2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Ben fincan kek yapıyorum,

Bir numara büyük bez kullanmanız öneririm. En azından gece

Kızlar hala yemekleri tuzsuz mu yapıyorsunuz bebekler için sıfır tuz mu?
Ben en başından beri çok az miktarda yani tırnak ucu kadar tuz koyuyorum çünkü tuzsuz yaptığımda hiç yemiyordu, benim kayınvalidem Çankırılı ordan geliyor tuzlarimiz, ayrıca bence çocukların vücudunun tuza da ihtiyacı olduğunu düşünüyorum ben yaaa tabiki çok az miktarda yani. Şekere kesinlikle karşıyım mesela, ama tuz konusunda bu şekilde yaptım ben çok şükür de severek yiyor her şeyi

Kızlar bizimmde uykuya geçişlerde sorun yaşıyoruz yani yanımda yatıp uyurdu normalde ama biz 3 ay önce artvine köye gittik orda tüm denge bozuldu, uyumuyordu bizde en son çare battaniye ile salladik sonra geldik İstanbul'a ve ona alıştı sonra kucağıma alıştı ama kucağımda çok yoruluyordum sırtım kolum kalmadı yani şimdi iki gündür ise ayakta uyutuyorum böyle bana daha rahat geldi o da sürekli sallanmak değil sadece 5-10 dkk sürüyor sonra hemen alıyorum yatağına. Ama bu bebeler nasıl kendi kendine uyumaya alışacak merak ediyorum doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…