• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    321
🤣 neden başkalarının benim sınavımı anlamalarını bekliyim veya neden buna üzülüyüm? Size üzüldüğümü düşündürün sey nedir
Siz kendiniz dediniz; ben evlat kaybettim ama şimdi siz bunu yaşamadığınız cinsiyet ayırıyorsunuz.... burada herkes hoş sohbet ederken araya girip kendi acınızdan bahsetmeniz ve iki genç kadının neşeli sohbetini yargılayarak bölmenizi buna verdim.

Siz kendiniz dediniz; ben evlat kaybettim ama şimdi siz bunu yaşamadığınız cinsiyet ayırıyorsunuz.... burada herkes hoş sohbet ederken araya girip kendi acınızdan bahsetmeniz ve iki genç kadının neşeli sohbetini yargılayarak bölmenizi buna verdim.
Evlat kaybettim demek beni anlayın bana üzülün demek mi?
Yargılayarak bölmedim düşüncemi söyledim
Her zaman herkesin fikri aynı olmayabilir
Herkesin her zaman fikrini begenmek zorundada değilsiniz
Begenmediğiniz fikirlerede yargılamak ve bölmek demeyin

Evlat kaybettim demek beni anlayın bana üzülün demek mi?
Yani anlamak isteseniz ne dediğimi anlardınız çok da şey yapmamak lazım :) işte, hoş bi sohbet varken iki hamile kadına şükürsüz demek kimseye bi fayda sağlamıyor. Size de. Bize de.

Yani anlamak isteseniz ne dediğimi anlardınız çok da şey yapmamak lazım :) işte, hoş bi sohbet varken iki hamile kadına şükürsüz demek kimseye bi fayda sağlamıyor. Size de. Bize de.
Tamam canım ben orayı geçtim sen bana kendini acındırma ve üzülme konusunda dediğin şeyi açarsan daha çok sevinirim

Tamam canım ben orayı geçtim sen bana kendini acındırma ve üzülme konusunda dediğin şeyi açarsan daha çok sevinirim
Acınızı hiç gerek yokken vurgulamak ve bu acıyo tatmayanları anlamadığınızı söylemek, anlaşılmadığınız için üzüldüğünüzü anlattı bana. Az önce de yazıştım.

Ben evlat kaybettim deyince burdaki kimsenin bana üzülmesini veya beni anlamasını beklediğim için demiyorum burdaki biri bana üzülmüş veya anlamamıs benim elime ne geçicek
Biri size evladımı kaybettim dediğinde bana üzül beni anla dediğinimi anlıyorsunuz

Ben evlat kaybettim deyince burdaki kimsenin bana üzülmesini veya beni anlamasını beklediğim için demiyorum burdaki biri bana üzülmüş veya anlamamıs benim elime ne geçicek
Biri size evladımı kaybettim dediğinde bana üzül beni anla dediğinimi anlıyorsunuz
Evet ben öyle okuyorum söylediğinizi. Altı üstü iki hamiş kadın uğraşmışlar bloglara girmişler hamilelikleri ile ilgili şakalaşıyorlar siz bölmek ve kendi acınızı hatırlatmak istediniz. İsterseniz özelden devam edelim. Ben daha fazla blog meşgul olsun istemem.

İyide siz neden bu kadar çok alındınız. Herkes fikrini söyledi oda fikrini beyan etti. Ayrıca sukursuz olanlar var. Cinsiyet meselesi olarak değil ama sukursuz olanlar var. Bu grupta yada değil var bi şekilde. Herkesin gönlünde bi aslan bi taraf yatar, ona asla bi sey diyemem sadece ısrar edilmesi de bana da tuhaf geliyor size absürt geldiği gibi.
Neye alındım biliyormusunuz hamile bir kadını korkutarak evlat acısı yaşamamışsın ondan böylesin demesine ve şükürsüz yaftasını yapıştırmasına. Yorum başka şekilde yapılsaydı kabul edilirdi ama bu şekilde kabul edemedim. Evet işte aynı şeyden bahsediyoruz neden içimden geçen bir şeye bu kadar tepki yapıldı ve şükürsüze kadar geldi mesele.

Evet ben öyle okuyorum söylediğinizi. Altı üstü iki hamiş kadın uğraşmışlar bloglara girmişler hamilelikleri ile ilgili şakalaşıyorlar siz bölmek ve kendi acınızı hatırlatmak istediniz. İsterseniz özelden devam edelim. Ben daha fazla blog meşgul olsun istemem.
🤣 kendinizi savunamayıp durmadan iki kadının arasına giriyorsunuz demeyin lütfen. ben 3-4 mesajımdada üst üste orayı geçtim neden bana anlamama ve üzülme konusunu bahsettiğinizi söylüyorum özele geçmemize hiç gerek yok bişey yazmak isterseniz yine özelden yazabilirsiniz mesajınızı tabikide okurum

Ahh ahh bide asi karşıtı olup bebislere asi yaptırmayan sözde anneler var 🤦‍♀️
Sözde anneler derken 🤨 biz de birşeylerin en iyisi olsun diye uğraşıyoruz. Hekimler 2ye bölünmüş durumda kimisi gerek görmezken kimisi gerekli görüyor biz de risk analizi yapıp fikrimizi beyan ediyoruz. O lafınız çok dokundu bana gerçekten çok üzüldüm. Gün boyu bebeğim için ne iyi gelir diye düşünen bir anne olarak .

Doktor Hanım riskleri biliyor ve kabul ediyorum. Bebeklerim için güçlü durmaya çalışıyorum bu saatten sonra moral bozmanın anlamı var mı? Üstelik tek yumurta ikizlerim gerideymiş müdahale edersek dört bebeği de kaybedebilirmişim. Gerçekten ölmek istiyorum ben ya. Sadece anne olmak istemiştim..
Lütfen böyle düşünme güçlü dur bebeklerin için nasibi olan bebeklerin dünyaya gelecek sen sabret instada mucize dördüzler var gerçekten mucize gibiler seninde mucizelerin sana gelecek İnşallah sen emin ol kendinden dik dur senin daha çok işin var pes etme hemen 4 bebe aynanda bakmak hiç kolay olmayacak ama onların gülüşleri kahkahalari sana yetecek 🥰🥰 kolay bir süreç değil ama sen başarmak için sonuna kadar çabalayacaksın dimi nickini mucize dördüzlerin savaşçı annesi diye bile değiştirebilirsin 🤣🤣

Neye alındım biliyormusunuz hamile bir kadını korkutarak evlat acısı yaşamamışsın ondan böylesin demesine ve şükürsüz yaftasını yapıştırmasına. Yorum başka şekilde yapılsaydı kabul edilirdi ama bu şekilde kabul edemedim. Evet işte aynı şeyden bahsediyoruz neden içimden geçen bir şeye bu kadar tepki yapıldı ve şükürsüze kadar geldi mesele.
Şükürsüzlüğü şu anlamda demiştim ikinci defa diyorum
rabbim bize bi evlat vermişse bunun neden sadece cinsiyeti üzerinde duruyoruz bunun için şükretmemiz gerekmiyormu

🤣 kendinizi savunamayıp durmadan iki kadının arasına giriyorsunuz demeyin lütfen. ben 3-4 mesajımdada üst üste orayı geçtim neden bana anlamama ve üzülme konusunu bahsettiğinizi söylüyorum özele geçmemize hiç gerek yok bişey yazmak isterseniz yine özelden yazabilirsiniz mesajınızı tabikide okurum
E evet haliyle çünkü ettiğiniz laflar söyledikleriniz.. . Orasını geçelim diyene kadar özür dileyip gönül alsanız herşey daha kolay :) neyse peki size de sevgiler.

İnanın bende yorum yapmak istemedim ama bir hekim olarak bu kadar hekim dusmanligina çok üzüldüm gitmek istemeyen doktora gitmeyebilir eskiden evde de doğuruyorlarmış onu da deneyebilirsiniz gayet 🙈🤣
Not: anlık bir yoruma bağlı değil başından beri okuyorum ve artık toplu bir üzüntü ve serzeniş
Uzmanlığınız hangi alanda? Tetanoz aşısı hakkındaki görüşürüz neler öğrenebilir miyim

Tamm burayı anladim fakat demin arkadaşın sinirlenip o şekilde neden yazdığını sadece tahmin edicem. Geçtiğimiz günlerde sayfa sahibine erkek olacak vs dediğinde tatlı sert bi cevapla karşılaştı. O zamanda sakalasiyodu arkadaş. O tepki bana da gelseydi bende orda üzülür canım acirdi O kadar kayba yada mücadelenin üstüne O şekilde bi tavır almak.

E evet haliyle çünkü ettiğiniz laflar söyledikleriniz.. . Orasını geçelim diyene kadar özür dileyip gönül alsanız herşey daha kolay :) neyse peki size de sevgiler.
Gerçekten anlamak istediğiniz şekil anlıyorsunuz
Birde siz bu demek istediğimi kapattıkça ben dile getiriyim sizin ne beni nede başkasını anlama veya üzülmenize hiç gerek yok
Ben sadece üzülme ve anlama konusuna takıldım

Gerçekten anlamak istediğiniz şekil anlıyorsunuz
Birde siz bu demek istediğimi kapattıkça ben dile getiriyim sizin ne beni nede başkasını anlama veya üzülmenize hiç gerek yok
İşte sizin de ben şunu anlamıyorum şükürsüzler demenize gerek yok :) anlaştık sonunda 👍🏻👍🏻

Back