2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Herkese hayırlı haftalar kızlar, nasılsınız, kuzular nasıl?
Biz geçen hafta İstanbul a gittik. Eşimin işi dolayısıyla bende ailemi ziyaret edeyim dedim. Neyime güvendiysem 3 bebeyle 8 9 saatlik yola çıkmaya 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ hoş yolculuk çok zorlanmadı taaaki son 2 saat kala ortanca kusmaya başlayana kadar iyi gidiyorduk. Çocuk uykusunda kusmaya başladı ama ne kusma mide suyu gelene kadar kustu affedersiniz. Neyse biz vardık. Temizlendikten yattık. Gece de biraz devam etti çocuk bir yudum su istiyor hemen çıkarıyor. Sabaha da bir kere kustu. Sonrasında iyiydi. Dedim başına güneş geçti sanırım... Ertesi gün abla sonra annem, akşamına ben gece bebem başladı kusmaya 🥺🥺😓😓😓 sabah babam. Tüm eve bulaştı. Sabah oğlumun bezinde kırmızılı vardı susuz kalmış kuzum. Hemen gittik doktor serum verdi. Hemşire serum yolu açmak için çok baktı kol bacak el. Bu arada oğlum çok ağladı. Acaba başkası mı baksa dedim. Hemşire ben bir seferde olsun diye uğraşıyorum yoksa yapamayacağımdan değil dedi. Gerçekten de bir seferde taktı ama kuzum çok ağladı. Ondan sonra kuzumun neşesi kaçtı, sanki bana küsmüş gibi 😔😔😔 eski keyfi yok sanki.
Koli basili olmuşuz 1.5 gün sürüyor ama kişiyi fena vuruyor. Salgınmış çok dikkatli olun canlar.
Çok geçmiş olsun 🙏🏻

Çocuk doktoru çok kg aldıgında yada hoc almadığında gastronojı mı ne dedı adını hatırlauamadım gas ile başlıyordu o bolıme sevk ediyormuş bızım doktır öyle dedıydı ben fazlalıklarımı vereyım ona

Çocuk doktoru çok kg aldıgında yada hoc almadığında gastronojı mı ne dedı adını hatırlauamadım gas ile başlıyordu o bolıme sevk ediyormuş bızım doktır öyle dedıydı ben fazlalıklarımı vereyım ona
Gastroenteroloji galiba alerji için. Bize inek sütü alerji testi yaptı çok şükür negatif çıktı ama bazı doktorlar bir yaş öncesi doğru çıkmıyor diyorlar. Bilmiyorum ama son 1 aydır kilo almıyor canım çok sıkılıyor.

Lütfen beni ayıplamayın 😓 dayanamıyorum artık 😓
Atağının daaa tutağının daaa 4. Ayinin daaa uyku reddinin deee aşısının daaaaaaa
Yeter ya yeter sabahın 4unden beri 1 dakika uyumadı sesi kısıldı ağlamaktan, nefesi kesiliyor resmen titremeye başlıyor ağlarken. Elim ayağıma dolandı iyice suya sokuyom olmuyo yatiriyom olmuyo yuvarliyom olmuyo. Benim de yüzüm gözüm sisti ağlamaktan. Ne atakmis. Günlerdir uyumuyor. Benim midem bulanıyor uykusuzluktan sen nasıl dayanıyorsun anlamıyorum 😓 çok yorgunum çok

Atağının daaa tutağının daaa 4. Ayinin daaa uyku reddinin deee aşısının daaaaaaa
Yeter ya yeter sabahın 4unden beri 1 dakika uyumadı sesi kısıldı ağlamaktan, nefesi kesiliyor resmen titremeye başlıyor ağlarken. Elim ayağıma dolandı iyice suya sokuyom olmuyo yatiriyom olmuyo yuvarliyom olmuyo. Benim de yüzüm gözüm sisti ağlamaktan. Ne atakmis. Günlerdir uyumuyor. Benim midem bulanıyor uykusuzluktan sen nasıl dayanıyorsun anlamıyorum 😓 çok yorgunum çok
Merhaba 5. Aydan sesleniyorum geçecek bu uykusuzluk.4. Ay zor bir ay ama geçecek 🙏🏻

Az kaldi su gibi gecsin isalla ben cok iyi anliyorum sizi 2 gündür cok zorlaniyorum sicaklar da basti ondan midir cabuk sinirleniyorum :KK43:

Su an tam kaç artı kaç günlük?

Benim bebem 3. Ay bitti 4 e girerken yaşadık bu durumu sinir sabır kalmıyor çok kötü oluyor insan bir hafta sürmüştü. Şu an tam 4 ay 4 günlük bnmki merak ettim ilerde mi geride miyim o yaşadığım atak miydi yoksa 4+ nin icinde mi gerçekleşiyor bu süreç?

X