2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Iste o yüzden beslenmenizi sordum. Yarin saglik ocagina gidin ciplak tartilin not edin. Bi 5 gün mesela her aksam protein tüketin yanina salata. Sabah guzel kahvalti yapin ara ögunlerde kuru meyveler cerezler bakalim fark edecek mi 5 gün sonunda tekrar ciplak tartsinlar bebegi
Evet eskisi gibi yemeğime dikkat etmiyorum. :KK43: neler yersem sütüm besleyici olur ki :KK43:

Benimkinin de 2 aydır boyu uzamıyo ama kilosu maşallah niye kızlar?

Boyu 64 ikidir boyle çıkıyor kilo 8 ama.
Sütün yağlıdir ondan diyolar normalde kolesterol çok yüksek bnde 300 lerde hamileyken 400 vardı bebeğe hastalık geçer mi kalp ırsi bizde 😓
Boyu bazen değişik ölçüyorlar. Ölçü kayıyor bebek ayağını oynatıyor yanlış oluyor

Benim bebegin ilk ay kilosu düşüktü bu sekilde takip ettim. Cok da stresliydim ac kaliyor mu acaba diye. Bu sekilde artis gördum kilosunda zaten günlük minimum 20 gram alsa yeter. Bu sekilde icim rahat etti kendime güvwnim geldi stresim azaldi
Ne gibi yiyecekler kilo aldırır anne sütünü besleyici yapar

Az kaldi su gibi gecsin isalla ben cok iyi anliyorum sizi 2 gündür cok zorlaniyorum sicaklar da basti ondan midir cabuk sinirleniyorum :KK43:
Sıcaklar şaşırttı iyice zaten canına yandığımın memleketi birden ısındı. Eve tıkıldık sabahın 9unda 30 derece nereye çıkarayım
Çok iyi anlıyorum aşıdan sonra fena oldu benimkide hele o ağlama krizleri beni bitiriyor :KK43:
Ya hiç sebepsiz sesi kısıldı ya
Su an tam kaç artı kaç günlük?

Benim bebem 3. Ay bitti 4 e girerken yaşadık bu durumu sinir sabır kalmıyor çok kötü oluyor insan bir hafta sürmüştü. Şu an tam 4 ay 4 günlük bnmki merak ettim ilerde mi geride miyim o yaşadığım atak miydi yoksa 4+ nin icinde mi gerçekleşiyor bu süreç?
4 ay 2 günlük bugün. 14. Hafta başladı işte
Kuzum benim kimsen yok mu sana destek olacak. Bu süreçler zor yani açıkçası zorlandigim an ya annemi çağırıyorum ya ben gidiyorum. Çok zor bu süreçler bitmiyo ataklar. Bı uykusu düzene girse cocuklarin akşam uyusa biz de gücümüzü toplasak bir şekilde aşarız. Arabasına koyar dışarı cikariz ama oda çok zor.
Annem var fakat bazen destekten çok köstek oluyor. Geçecek insallah bu günler

Sıcaklar şaşırttı iyice zaten canına yandığımın memleketi birden ısındı. Eve tıkıldık sabahın 9unda 30 derece nereye çıkarayım

Ya hiç sebepsiz sesi kısıldı ya

4 ay 2 günlük bugün. 14. Hafta başladı işte

Annem var fakat bazen destekten çok köstek oluyor. Geçecek insallah bu günler
Ben illa cikicam disari 8de cikiyorum desem 😅 6bucuk 7de uyaniyor Izmir de cok sicak ama 8de disardaym yoksa dayanamam 😪 az kafam dagiliyor ufal tefek ihtiyaclari aliyor gölgelerde dolaniyorum

Ben illa cikicam disari 8de cikiyorum desem 😅 6bucuk 7de uyaniyor Izmir de cok sicak ama 8de disardaym yoksa dayanamam 😪 az kafam dagiliyor ufal tefek ihtiyaclari aliyor gölgelerde dolaniyorum
Valla 4-5 uyanıyor 7 gibi uyuyor 1 saat. Geçen dedim 5 te hava aydınlanmaya başlıyor çıksam sokak kopekleriyle dolaşırız fırından ekmek alır ucundan koparırız çocukluğumdaki gibi.
Sonra getirir uyuturum 1 saat neyse.

Valla 4-5 uyanıyor 7 gibi uyuyor 1 saat. Geçen dedim 5 te hava aydınlanmaya başlıyor çıksam sokak kopekleriyle dolaşırız fırından ekmek alır ucundan koparırız çocukluğumdaki gibi.
Sonra getirir uyuturum 1 saat neyse.
Osman hoca eskisinden daha iyi bir sekilde duzenlenecek uykular 4. ay atagindan sonra diyor. Bakalim az sabir

Bebekler kipirdiyor cok saglikli bir ölcüm olmuyor ben o yuzden cok önemsemedm 1 cm diyince. Tabi 3 ay falan üstüste ayni ölcü cikarsa doktor zaten yönlendirir. Ben zaten 166yim esim de 172 beklentim selvi boylu olmasi degil 😅
Bizimki ilk doğarken (54cm) hızlı başladı hızlı ilerledi smdi ene veriyo boya değil 🤣

İ mom latte kullanıyorum ben tavsiye edilmişti emziren anne tarafından. Açıkçası faydası var mı yokmu bilmiyorum ama yorumlar çok güzeldi ve çok bereketli. Onu kullanıyorum ben best yeast B12 rutin kullanıyorum protein ağırlıklı beslenmek lazım hoş hem bebek hem bunlar anne hangisine yetişsin bilmiyorum. Ama yaz geldi kısır yapiplip bol miktar yenilebilir süt için de irmik tatlısı. Bol yoğurt tuketebilinir şaştık vallahi:KK43:

Su an tam kaç artı kaç günlük?

Benim bebem 3. Ay bitti 4 e girerken yaşadık bu durumu sinir sabır kalmıyor çok kötü oluyor insan bir hafta sürmüştü. Şu an tam 4 ay 4 günlük bnmki merak ettim ilerde mi geride miyim o yaşadığım atak miydi yoksa 4+ nin icinde mi gerçekleşiyor bu süreç?
Biz de aynen sizin gibi 3.5 aylıkken başladı 4. Aya girdik hala devam ediyor ama o 3. Ayın sonuna doğru olan bambaşkaydı şimdi meme reddi falan yok ama uyku gerilemesi çok sürekli bir mız mız haller. Ben o yaşadığımızın atak olduğunu düşünüyorum üstüne bir de aşılar gelmişti bizim çok fenaydı çok 😞

Sağol canım bu hafta deneyeyim
İ mom latte kullanıyorum ben tavsiye edilmişti emziren anne tarafından. Açıkçası faydası var mı yokmu bilmiyorum ama yorumlar çok güzeldi ve çok bereketli. Onu kullanıyorum ben best yeast B12 rutin kullanıyorum protein ağırlıklı beslenmek lazım hoş hem bebek hem bunlar anne hangisine yetişsin bilmiyorum. Ama yaz geldi kısır yapiplip bol miktar yenilebilir süt için de irmik tatlısı. Bol yoğurt tuketebilinir şaştık vallahi:KK43:
Sımdı kılet bır degısık bebeler surecez emzıgı çekmeye bala dayayacaz eskı usul

X