- 4 Ağustos 2022
- 4.921
- 2.433
- Konu Sahibi Buffalosos
- #59.761
Çok geçmiş olsunHerkese hayırlı haftalar kızlar, nasılsınız, kuzular nasıl?
Biz geçen hafta İstanbul a gittik. Eşimin işi dolayısıyla bende ailemi ziyaret edeyim dedim. Neyime güvendiysem 3 bebeyle 8 9 saatlik yola çıkmaya hoş yolculuk çok zorlanmadı taaaki son 2 saat kala ortanca kusmaya başlayana kadar iyi gidiyorduk. Çocuk uykusunda kusmaya başladı ama ne kusma mide suyu gelene kadar kustu affedersiniz. Neyse biz vardık. Temizlendikten yattık. Gece de biraz devam etti çocuk bir yudum su istiyor hemen çıkarıyor. Sabaha da bir kere kustu. Sonrasında iyiydi. Dedim başına güneş geçti sanırım... Ertesi gün abla sonra annem, akşamına ben gece bebem başladı kusmaya sabah babam. Tüm eve bulaştı. Sabah oğlumun bezinde kırmızılı vardı susuz kalmış kuzum. Hemen gittik doktor serum verdi. Hemşire serum yolu açmak için çok baktı kol bacak el. Bu arada oğlum çok ağladı. Acaba başkası mı baksa dedim. Hemşire ben bir seferde olsun diye uğraşıyorum yoksa yapamayacağımdan değil dedi. Gerçekten de bir seferde taktı ama kuzum çok ağladı. Ondan sonra kuzumun neşesi kaçtı, sanki bana küsmüş gibi eski keyfi yok sanki.
Koli basili olmuşuz 1.5 gün sürüyor ama kişiyi fena vuruyor. Salgınmış çok dikkatli olun canlar.