2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Çok geçmiş olsun

Çocuk doktoru çok kg aldıgında yada hoc almadığında gastronojı mı ne dedı adını hatırlauamadım gas ile başlıyordu o bolıme sevk ediyormuş bızım doktır öyle dedıydı ben fazlalıklarımı vereyım ona

Gastroenteroloji galiba alerji için. Bize inek sütü alerji testi yaptı çok şükür negatif çıktı ama bazı doktorlar bir yaş öncesi doğru çıkmıyor diyorlar. Bilmiyorum ama son 1 aydır kilo almıyor canım çok sıkılıyor.

Lütfen beni ayıplamayın dayanamıyorum artık
Atağının daaa tutağının daaa 4. Ayinin daaa uyku reddinin deee aşısının daaaaaaa
Yeter ya yeter sabahın 4unden beri 1 dakika uyumadı sesi kısıldı ağlamaktan, nefesi kesiliyor resmen titremeye başlıyor ağlarken. Elim ayağıma dolandı iyice suya sokuyom olmuyo yatiriyom olmuyo yuvarliyom olmuyo. Benim de yüzüm gözüm sisti ağlamaktan. Ne atakmis. Günlerdir uyumuyor. Benim midem bulanıyor uykusuzluktan sen nasıl dayanıyorsun anlamıyorum çok yorgunum çok

Merhaba 5. Aydan sesleniyorum geçecek bu uykusuzluk.4. Ay zor bir ay ama geçecek

Az kaldi su gibi gecsin isalla ben cok iyi anliyorum sizi 2 gündür cok zorlaniyorum sicaklar da basti ondan midir cabuk sinirleniyorum

Su an tam kaç artı kaç günlük?

Benim bebem 3. Ay bitti 4 e girerken yaşadık bu durumu sinir sabır kalmıyor çok kötü oluyor insan bir hafta sürmüştü. Şu an tam 4 ay 4 günlük bnmki merak ettim ilerde mi geride miyim o yaşadığım atak miydi yoksa 4+ nin icinde mi gerçekleşiyor bu süreç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…