2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    321
Benim tansiyonum da yerler de oyüzden biraz midem dinse hemen ağzıma tuzlu kraker tuzlu bişey sokuyorum. Greyfurt portakal suyu ya da. Düz su da tansiyonu yükseltmiyo zaten onu da kusuyorum
Bi ömür tuzlu çubuk görmek istemiycem sqnirim. Portakal suyu bulantiya iyi geliyo mu? Ben maden suyu içine portakal sıkıp içerdim acaba öyle yapsam faydası olur mu. Evet su da bulantı yapiyo zorluyorum kendimi şimdilik.

Ya kızlar 2 haftada 1 ultrasona girmek zararlı mi. İki gündür mide bulantım azaldı korkmaya başladım girsem mi diyorum ama kararsız kaldım

Ya kızlar 2 haftada 1 ultrasona girmek zararlı mi. İki gündür mide bulantım azaldı korkmaya başladım girsem mi diyorum ama kararsız kaldım

Benim doktorum zararlı görmüyor.
Kalp atışını uzun süre dinlemenin zararlı olduğunu düşünenler var, biz bayağı 1 dakikadan uzun dinlemiştik 7. Haftada. (Alttan muayeneydi, eşim dışarıdaydı o da duysun falan diye odaya felene kadar kıpırdamadan bekledim )

Bulantı azalması bir sorun değil ama, ben iki gebeliğimde de hiç yaşamadım.

Benim de sürekli var özellikle geçen hafta kabızlıkta üstüne eklendi çok zorlandım. Mide şişkinliği gaz ve özür dilerim ama gaz çıkaramama sorunu var ama çıkmıyor. Kabızlığı kayısı ve mercimek çorbası içerek geçirdim gibi ama gaz hala var bide sancı yapıyor

canım bulantı zaten zamanla bıtıyormus ne guzel ıste sevın bence :))
cunku yazılarınuı hep gordum mıde bulantı ve kusmaların cok fazlaydı..
zararlı oldugunu sanmıyorum ..

mercımek corbasıda gaz yapıyor
bende de cok oluyor gaz ve bagırsak hareketleri,

Kiz sen gaz sorunu varken bide mercimek içip gene gaz eklemissin kendine ay hepimiz türlü türlüyüz ya

Kızlar dayanamadım gittim çok şükür herşey yolunda büyümüş 2 cm olmuş eli kolu minicik tomurcuklanmış bebeğe benzemiş azıcık . 8+1 ama 8+4 görünüyor dedi çok mutluyum mide bulantım azaldı derken az önce feci kustum boşuna evham yapıyorum gerçekten.

2 hafta aralıklarla 3 kez ultrasona girdim 2 ay içinde uzun bi süre gitmeicem. En azından 13-14 hafta olsun hem cinsiyeti görürüz

Benimde 9. Hafta ile başladı kusmalar zaten yiyemiyrdum simdi daha beter oldum. Birde istifra ile tansiyon düşüklüğü yaşayan varmi. Banyoya da yığılıp kaldım bi anda.
Bende 6. Haftada başladı kusma bulantı 10+3 üm azalıyor gibi arada geliyor bazen gelmiyor gibi ilk haftalar benimde tansiyonum çok düşüyordu duş alırken ılık su bile gözlerimi karartıyordu kapı açık duş alıyordum nolur nolmaz diye bide içersi çok buhar olmasın dye

Bir de doktor decavit ve colledan d vitamini verdi. 8+1 için erken değil mi? kendi doktorum ilk 3 ay bişey vermeyeceğim demişti bu sefer kendi doktorum izinli olduğu için Farklı doktora gittim o verdi kullanmalı mıyım çok kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…