Ve herseye ek olarak dip not eklemek isterim ki bu hayatta neyi çok isterseniz o imtihan olur. Bende kızları çok severim ama kalbimi durduruyorum. Madden yada manevi olarak bana acı olsun yada Allah korusun imansiz olmasından çekiniyorum. Elbetteki herkesin isteği olabilir ama arkadaşımın dediği geleceğinizi de etkilemeden gırgıra vurmadan tatlı tatlı istemek ve beklemek. Kayıp noktasına bi sey diyemem ama zor elde eden kişi olarak cinsiyet ayrımı baya şaşırtıcı geliyorAbartmadığımı düşünüyorum
Yukardada belirttiğim gibi şükürsüzlük ve evlat acısını şuna bağlıyorum evlat acısı çekmiş birinin evlat cinsiyet ayrımı yapmak aklına gelmez.
Evet her insanın içinden bir cinsiyet geçer ama ben bunun çok dillendirilmesini şu olsun şu olsun diye ısrarla söylenmesini asla doğru bulmuyorum.
Şuan bizim düşünmemiz gereken bebegin cinsiyetinden çok bebegin sağlıgı olmalı.
Demek istediğim sadece bir doktor yorumuyla kalınmaması. Çünkü gerçekten farklı yorumlar yapabiliyorlar kendim bizzat tecrübe ettim bir doktor dış gebelik olabilir derken 2 saat sonra başka doktora gittim o hayır gayet içerde bu nasıl dış gebelik dedi. Tabiki doktorlar olmadan nasıl olacak saygımız sonsuz size ama bence olumsuz birşey varsa tek doktor ile kalınmamalı.İnanın bende yorum yapmak istemedim ama bir hekim olarak bu kadar hekim dusmanligina çok üzüldüm gitmek istemeyen doktora gitmeyebilir eskiden evde de doğuruyorlarmış onu da deneyebilirsiniz gayet
Not: anlık bir yoruma bağlı değil başından beri okuyorum ve artık toplu bir üzüntü ve serzeniş
Fazla ciddiye almışsınız benceSiz farketmez demiyorsunuz ki
Siz erkek olmasın olmasın diyorsunuz
Bana çok garip geliyor erkek lafına bile katlanamıyorken bebeginiz erkek olursa napıcaksınız
Evlat acısını şu yüzden söylüyorum evlat acısı çektiğinde ,aradığında daha bi değerli oluyor ya kız erkek ayrımı yapmayıp sağlıklısını istiyorsun ya bu yüzden diyorum
Evet bazılarına garip gelmeyebilir ama bana çok garip geldi
Doktor Hanım riskleri biliyor ve kabul ediyorum. Bebeklerim için güçlü durmaya çalışıyorum bu saatten sonra moral bozmanın anlamı var mı? Üstelik tek yumurta ikizlerim gerideymiş müdahale edersek dört bebeği de kaybedebilirmişim. Gerçekten ölmek istiyorum ben ya. Sadece anne olmak istemiştim..İnanın bende yorum yapmak istemedim ama bir hekim olarak bu kadar hekim dusmanligina çok üzüldüm gitmek istemeyen doktora gitmeyebilir eskiden evde de doğuruyorlarmış onu da deneyebilirsiniz gayet
Not: anlık bir yoruma bağlı değil başından beri okuyorum ve artık toplu bir üzüntü ve serzeniş
Ben olayı hiç biyere çekmedim kavgayada çekmedim (kavganın adını geçirdiğinize göre asıl kavga isteyen sizsiniz) kendi fikrimi belirttim konu sahibiylede ne kadar güzel bi şekilde konusup yorumlarımıza saygı duydugumuza bakabilirsinizBiz sağlığını düşünmüyor muyuz? Hangi anne acaba sağlığı düşünmez? Ne kadar gereksiz bir tavsiye. Yine de tavsiyeniz için teşekür ederim ama burda şaka ile yapılmış bir yoruma tabiki fikriniz olabilir düşünceniz de olabilir ama buraya bunu yazıp huzur kaçırmaya kavgaya çekmeye şükürsüz evlat acısı çekmemiş demeye getirmek doğru değil. Allah kimseye evlat acısı vermesinhamile bir kadına hamile bir kadının yaptığı yorum da ne kadar doğru olayı nereye çektiniz tebrikler
Aa neden korkuturlar ki ya tamam net olsunlar ama bu kadar da korkutmak doğru değil. Canım yine de sen internetten araştır çok iyi çoğul gebelik takip eden doktorla yürütİki doktorla paralel gidiyorum ama her randevuda da risklerden bahsedilir mi ya? Bir de bugünkü doktor bana bunlar iyi günlerin risklerin önümüzdeki aylarda artacak dedi. Şimdi laylaylommuş her şey. Of Allahım benim imtihanım da doktorlarla.
Fazla ciddiye almadım garibime gittiFazla ciddiye almışsınız benceelbette herkes her cinsiyeti ister ama bi tanesini daha çok ister. Bunu herhalde siz de tahmin ediyorsunuzdur.
Bende yaptıracağım canım aşı yaptırmaktan korkmuyorum tam tersi bilime karşı gelmekten daha çok korkuyorum uygulamaların çoğu rutin uygulamalar ve araştırdığım kadarıyla doktorların %80i yaptırma taraftarı en güzeli doktorlarımızı dinlemek rutin sağlık kurallarına uymakKızlar ben kızamık geçirmemiş biri olarak mesela kızamık olmaktan çok korkuyorum, yetişkinlikte kızamık daha tehlikeliymiş üstelik. Bu yüzden bebeğimin mikrop ve Hastalıkları karşı savunmasız kalmasındansa aşı olmasını tercih ederim. Amacım bebeğimin bağışıklık sistemini korumak olmasından ötürü şahsi kararım bu yönde.
Şeker yüklemesiyle alakalı da şunu okumuştum, günlük hayatta bize yüklenen şeker kadar şeker tüketiyoruz zaten. Ekstra bir zararı olmadığını tam tersi gebelik şekerinin bebek için aşırı zararlı olduğunu duymuştum.
Doktorlarımın bana önerdiği tüm tetkik ve tedavileri yaptırmayı düşünüyorum. Ama laf aramızda artık doktorlara gitmekten nefret eder oldum. Bugün yine çoğul gebeliğin risklerinden bahsetti doktorum. Tek yumurta ikizi bebelerimin arasında zar yokmuş birbirlerini boğabilirlermiş. Bir yerde doktora gitmek zülm benim için.
Ahh ahh bide asi karşıtı olup bebislere asi yaptırmayan sözde anneler varİnanın bende yorum yapmak istemedim ama bir hekim olarak bu kadar hekim dusmanligina çok üzüldüm gitmek istemeyen doktora gitmeyebilir eskiden evde de doğuruyorlarmış onu da deneyebilirsiniz gayet
Kesinlikle ayrım yapmıyorum sadece gönlümden kız geçiyor arkadaşın da fikrini içinde tutması daha doğru olurdu burda açıklayıp yok şükürsüz yok sağlığını düşünün önce yok evlat acısı çekmemişsiniz ne demek. Ben de yapılan yorumu çokta gerekli görmüyorum. Belki başka şekilde söylenseydi kabul edilirdi ama bu şekilde bana çok absürt geldiVe herseye ek olarak dip not eklemek isterim ki bu hayatta neyi çok isterseniz o imtihan olur. Bende kızları çok severim ama kalbimi durduruyorum. Madden yada manevi olarak bana acı olsun yada Allah korusun imansiz olmasından çekiniyorum. Elbetteki herkesin isteği olabilir ama arkadaşımın dediği geleceğinizi de etkilemeden gırgıra vurmadan tatlı tatlı istemek ve beklemek. Kayıp noktasına bi sey diyemem ama zor elde eden kişi olarak cinsiyet ayrımı baya şaşırtıcı geliyor
Bence insanları yargılamayın, Allah herkese farklı sınavlar verir, siz kendi sınavınızı başkaları anlamıyor diye kendinizi üzmeyin. Hoşgörülü olmak lazım.Fazla ciddiye almadım garibime gitti
Ben 6 ay ilaç tedavisi 1 aşılama 3 tüp bebek ve çok zorlu bi hamilelik ve evlat acısı çektiğim için sanırım benim için cinsiyetin ön planda tutulması garibime gidiyor
Bugüne kadar hastalıklarla epey imtihan yaşadım, ölmedim ama ölmeyi istediğim çok zaman oldu. Anlık bir sitemle asla sağlık sistemini elimin tersiyle itmiyorum. Zira çocuklarımı yaşatacak olan da yine o doktorlar. Ama yine de doktorların da hastayla azıcık empati kurması gerekmez mi?İnanın bende yorum yapmak istemedim ama bir hekim olarak bu kadar hekim dusmanligina çok üzüldüm gitmek istemeyen doktora gitmeyebilir eskiden evde de doğuruyorlarmış onu da deneyebilirsiniz gayet
Canım sakın öyle deme lütfen. Evet riskli ama 4üz doğurmayan yok mu onlara da risklerden bahsetmediler mi bahsettiler elbet. Ama sağlıkla geldi mi geldi. Seninde sağlıkla gelecek inşaAllahDoktor Hanım riskleri biliyor ve kabul ediyorum. Bebeklerim için güçlü durmaya çalışıyorum bu saatten sonra moral bozmanın anlamı var mı? Üstelik tek yumurta ikizlerim gerideymiş müdahale edersek dört bebeği de kaybedebilirmişim. Gerçekten ölmek istiyorum ben ya. Sadece anne olmak istemiştim..
Bence insanları yargılamayın, Allah herkese farklı sınavlar verir, siz kendi sınavınızı başkaları anlamıyor diye kendinizi üzmeyin. Hoşgörülü olmak lazım.
Ben sizin yorumunuza üzgünüm ama saygı duymuyorum fazla abartılmış. Ve şükürsüz demeniz gerçekten hiç hoşuma gitmedi. Hamile bir kadına evlat acısı çekmemişsiniz demeniz de hiç hoş değil ben bu cümlelere takıldımBen olayı hiç biyere çekmedim kavgayada çekmedim (kavganın adını geçirdiğinize göre asıl kavga isteyen sizsiniz) kendi fikrimi belirttim konu sahibiylede ne kadar güzel bi şekilde konusup yorumlarımıza saygı duydugumuza bakabilirsiniz
İnşallah herşey yolunda giderDoktor Hanım riskleri biliyor ve kabul ediyorum. Bebeklerim için güçlü durmaya çalışıyorum bu saatten sonra moral bozmanın anlamı var mı? Üstelik tek yumurta ikizlerim gerideymiş müdahale edersek dört bebeği de kaybedebilirmişim. Gerçekten ölmek istiyorum ben ya. Sadece anne olmak istemiştim..
İyide siz neden bu kadar çok alındınız. Herkes fikrini söyledi oda fikrini beyan etti. Ayrıca sukursuz olanlar var. Cinsiyet meselesi olarak değil ama sukursuz olanlar var. Bu grupta yada değil var bi şekilde. Herkesin gönlünde bi aslan bi taraf yatar, ona asla bi sey diyemem sadece ısrar edilmesi de bana da tuhaf geliyor size absürt geldiği gibi.Kesinlikle ayrım yapmıyorum sadece gönlümden kız geçiyor arkadaşın da fikrini içinde tutması daha doğru olurdu burda açıklayıp yok şükürsüz yok sağlığını düşünün önce yok evlat acısı çekmemişsiniz ne demek. Ben de yapılan yorumu çokta gerekli görmüyorum. Belki başka şekilde söylenseydi kabul edilirdi ama bu şekilde bana çok absürt geldi
Doktorlar her zaman kötüyü söyler canım sen doktorları takma şu dünyada 4üz 5iz 6ız doğuran birsürü kadın varBugüne kadar haftalıklarla epey imtihan yaşadım, ölmedim ama ölmeyi istediğim çok zaman oldu. Anlık bir sitemle asla sağlık sistemini elimin tersiyle itmiyorum. Zira çocuklarımı yaşatacak olan da yine o doktorlar. Ama yine de doktorların da hastayla azıcık empati kurması gerekmez mi?
İnanın bu konulara hiç girmek istemedim kimsenin düşüncesini etkilememek içinAhh ahh bide asi karşıtı olup bebislere asi yaptırmayan sözde anneler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?