- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.641
- 248
bende 9+2 yim,Benimde 9. Hafta ile başladı kusmalar zaten yiyemiyrdum simdi daha beter oldum. Birde istifra ile tansiyon düşüklüğü yaşayan varmi. Banyoya da yığılıp kaldım bi anda.
Ya can ismi güzel cnm ama kız ismine uygun değil bence tabiMinik bi anket yapabilir miyim kız olursa Can ismi evet mi Hayır mı
Ela güzel benim de eşim ela istiyor :)Ben kızım olursa ela koymak istiyorum ama bnm kızım da masal olsun diyor bakalım kim galip gelecek
Bi ömür tuzlu çubuk görmek istemiycem sqnirim. Portakal suyu bulantiya iyi geliyo mu? Ben maden suyu içine portakal sıkıp içerdim acaba öyle yapsam faydası olur mu. Evet su da bulantı yapiyo zorluyorum kendimi şimdilik.Benim tansiyonum da yerler de oyüzden biraz midem dinse hemen ağzıma tuzlu kraker tuzlu bişey sokuyorum. Greyfurt portakal suyu ya da. Düz su da tansiyonu yükseltmiyo zaten onu da kusuyorum
Son regl tarihin...Tüp bebekte gebeliği son adet tarihinden itibaren mi hesaplıyoruz yoksa transfer tarihinden itibaren mi
Bi kaç sefer bayilmanin eşiğine gelip döndüm şükür. Dediğin gibi bana da bu sabah oldu. 3. Aydan sonra bitecek diyorlar umarım öyle oluruzbende 9+2 yim,
pazar sabah baya gozum karardı bıseyler atıstırınca duzeldım..
ah canım cok dıkkat et,Bi kaç sefer bayilmanin eşiğine gelip döndüm şükür. Dediğin gibi bana da bu sabah oldu. 3. Aydan sonra bitecek diyorlar umarım öyle oluruz
Ya kızlar 2 haftada 1 ultrasona girmek zararlı mi. İki gündür mide bulantım azaldı korkmaya başladım girsem mi diyorum ama kararsız kaldım
Benim de sürekli var özellikle geçen hafta kabızlıkta üstüne eklendi çok zorlandım. Mide şişkinliği gaz ve özür dilerim ama gaz çıkaramama sorunuHerkes günaydınnnumarım hepiniz çok çok iyisinizdir
kızlar ben 9+2 deyim dünden beri inanılmaz bir mide şişliği yaşıyorum, çok afedersiniz sürekli gaz var karnımda hem geğirme geliyor hem de alttan çıkıyor. Acayip rahatsız ediyor karnım beni. Bağırsaklarım da çok hareketli ama öyle aman aman tuvalete de çıkamadım. Bu tarz bir şeyler yaşayan var mı ?
canım bulantı zaten zamanla bıtıyormus ne guzel ıste sevın bence :))Ya kızlar 2 haftada 1 ultrasona girmek zararlı mi. İki gündür mide bulantım azaldı korkmaya başladım girsem mi diyorum ama kararsız kaldım
hatta bır yazında baska hap yazdı doktor demıstın o fayda etmıs olamaz mı ??Ya kızlar 2 haftada 1 ultrasona girmek zararlı mi. İki gündür mide bulantım azaldı korkmaya başladım girsem mi diyorum ama kararsız kaldım
mercımek corbasıda gaz yapıyorBenim de sürekli var özellikle geçen hafta kabızlıkta üstüne eklendi çok zorlandım. Mide şişkinliği gaz ve özür dilerim ama gaz çıkaramama sorunuvar ama çıkmıyor. Kabızlığı kayısı ve mercimek çorbası içerek geçirdim gibi ama gaz hala var bide sancı yapıyor
Kiz sen gaz sorunu varken bide mercimek içip gene gaz eklemissin kendineBenim de sürekli var özellikle geçen hafta kabızlıkta üstüne eklendi çok zorlandım. Mide şişkinliği gaz ve özür dilerim ama gaz çıkaramama sorunuvar ama çıkmıyor. Kabızlığı kayısı ve mercimek çorbası içerek geçirdim gibi ama gaz hala var bide sancı yapıyor
Bende 6. Haftada başladı kusma bulantı 10+3 üm azalıyor gibi arada geliyor bazen gelmiyor gibi ilk haftalar benimde tansiyonum çok düşüyordu duş alırken ılık su bile gözlerimi karartıyordu kapı açık duş alıyordum nolur nolmaz diye bide içersi çok buhar olmasın dyeBenimde 9. Hafta ile başladı kusmalar zaten yiyemiyrdum simdi daha beter oldum. Birde istifra ile tansiyon düşüklüğü yaşayan varmi. Banyoya da yığılıp kaldım bi anda.
Beyaz nohut yiyin hanımlar çok güzel gaz çıkartıyor şişkinliğimede çok iyi geldi benimKiz sen gaz sorunu varken bide mercimek içip gene gaz eklemissin kendineay hepimiz türlü türlüyüz ya
Beyaz kuruyemiş nohut yaniBeyaz nohut yiyin hanımlar çok güzel gaz çıkartıyor şişkinliğimede çok iyi geldi benim
Beyaz kuruyemiş nohut yaniBeyaz nohut yiyin hanımlar çok güzel gaz çıkartıyor şişkinliğimede çok iyi geldi benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?