadıBende saate pek bakmıyorum uykusunu belli ediyor o zaman uyutuyorum
Kızlar söyle bir tarif gördüm hoşuma gitti kaç ayda yerler acaba