- 4 Ağustos 2022
- 4.920
- 2.433
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #59.841
Evet cidden aileler işin içine girmeyince daha huzurlu. Gerçi benim ailem hiç karışmaz eşim ne derse o. Sırf bizim iyiliğimiz için hiç bir şeye müdahale etmez benim ailem. Ama onunkiler herşeye karışır. Evimin içine çocuğuma evliliğime eşimin aldığı maaşı bile her zam geldiğin de sorarlar ne kadar oldu diye yani sizene.Kelın ilacı olsa basına sürer hep bende öyle düşünüyorum ennkucık olayda çıksın hayatımdan ıstıyırum bak 1 aydır basbassyız o taraftan teknik ne benım taraftan gelen var sesız sakınız kavgamız yok ama bayram gekıyor abısı gelecek başlar bızkm kavgalar çünkü abısı bende kalacak yıne ben ne yapcam efe durmadı yemek yok efr susmadı o yok kımsenın götünde donmeyecem alcam oglumı başka odada otırcam yokmuş gıbı davranacam terbıyrsız insanlar
Bence aç olan bebek mutlaka ağlar benimki çığlık çığlığa ağlıyor hatta bazen bebek tokken nile ağlar emmek için o onlar için hem ruhen hemde fizikten bir ihtiyaç kilosunu kucağına alarak mı tartıyosjn ev tartısıylaYani saymadım ama bilemiyorum yetiyormmu acaba acaba aç mı kalıyor? Doymuyor mu
Bende uzun süredir yatarak emziriyorum iyi oluyor gerçektenKızlar ben emzirirken yan yatırıyorum çocuğu o uyuyarak emiyo bende dinlemiş oluyorum o ara
Görüşmek istemiyorum ama Senin hatrın için görüşüyorum lütfen beni çok görüştürme dedim ona rağmen onlar geliyoruz dese sesi çıkmaz siz gelin dese yine gitmek ister bi türlü hayır demeyi bilmiyor. Kendisi geçen söyledi en iyisi mesafe koymak yoksa evliliğimiz zarar görecek dedi ama bak yine aynı yine beni getirdi içlerine. Ve işin kötü yanı onlara hak veriyor onların yanında beni azarlıyor. Çocukla ilgili bişeyde onları destekliyor beni yok sayıyor. Ben katlanamaz oldum artık.Rabbim yardımcın olsun, evliliklerin bir ilk zamanı bir de ilk çocuk olduktan sonrası baya zorlu geçiyor derlerdi de meğer ne haklılarmış. Ben de eşimle sorunluyum çocuk doğduktan sonra, aklımdan binbir türlü şeyler geçiyor.
Eşinizle konuşmayı denediniz mi yani zorla görüşmenizin bir anlamı yok, o gitsin gelsin annesine. Huzurunuz için böylesinin daha iyi olacağını, bebekle beraber yeni hayatta zaten zorlandığınızı biraz bu düzende ondan hassasiyet ve yardım beklediğinizi dile getirseniz. Yani az da olsa biraz anlamaz ve hak vermez mi size.
Ay Allah korusunYa bıde kilo verdıgını düşün allah korısun gelısımı gerılese tövbe tövbe olmasın bellı aylarda duruyormuş süt yağlanması ıcın arkadaşlar öneride bulunuyor dene canım onlarıda
Kız maşallah 64 olmuş işte birden fazla uzadığı için yavaşlamıştır 64 çok iyi bir boy bebeğinin hemde kilosu 8miş yani maşallah hem uzun heö kilolu Allah nazarlardan korusun 4 aylık değil mi bizimkiler gibiBenimkinin de 2 aydır boyu uzamıyo ama kilosu maşallah niye kızlar?
Boyu 64 ikidir boyle çıkıyor kilo 8 ama.
Sütün yağlıdir ondan diyolar normalde kolesterol çok yüksek bnde 300 lerde hamileyken 400 vardı bebeğe hastalık geçer mi kalp ırsi bizde
Evet canım ama onun dışında sağlık ocağında da baktım yine almamışBence aç olan bebek mutlaka ağlar benimki çığlık çığlığa ağlıyor hatta bazen bebek tokken nile ağlar emmek için o onlar için hem ruhen hemde fizikten bir ihtiyaç kilosunu kucağına alarak mı tartıyosjn ev tartısıyla
Masal ahhhKız maşallah 64 olmuş işte birden fazla uzadığı için yavaşlamıştır 64 çok iyi bir boy bebeğinin hemde kilosu 8miş yani maşallah hem uzun heö kilolu Allah nazarlardan korusun 4 aylık değil mi bizimkiler gibi
Canı sağolsun benım mınnakımımEvet canım ama onun dışında sağlık ocağında da baktım yine almamış
Azarlama, yok sayma bunlar ciddi ve ilişkide oldukça tahribat yaratacak durumlarGörüşmek istemiyorum ama Senin hatrın için görüşüyorum lütfen beni çok görüştürme dedim ona rağmen onlar geliyoruz dese sesi çıkmaz siz gelin dese yine gitmek ister bi türlü hayır demeyi bilmiyor. Kendisi geçen söyledi en iyisi mesafe koymak yoksa evliliğimiz zarar görecek dedi ama bak yine aynı yine beni getirdi içlerine. Ve işin kötü yanı onlara hak veriyor onların yanında beni azarlıyor. Çocukla ilgili bişeyde onları destekliyor beni yok sayıyor. Ben katlanamaz oldum artık.
Daha ne olsın anası yaww maşallah maşallah geçmez bence yaBenimkinin de 2 aydır boyu uzamıyo ama kilosu maşallah niye kızlar?
Boyu 64 ikidir boyle çıkıyor kilo 8 ama.
Sütün yağlıdir ondan diyolar normalde kolesterol çok yüksek bnde 300 lerde hamileyken 400 vardı bebeğe hastalık geçer mi kalp ırsi bizde
Öyle insanlar cokkkAzarlama, yok sayma bunlar ciddi ve ilişkide oldukça tahribat yaratacak durumlarannemlere gidiyoruz dediğinde ben gelmiyorum desen ne diyecek mesela zorla götüremez ama huysuzluk mu çıkarır? Ay kayınvalideniz de bunkadar yüzsüz mü gerçekten anlaşamadığınız halde evinize gelecek kadar
Incor kurı ıncaır bol sıvı tuketımı komposto yaglı kurı yemişlerNe gibi yiyecekler kilo aldırır anne sütünü besleyici yapar
Ben bu olaydan ziyade senin bebeğim kilo almıyor demene takıldım bak kafana taktığın o kadar şey var keyfin moralim yerine değilken çocuğuna nasıl bakacaksın şuan o bebek sana muhtaç mama da versen emsirsen de seni isteyecek çok zor nir süreç olanilir senim için ama bebeğin belli bir zamana gelene kadar bişeyleri görmemeye çalış sütün kesilir Allah korusun görme duyma bilme umursama en azından bir süre çocuğun için ben 2 gün bişeye üzülsem 3. Gğn sütüm azalıyornhemen kafam dank ediyor kendini mutlu edecek şeyler yap bana tatlı yemek su içmek süt yapıyor en azından hen öyle düşünüyorum sende kendi kendine tespit et bunları düşün bırak kötülük yapan yaptığıyla kalsın srn umursamazsan hepsi kudururKızlar size bişey danışacağım. Ben bir kaç gündür kaynanam da kalmaya geldim ve malum az çoğunuz biliyordur söylemiştim eşimin ailesi yüzünden eşimle boşanma durumuna geldim. Ne zaman onlarla görüşsek yine başa sarıyoruz ve huzurumuz kaçıyor çünkü görümcem ve kaynanam inanılmaz kötü kalpli insanlar. Ve eşimde malesef çoğu zaman onlara yaranmaya çalışıyor. Yine geldik buraya bi kaç gündür bende huzur kalmadı eşimle de konuşmuyorum yine. Çünkü hep beni hiçe sayıp onları destekliyor. Ben artık yoruldum bu işin içinden çıkamıyorum boşanmak istiyorum ama annem çocuğun için yapma diyor. Ama artık benim ruhum psikolojim ailesini kaldırmıyor. Ben bunlarla görüşmek istemiyorum 1 saat bile tahammül edemez oldum. Belki diyeceksiniz neden bu nefret. İnanın bana çok şeyler yaşattı söyledi. Aileme de aynı şekilde. Şimdi çocuğum konusunda da sürekli kaynanam benimle savaş halinde çocuğun annesi ben olduğum halde eşim beni hiçe sayıp onları destekliyor. Ben istemiyorum artık bu aile ile görüşmeyi ve eşim bunu kabul edecek bi insan değil ha aileci değil ama yine de görüşmek istiyor. Ben hayatımda bi insandan bu denli nefret etmedim artık beynim bu kadın ile dolsun istemiyorum kızlar ne yapacağım bana bi akıl verin. Tek yol boşanmak gibi geliyor artık dayanamıyorum
Benımkknın sağ el havada ev halkıns seslemıyor suyu dıye gülüyor yılışık bebe hav hav dıye böyle boynunun altıns öpüyorum arka arkaya onu öğrenmıs gırtlagından ses cıksrıyor bana dogrı gelıyor agzını açarak taklıt etmeye calısıyor sonra gülücük ses cıkarıuorAynen uykuya geçene kadar kırk takla atıyoruz sonra kısacık uyuyup uyanıyor geri uyuyamıyor o yüzden huzursuz. Şimdi birde ayaklarını keşfediyor uykuya geçerken ben onu sallıyorum yanağını bir elime dayıyor ayaklar yukarda bi sağa bi sola bi yandan mız mız ağlıyor bazen gülüyorum valla sinirlerim bozuluyor
Benımkıde mı stresten gıttı o zamanBen bu olaydan ziyade senin bebeğim kilo almıyor demene takıldım bak kafana taktığın o kadar şey var keyfin moralim yerine değilken çocuğuna nasıl bakacaksın şuan o bebek sana muhtaç mama da versen emsirsen de seni isteyecek çok zor nir süreç olanilir senim için ama bebeğin belli bir zamana gelene kadar bişeyleri görmemeye çalış sütün kesilir Allah korusun görme duyma bilme umursama en azından bir süre çocuğun için ben 2 gün bişeye üzülsem 3. Gğn sütüm azalıyornhemen kafam dank ediyor kendini mutlu edecek şeyler yap bana tatlı yemek su içmek süt yapıyor en azından hen öyle düşünüyorum sende kendi kendine tespit et bunları düşün bırak kötülük yapan yaptığıyla kalsın srn umursamazsan hepsi kudurur
Ailesine maddı destek ye bulunuyormu evın tek oğlumuEvet cidden aileler işin içine girmeyince daha huzurlu. Gerçi benim ailem hiç karışmaz eşim ne derse o. Sırf bizim iyiliğimiz için hiç bir şeye müdahale etmez benim ailem. Ama onunkiler herşeye karışır. Evimin içine çocuğuma evliliğime eşimin aldığı maaşı bile her zam geldiğin de sorarlar ne kadar oldu diye yani sizene.
Evet malesef çok yüzsüz utanmaz rezil bir kadın. Kendisinden nefret ettiğimi biliyor çünkü kendisi de benden nefret ediyor zerre beni sevmiyor ama yüzüme hep çok seviyor gibi davranıyor. Eşim huzursuzluk çıkarır ve benle konuşmaz gitmiyorum desem torunlarını neden göstermiyorsun der. Bizim kendi içimizde de ufak tefek sorunlarımız oluyor ama bi şekilde idare ediyoruz ama bu konuda asla anlaşamaz olduk ve ciddi anlamda boşanacak durumdayız. Onların yanında bu şekilde beni yok sayıyor. Ama onlar yokken böyle değil. Benim ailemin yanında biz başbaşayken daha farklı herşey. Ama onun ailesinin yanında onların istediği oluyor beni görmezden geliyor. Çocuk ağlıyor kucaklarında ben alıyorum kalsın kucaklarında ne alıyorsun ağlaya ağlaya büyüyecek alma diyor. Çocuk uyurken sevmek istiyorlar uyuyor diyorum ver diyor beni azarlıyor. Ben orda dururken çocuğu onların kucaklarına veriyor sürekliAzarlama, yok sayma bunlar ciddi ve ilişkide oldukça tahribat yaratacak durumlarannemlere gidiyoruz dediğinde ben gelmiyorum desen ne diyecek mesela zorla götüremez ama huysuzluk mu çıkarır? Ay kayınvalideniz de bunkadar yüzsüz mü gerçekten anlaşamadığınız halde evinize gelecek kadar