2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    321
Bende kronik sistit var. İdrar yolu iltihapı. Her sene 1 kere olurum. Çeken bilir nasıl beter birşey olduğunu. Ona benziyordur ağrısı sanırım.
Epikrize akut sistit yazmış dr çok zor sürekli WC çıkma isteği gidip istemeden ağlayarak yapma bebe kucakta ve vee çok zorlanıyorum tam teşhis konulmadı ya bilmiyorum ki

Sorma canım zaten kendi kendime psikanalitik yapıyorum yapayalnızım destekçim kimse yok derin depresyondayım galiba yüzüm gülse de iyiyim desem de içten içe bişeylere üzülüyorum galiba halim vaktim yerinde hiçbir sıkıntım yok şükür böyle bakınca da nankörlük yapıyorum diye düşünüp daha da üzülüyorum sanırım ağır kaldırmamam gerek çocuk kucağımdan inmiyo ev iş konusunda rahatım ama yine de dağınıklık moralimi bozuyor kocam sağolsun en büyük destekçim ama insan aranmak sorulmak da istiyor herkes kendi egosunu tatmin etme peşinde, geçen teyzemi aradım aa bende seni arayacaktım dedi bende nedense hep öyle oluyo herkeste ben önce arıyorum dedim kapatııktan sonra bana bir aydınlanma geldi acaba çok mu insan arıyorum fırsat vermiyor muyum insanlara diye düşündüm bilmiyorum ne istediğimi ne yapmak istediğimi çocuğum sağlıklı iyi şükür ama bana çok yapışık bazen çok bunalıyorum sonra bu anları özlicem biliyorum ağrılarım var uzanmak istiyorum üstüme çıkıyo yemek bile yaparken kırk takla atıyorum sürekli iç hesaplaşmam var krndimle nasıl daha iyi olabilirim diye çok mu kasıyorum nasıl yapayım diyorum entelektüel hiçnişry yapamıyorım bazen konuşurken bile kendimden nefret ediyorum yanlış telaffuz edince yada birilerinin yanına gidince çok duygularımla hareket edip fevri davranıyorum daha önce böyle değildim nerde nasıl davranacağımı kestiremiyorum artık, eşim iyidir ama manipülatif yanı fazladır bazen doğru mu yoksa haklı olmak uğruna mı böyle konuşuyor diyorum onu bile analiz edemiyorum uzar gider benim listem kısaca

Şu süreç aşağınyukadı hepimize böyle ya bende yalnızım çok zor olıyor iş yapmak zor değil bebekle beraber iş yapmak zor birisinona baksa 1saatre yemek yapar bir evi süpürürüz yemek yapmadan ev toplanmadan da olmuyor ki hani iş yapmayın çocuğunuzla ilgilenin diyorlar ama hoş bizde tüm gün cam silip dip köşe temizlik yapmıyoruz aylardır cam silmedim kalacak öyle yapacak bişey yok evi süpürsem şükrediyorum akşam eşim gelince iftardan sonra 5 dk hızlıca süpürüyorum artık ne kadar temiz oluyorsa 1 sene sonra hwr şey daha farklı olacak inşallah alllahın izniyle buna inanıyorum ama yinede sinirlenmeden bunalmadan geçiremiyorum günlerimi

Çoğumuz aynı durumdayız gerçekten. Dün gece hiç uyutmadı. Şu an işteyim. Ve başım çatlıyor. Akşama yemek yapmadım. Yapabileceğimi de sanmıyorum. Kahvaltı şeklinde geçiricez büyük ihtimal. Eşimle evliliğimizi konuştuk geçen günm. O kadar rutine bağladık ki bunaldık herşeyden. Despresyondayım bence. Sadece değilmişim gibi davranıyorum.

İşte geçeçek bende farkındayım ama engel olamıyorum duygularıma sorun sadece ev de değil kendimi gerçekleştirme hayalim inanır mısın akşam eşim gündemden finanstan yaşadıklarından bahsediyo ben aynı bildiğin gibi diyorum deniz yemi bişey yaptıysa onu anlatıyorum o kadar konuşacak konu bulamıyorum kocamla bana bişey sorsa bilmem diyorum çünkü gerçekten fikrim yok çok yetersiz hissediyorum kendimi

Bende kronik sistit var. İdrar yolu iltihapı. Her sene 1 kere olurum. Çeken bilir nasıl beter birşey olduğunu. Ona benziyordur ağrısı sanırım.
Peki özellikle dikkat etmem gereken bir şey var mı canım henüz doktor tam teşhis koymadı ama muhtemelen öyle bir şey inşallah annemin hastalığından değildir

Öncelikle geçmiş olsun canım bebekten önce çalışıyor muydun? Yani zaman zaman bana da depresyon geliyor ve gidiyor bu sıralar iyiyim mesela ama yarın ne olacağım bilmiyorum.

Çalışan annenin işi daha zor. Ben çocuk doğduktan sonra işi bıraktım hamileykendr çalışıyordum çalışma hayatını bildiğim için çocuk bakmakla işe gitmek kıyaslanamaz çocuk bakmak çok zor eşim işe gittiği için ben evde durduğum için evdesin işte kafasında hep bir yarış halindeyiz ben yoruldum sen yoruldun kafası. Bence anne işe gitmese bile her türlü babaya göre işi zor bunu nasıl görmüyorlar üstelik birde işe giden kadınlar var hemde annelik yapan iyiki işte çıkmışım eşim yardımcı olıyor ama bana asla yetmiyor o yardımı

Evet anlıyorum seni ya ben mesela sabah yataktan öyle zor çıkıyorum ki of yine kahvaltı hazırlıcam diyorum bazen zorla yapıyorum çünkü önceden canım iş yapmak istemediğinden öğlene kadar aç duruyordum çocuk acayip zor bişey birisi gelse çocukla ilgili biieu sorsa fikrini değiştirir benle konuşunca yapmaz yani eski rahatlığını aşırı özlüyorum işe gitmeyi kendi paramı kazanmayı dışarı rahatça çıkmayı şıkır şıkır giyinip fotoğraflar çekinmeyi.. inşallah o günlerde gelir ya

Benimki de hep susadı sanıyor su vermediğimi düşünüyor susadı heralde deyip duruyor ona kalsa çocuk susuzluktan ölüyor ben su vermiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…