- 9 Haziran 2023
- 3.367
- 2.536
- 36
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #59.821
Maşallah kız benımkıde ene veriyor sorma 49 cm doğdu 60 cm çıkıyor kg wlıyorBizimki ilk doğarken (54cm) hızlı başladı hızlı ilerledi smdi ene veriyo boya değil
İnşallah ne yapalım ya onlar bızı ya bız onları anlamıylruzSıcaklar şaşırttı iyice zaten canına yandığımın memleketi birden ısındı. Eve tıkıldık sabahın 9unda 30 derece nereye çıkarayım
Ya hiç sebepsiz sesi kısıldı ya
4 ay 2 günlük bugün. 14. Hafta başladı işte
Annem var fakat bazen destekten çok köstek oluyor. Geçecek insallah bu günler
Eve ben de cok zorlaniyorum iyi beslenmemiz icin biri lazim bize baksinİ mom latte kullanıyorum ben tavsiye edilmişti emziren anne tarafından. Açıkçası faydası var mı yokmu bilmiyorum ama yorumlar çok güzeldi ve çok bereketli. Onu kullanıyorum ben best yeast B12 rutin kullanıyorum protein ağırlıklı beslenmek lazım hoş hem bebek hem bunlar anne hangisine yetişsin bilmiyorum. Ama yaz geldi kısır yapiplip bol miktar yenilebilir süt için de irmik tatlısı. Bol yoğurt tuketebilinir şaştık vallahi
Multivitamin bazen unutuyorum ama galiba o sütü yağlandırıyormuş. Bundan sonra dikkat edeyim çocuğum kilo almaz olduKesinlikle katılıyorum benim hep yediğim şeyler muz yumurta et özellikle ceviz bide multivitamin de kullananilirsjn
Allah razı olsun canımÇok geçmiş olsun canım nasıl bulaşmış peki nereden geçiyormuş bizde tatilde gidicez dikiliye korktum bak smdi denizden vs havadan bişey bulasir mi
Aynen valla şaştık. Ben de multivitamin kullanıyorum ama nedense vücudum hep yorgun bitkin değerlerimin bazıları galiba düşük hissediyorum. Demir ekstra kullanıyor musunuz? Yada d vitamini felan. Sürekli başım dönüyor aşırı yorgunumİ mom latte kullanıyorum ben tavsiye edilmişti emziren anne tarafından. Açıkçası faydası var mı yokmu bilmiyorum ama yorumlar çok güzeldi ve çok bereketli. Onu kullanıyorum ben best yeast B12 rutin kullanıyorum protein ağırlıklı beslenmek lazım hoş hem bebek hem bunlar anne hangisine yetişsin bilmiyorum. Ama yaz geldi kısır yapiplip bol miktar yenilebilir süt için de irmik tatlısı. Bol yoğurt tuketebilinir şaştık vallahi
4. Ay aşısından sonra zaten zor olan uykuları iyice zorlaştı. Saatlerce uykuya geçmeye çalışıyor sürekli dönüyor.Biz de aynen sizin gibi 3.5 aylıkken başladı 4. Aya girdik hala devam ediyor ama o 3. Ayın sonuna doğru olan bambaşkaydı şimdi meme reddi falan yok ama uyku gerilemesi çok sürekli bir mız mız haller. Ben o yaşadığımızın atak olduğunu düşünüyorum üstüne bir de aşılar gelmişti bizim çok fenaydı çok
Yok canım almıyor çok denedim almadı Bebelac Gold denedim sma optipro denedim olmadı. Biberon eskiden tutuyordu sütümü sağıp veriyordum biberon da tutmuyorKımının sütü yaramaz derler bebeklerımız kritik zamanları atlattı çok şükür hıc mı mama almıyor
Benimki bu aralar kaka yapmıyor anlamadım. Ama öncesi her gün 2 3 bez çıkıyorduYa erkek bebegı annelrı bebekler kaka yaptımı karnına kıcınw kadar batıyor mu yaww cıvık yapöıyor kıvamlı yapıyor her yerı bok götürüyor bır paket ıslak mendıl paklar onu
Tüm satıcılardan kalkmış sanırım bulamıyorum ne kadara almıştınız en sonHepsiburada
Söyle 4. Ay sonrası sıcaklarla gündüz uyuyamıyorfuk biz bir süredir tüm gün huysuzlukla kucak istiyordu avm ye falan gittiğigimizfe çıkana kadar bebeğin uyuduğunu farkettim anladım ki sıcaktannuyuyamıyormus meğerse.Suan gündüz iki kez çok güzel uyuyor5. Ayda nasıl uykuları
Aynen uykuya geçene kadar kırk takla atıyoruz sonra kısacık uyuyup uyanıyor geri uyuyamıyor o yüzden huzursuz. Şimdi birde ayaklarını keşfediyor uykuya geçerken ben onu sallıyorum yanağını bir elime dayıyor ayaklar yukarda bi sağa bi sola bi yandan mız mız ağlıyor bazen gülüyorum valla sinirlerim bozuluyor4. Ay aşısından sonra zaten zor olan uykuları iyice zorlaştı. Saatlerce uykuya geçmeye çalışıyor sürekli dönüyor.
2200e almışım ama epey oluyor yılbaşıydı herhaldeTüm satıcılardan kalkmış sanırım bulamıyorum ne kadara almıştınız en son
Ay yok kasımmış ta2200e almışım ama epey oluyor yılbaşıydı herhalde
Aptamıl denen bıde sağlığı yerınde MÖ onemlı olan oYok canım almıyor çok denedim almadı Bebelac Gold denedim sma optipro denedim olmadı. Biberon eskiden tutuyordu sütümü sağıp veriyordum biberon da tutmuyor
Kelın ilacı olsa basına sürer hep bende öyle düşünüyorum ennkucık olayda çıksın hayatımdan ıstıyırum bak 1 aydır basbassyız o taraftan teknik ne benım taraftan gelen var sesız sakınız kavgamız yok ama bayram gekıyor abısı gelecek başlar bızkm kavgalar çünkü abısı bende kalacak yıne ben ne yapcam efe durmadı yemek yok efr susmadı o yok kımsenın götünde donmeyecem alcam oglumı başka odada otırcam yokmuş gıbı davranacam terbıyrsız insanlarKızlar size bişey danışacağım. Ben bir kaç gündür kaynanam da kalmaya geldim ve malum az çoğunuz biliyordur söylemiştim eşimin ailesi yüzünden eşimle boşanma durumuna geldim. Ne zaman onlarla görüşsek yine başa sarıyoruz ve huzurumuz kaçıyor çünkü görümcem ve kaynanam inanılmaz kötü kalpli insanlar. Ve eşimde malesef çoğu zaman onlara yaranmaya çalışıyor. Yine geldik buraya bi kaç gündür bende huzur kalmadı eşimle de konuşmuyorum yine. Çünkü hep beni hiçe sayıp onları destekliyor. Ben artık yoruldum bu işin içinden çıkamıyorum boşanmak istiyorum ama annem çocuğun için yapma diyor. Ama artık benim ruhum psikolojim ailesini kaldırmıyor. Ben bunlarla görüşmek istemiyorum 1 saat bile tahammül edemez oldum. Belki diyeceksiniz neden bu nefret. İnanın bana çok şeyler yaşattı söyledi. Aileme de aynı şekilde. Şimdi çocuğum konusunda da sürekli kaynanam benimle savaş halinde çocuğun annesi ben olduğum halde eşim beni hiçe sayıp onları destekliyor. Ben istemiyorum artık bu aile ile görüşmeyi ve eşim bunu kabul edecek bi insan değil ha aileci değil ama yine de görüşmek istiyor. Ben hayatımda bi insandan bu denli nefret etmedim artık beynim bu kadın ile dolsun istemiyorum kızlar ne yapacağım bana bi akıl verin. Tek yol boşanmak gibi geliyor artık dayanamıyorum
Çok şükür bir sıkıntı yok canım özellikle doktor test yaptı kilo alımı az diye bişey çıkmadı çok şükürAptamıl denen bıde sağlığı yerınde MÖ onemlı olan o
Rabbim yardımcın olsun, evliliklerin bir ilk zamanı bir de ilk çocuk olduktan sonrası baya zorlu geçiyor derlerdi de meğer ne haklılarmış. Ben de eşimle sorunluyum çocuk doğduktan sonra, aklımdan binbir türlü şeyler geçiyor.Kızlar size bişey danışacağım. Ben bir kaç gündür kaynanam da kalmaya geldim ve malum az çoğunuz biliyordur söylemiştim eşimin ailesi yüzünden eşimle boşanma durumuna geldim. Ne zaman onlarla görüşsek yine başa sarıyoruz ve huzurumuz kaçıyor çünkü görümcem ve kaynanam inanılmaz kötü kalpli insanlar. Ve eşimde malesef çoğu zaman onlara yaranmaya çalışıyor. Yine geldik buraya bi kaç gündür bende huzur kalmadı eşimle de konuşmuyorum yine. Çünkü hep beni hiçe sayıp onları destekliyor. Ben artık yoruldum bu işin içinden çıkamıyorum boşanmak istiyorum ama annem çocuğun için yapma diyor. Ama artık benim ruhum psikolojim ailesini kaldırmıyor. Ben bunlarla görüşmek istemiyorum 1 saat bile tahammül edemez oldum. Belki diyeceksiniz neden bu nefret. İnanın bana çok şeyler yaşattı söyledi. Aileme de aynı şekilde. Şimdi çocuğum konusunda da sürekli kaynanam benimle savaş halinde çocuğun annesi ben olduğum halde eşim beni hiçe sayıp onları destekliyor. Ben istemiyorum artık bu aile ile görüşmeyi ve eşim bunu kabul edecek bi insan değil ha aileci değil ama yine de görüşmek istiyor. Ben hayatımda bi insandan bu denli nefret etmedim artık beynim bu kadın ile dolsun istemiyorum kızlar ne yapacağım bana bi akıl verin. Tek yol boşanmak gibi geliyor artık dayanamıyorum
Ya bıde kilo verdıgını düşün allah korısun gelısımı gerılese tövbe tövbe olmasın bellı aylarda duruyormuş süt yağlanması ıcın arkadaşlar öneride bulunuyor dene canım onlarıdaÇok şükür bir sıkıntı yok canım özellikle doktor test yaptı kilo alımı az diye bişey çıkmadı çok şükürama bari az da olsa alsaydı içim rahatlardı sıfır kilo alımı oldu 10 günde