- 4 Ağustos 2022
- 4.921
- 2.433
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #59.781
Çok iyi anlıyorum aşıdan sonra fena oldu benimkide hele o ağlama krizleri beni bitiriyorLütfen beni ayıplamayındayanamıyorum artık
Atağının daaa tutağının daaa 4. Ayinin daaa uyku reddinin deee aşısının daaaaaaa
Yeter ya yeter sabahın 4unden beri 1 dakika uyumadı sesi kısıldı ağlamaktan, nefesi kesiliyor resmen titremeye başlıyor ağlarken. Elim ayağıma dolandı iyice suya sokuyom olmuyo yatiriyom olmuyo yuvarliyom olmuyo. Benim de yüzüm gözüm sisti ağlamaktan. Ne atakmis. Günlerdir uyumuyor. Benim midem bulanıyor uykusuzluktan sen nasıl dayanıyorsun anlamıyorumçok yorgunum çok
5. Ayda nasıl uykularıMerhaba 5. Aydan sesleniyorum geçecek bu uykusuzluk.4. Ay zor bir ay ama geçecek
Huzursuzlugguu yoksa dolu çişli bez sayısı da 5 6 falansa doyuyorYani saymadım ama bilemiyorum yetiyormmu acaba acaba aç mı kalıyor? Doymuyor mu
Olabilir belki o kadar emiyodur. Mama felan veriyor muydun senBen huysuzlandikca teklif ediyorum memeyi ben de saymam ne kadar emdi etti diye ama mesela 7 8 kez emiyor 1 günde
Ben de öglenleri sizin gibiyim vücudu yan ceviriyoruz degil mi benimki emerken sirt ustü yatsn istiyor elimle destekleyip yan ceviriyrumKızlar ben emzirirken yan yatırıyorum çocuğu o uyuyarak emiyo bende dinlemiş oluyorum o ara
Dolu olmuyor ama çişli bez çıkıyor o kadarHuzursuzlugguu yoksa dolu çişli bez sayısı da 5 6 falansa doyuyor
Yok vermiyorumOlabilir belki o kadar emiyodur. Mama felan veriyor muydun sen
Bende vermiyorum sadece emiyor ama kilo almadığına göre galiba tam doymuyor yada sütüm kilo aldırmıyor kendisineYok vermiyorum
Boyu uzuyorGastroenteroloji galiba alerji için. Bize inek sütü alerji testi yaptı çok şükür negatif çıktı ama bazı doktorlar bir yaş öncesi doğru çıkmıyor diyorlar. Bilmiyorum ama son 1 aydır kilo almıyor canım çok sıkılıyor.
Aynen canım uyuyo o arada iyi oluyoilk uykusuna yatırıyorum yarım saat sonra kalkiuor ya o uyandığında bölmeden veriyorum bazen geri uyuyo 1 saati geciyoBen de öglenleri sizin gibiyim vücudu yan ceviriyoruz degil mi benimki emerken sirt ustü yatsn istiyor elimle destekleyip yan ceviriyrum
Ben de öglenleri sizin gibiyim vücudu yan ceviriyoruz degil mi benimki emerken sirt ustü yatsn istiyor elimle destekleyip yan ceviriycanım
Iste o yüzden beslenmenizi sordum. Yarin saglik ocagina gidin ciplak tartilin not edin. Bi 5 gün mesela her aksam protein tüketin yanina salata. Sabah guzel kahvalti yapin ara ögunlerde kuru meyveler cerezler bakalim fark edecek mi 5 gün sonunda tekrar ciplak tartsinlar bebegiBende vermiyorum sadece emiyor ama kilo almadığına göre galiba tam doymuyor yada sütüm kilo aldırmıyor kendisine
Öyle düşünmek yanlıs nıye senın suçun canı yansa senın ıcın gıderKendimi kötü hissediyorum kilo alamayınca benim suçummuş gibi geliyor
Benimkinin de 2 aydır boyu uzamıyo ama kilosu maşallah niye kızlar?Boyu uzuyor
Benim bebegin ilk ay kilosu düşüktü bu sekilde takip ettim. Cok da stresliydim ac kaliyor mu acaba diye. Bu sekilde artis gördum kilosunda zaten günlük minimum 20 gram alsa yeter. Bu sekilde icim rahat etti kendime güvwnim geldi stresim azaldiBende vermiyorum sadece emiyor ama kilo almadığına göre galiba tam doymuyor yada sütüm kilo aldırmıyor kendisine
Hic mu uzamadi az mi uzadi. Benimki de kilo iyi ama sadece 1 cm uzamis 4.ayBenimkinin de 2 aydır boyu uzamıyo ama kilosu maşallah niye kızlar?
Boyu 64 ikidir boyle çıkıyor kilo 8 ama.
Sütün yağlıdir ondan diyolar normalde kolesterol çok yüksek bnde 300 lerde hamileyken 400 vardı bebeğe hastalık geçer mi kalp ırsi bizde
İşte son iki aydır 63.5. 64cm diyorlar anlamakfm ki yanlış mi ölçüyorlarHic mu uzamadi az mi uzadi. Benimki de kilo iyi ama sadece 1 cm uzamis 4.ay
Kuzum benim kimsen yok mu sana destek olacak. Bu süreçler zor yani açıkçası zorlandigim an ya annemi çağırıyorum ya ben gidiyorum. Çok zor bu süreçler bitmiyo ataklar. Bı uykusu düzene girse cocuklarin akşam uyusa biz de gücümüzü toplasak bir şekilde aşarız. Arabasına koyar dışarı cikariz ama oda çok zor.Lütfen beni ayıplamayındayanamıyorum artık
Atağının daaa tutağının daaa 4. Ayinin daaa uyku reddinin deee aşısının daaaaaaa
Yeter ya yeter sabahın 4unden beri 1 dakika uyumadı sesi kısıldı ağlamaktan, nefesi kesiliyor resmen titremeye başlıyor ağlarken. Elim ayağıma dolandı iyice suya sokuyom olmuyo yatiriyom olmuyo yuvarliyom olmuyo. Benim de yüzüm gözüm sisti ağlamaktan. Ne atakmis. Günlerdir uyumuyor. Benim midem bulanıyor uykusuzluktan sen nasıl dayanıyorsun anlamıyorumçok yorgunum çok
Evet boyu uzamış diğer aya göre. Ama 10 gündür hiç kilo almamışBoyu uzuyor