2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Evet eskisi gibi yemeğime dikkat etmiyorum. neler yersem sütüm besleyici olur ki

Boyu bazen değişik ölçüyorlar. Ölçü kayıyor bebek ayağını oynatıyor yanlış oluyor

Ne gibi yiyecekler kilo aldırır anne sütünü besleyici yapar

Az kaldi su gibi gecsin isalla ben cok iyi anliyorum sizi 2 gündür cok zorlaniyorum sicaklar da basti ondan midir cabuk sinirleniyorum
Sıcaklar şaşırttı iyice zaten canına yandığımın memleketi birden ısındı. Eve tıkıldık sabahın 9unda 30 derece nereye çıkarayım
Çok iyi anlıyorum aşıdan sonra fena oldu benimkide hele o ağlama krizleri beni bitiriyor
Ya hiç sebepsiz sesi kısıldı ya
4 ay 2 günlük bugün. 14. Hafta başladı işte
Annem var fakat bazen destekten çok köstek oluyor. Geçecek insallah bu günler

Ben illa cikicam disari 8de cikiyorum desem 6bucuk 7de uyaniyor Izmir de cok sicak ama 8de disardaym yoksa dayanamam az kafam dagiliyor ufal tefek ihtiyaclari aliyor gölgelerde dolaniyorum

Ben illa cikicam disari 8de cikiyorum desem 6bucuk 7de uyaniyor Izmir de cok sicak ama 8de disardaym yoksa dayanamam az kafam dagiliyor ufal tefek ihtiyaclari aliyor gölgelerde dolaniyorum
Valla 4-5 uyanıyor 7 gibi uyuyor 1 saat. Geçen dedim 5 te hava aydınlanmaya başlıyor çıksam sokak kopekleriyle dolaşırız fırından ekmek alır ucundan koparırız çocukluğumdaki gibi.
Sonra getirir uyuturum 1 saat neyse.

Osman hoca eskisinden daha iyi bir sekilde duzenlenecek uykular 4. ay atagindan sonra diyor. Bakalim az sabir

Bebekler kipirdiyor cok saglikli bir ölcüm olmuyor ben o yuzden cok önemsemedm 1 cm diyince. Tabi 3 ay falan üstüste ayni ölcü cikarsa doktor zaten yönlendirir. Ben zaten 166yim esim de 172 beklentim selvi boylu olmasi degil
Bizimki ilk doğarken (54cm) hızlı başladı hızlı ilerledi smdi ene veriyo boya değil

İ mom latte kullanıyorum ben tavsiye edilmişti emziren anne tarafından. Açıkçası faydası var mı yokmu bilmiyorum ama yorumlar çok güzeldi ve çok bereketli. Onu kullanıyorum ben best yeast B12 rutin kullanıyorum protein ağırlıklı beslenmek lazım hoş hem bebek hem bunlar anne hangisine yetişsin bilmiyorum. Ama yaz geldi kısır yapiplip bol miktar yenilebilir süt için de irmik tatlısı. Bol yoğurt tuketebilinir şaştık vallahi

Biz de aynen sizin gibi 3.5 aylıkken başladı 4. Aya girdik hala devam ediyor ama o 3. Ayın sonuna doğru olan bambaşkaydı şimdi meme reddi falan yok ama uyku gerilemesi çok sürekli bir mız mız haller. Ben o yaşadığımızın atak olduğunu düşünüyorum üstüne bir de aşılar gelmişti bizim çok fenaydı çok

Sağol canım bu hafta deneyeyim
Sımdı kılet bır degısık bebeler surecez emzıgı çekmeye bala dayayacaz eskı usul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…