- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.641
- 248
bende can erkek ısmı yaa :))Minik bi anket yapabilir miyim kız olursa Can ismi evet mi Hayır mı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende can erkek ısmı yaa :))Minik bi anket yapabilir miyim kız olursa Can ismi evet mi Hayır mı![]()
maşallah canımm, saglıkla gelsın..Kızlar dayanamadım gittim çok şükür herşey yolundabüyümüş 2 cm olmuş eli kolu minicik tomurcuklanmış bebeğe benzemiş azıcık . 8+1 ama 8+4 görünüyor dedi çok mutluyum
mide bulantım azaldı derken az önce feci kustum boşuna evham yapıyorum gerçekten.
2 hafta aralıklarla 3 kez ultrasona girdim 2 ay içindeuzun bi süre gitmeicem. En azından 13-14 hafta olsun hem cinsiyeti görürüz
doktorum banada suan bı vıtamın vermedı herseyım normal dıye sadece folık asıt ve tsh ıcın hap kullanıyorum ..Bir de doktor decavit ve colledan d vitamini verdi. 8+1 için erken değil mi?kendi doktorum ilk 3 ay bişey vermeyeceğim demişti bu sefer kendi doktorum izinli olduğu için Farklı doktora gittim o verdi kullanmalı mıyım çok kararsızım
ayy nutella kaşıklayan bennnn gormek dahı ıstemıyorum ..Kızlar en çok neler yemek istiyorsunuz canınız neler çekiyor?
Ben daha çok tuzlu ekşi turşu istiyorum birde ev yemeklerini hiç yiyesim yok kebap lahmacun pide pizza tarzı istiyor canım hep löp löp yiceksin vallatatlı yiyince ve aklıma bile gelse midem bulanıyor yada midem bulandığı için daha çok ekşiye yükleniyorum hiçbirşekilde için tatlıyı almıyor
benim canımda hep ekşi şeyler istiyor limonlu tuzlu ekşili ama hiç yemek istemiyor ne ev yemeği ne dışarı hatta yemek yemeye gittiğim insanları da sinir ediyorumKızlar en çok neler yemek istiyorsunuz canınız neler çekiyor?
Ben daha çok tuzlu ekşi turşu istiyorum birde ev yemeklerini hiç yiyesim yok kebap lahmacun pide pizza tarzı istiyor canım hep löp löp yiceksin vallatatlı yiyince ve aklıma bile gelse midem bulanıyor yada midem bulandığı için daha çok ekşiye yükleniyorum hiçbirşekilde için tatlıyı almıyor
leble mi canım nohut dedıgın ??Beyaz kuruyemiş nohut yani
Beyaz kuruyemiş nohut yani
Maşallah bizde yarın gidicez inşallah 10+4 ken nasıl birşeye benzyor acaba çok merak ediyoruz birde şuan yeni gittiyseniz bir ay sonraya denk getirin sonraki kontrolünüzü bir ayı geçirmeyin doktorlar ayda bir çağırıyor kontrele 6-7 haftayı geçirmeyin yani cinsiyeti öğreniceksiniz diye tarama testinde de öğreneblirsinizmaşallah canımm, saglıkla gelsın..![]()
evet bence cok evham yapma mıde bulantısı azalacak ve sonra bıtecek ..
Evet beyaz nohut leblebi olan var ya o çok iyi geliyor şişkinliğe ve gaz çıkaramıyorsanız çok rahat gaz çıkartıyorleble mi canım nohut dedıgın ??
bende alayım bari denıyım, sagol canımEvet beyaz nohut leblebi olan var ya o çok iyi geliyor şişkinliğe ve gaz çıkaramıyorsanız çok rahat gaz çıkartıyor
Evet eski iştahlı halimi bende özlüyorum inşallah 3. Aydan sonra düzelicez bebenim canımda hep ekşi şeyler istiyor limonlu tuzlu ekşili ama hiç yemek istemiyor ne ev yemeği ne dışarı hatta yemek yemeye gittiğim insanları da sinir ediyorumama hiç böyle yemek yemek içimden gelmiyor eski iştahlı hallerimi özlüyorum tuzlu soğuk salatalık yeşil elma favorilerim
![]()
Evet dene mutlaka nette araştırmıştım benbende alayım bari denıyım, sagol canım
bende öyleyim bir de ilk ayları yaza gelenlerin midesi daha çok bulanıyormuş mantıklı geliyor sıcak havalarda midemi bulandırıyorEvet eski iştahlı halimi bende özlüyorum inşallah 3. Aydan sonra düzelicez beaz kaldı sabır
ev yemeklerini düşündükçe yağlı salçalı falan içim kalkıyor resmen ya
Ne sıklıklarla ultrasona giriyorsun canım. Ben bu ara sık girdim diye biraz ara vermek istiyorum 13-14.haftamda gitmeyi düşündüm aksilik olmazsa, hem cinsiyet netleşir. Tarama testi yaptırmayı düşünmüyorum şimdilikMaşallah bizde yarın gidicez inşallah 10+4 ken nasıl birşeye benzyor acaba çok merak ediyoruz birde şuan yeni gittiyseniz bir ay sonraya denk getirin sonraki kontrolünüzü bir ayı geçirmeyin doktorlar ayda bir çağırıyor kontrele 6-7 haftayı geçirmeyin yani cinsiyeti öğreniceksiniz diye tarama testinde de öğreneblirsiniz
Bende kararsız kaldım d vitamini düşüktü biraz onu kullanayım bari de decavit için acele etmeyeyimdoktorum banada suan bı vıtamın vermedı herseyım normal dıye sadece folık asıt ve tsh ıcın hap kullanıyorum ..
3 ay sonra bakacagız demıstı ..
kendı doktoruna sorup oyle kullan, ama vıtamın kullanan cok arkadasım var gebelıklerının basından berı kullanıyorlar ..
2 kere girdim ama 10 gün arayla çağırmıştı kalp atışını 6+2 de gördükten sonra herşey yolunda artık ayda bir geliyorsun dedi en son 20 haziranda gittim şimdi 20 temmuzda gidicemNe sıklıklarla ultrasona giriyorsun canım. Ben bu ara sık girdim diye biraz ara vermek istiyorum 13-14.haftamda gitmeyi düşündüm aksilik olmazsa, hem cinsiyet netleşir. Tarama testi yaptırmayı düşünmüyorum şimdilik
Bana daha bunların hiç birini vermedi doktorum bu gittiğimde belki vitaminlerime bakar gerekirse yazarBende kararsız kaldım d vitamini düşüktü biraz onu kullanayım bari de decavit için acele etmeyeyim
Evet çok mantıklı bidakini nasipse kışa getirmek istiyorumbende öyleyim bir de ilk ayları yaza gelenlerin midesi daha çok bulanıyormuş mantıklı geliyor sıcak havalarda midemi bulandırıyor![]()
Dayanamıyorum turşu sürekli yemek istiyorum ama bu seferde tansiyonum yükselir dye korkuyorum yabenim canımda hep ekşi şeyler istiyor limonlu tuzlu ekşili ama hiç yemek istemiyor ne ev yemeği ne dışarı hatta yemek yemeye gittiğim insanları da sinir ediyorumama hiç böyle yemek yemek içimden gelmiyor eski iştahlı hallerimi özlüyorum tuzlu soğuk salatalık yeşil elma favorilerim
![]()