- 4 Ağustos 2022
- 4.921
- 2.433
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #59.761
Çok geçmiş olsunHerkese hayırlı haftalar kızlar, nasılsınız, kuzular nasıl?
Biz geçen hafta İstanbul a gittik. Eşimin işi dolayısıyla bende ailemi ziyaret edeyim dedim. Neyime güvendiysem 3 bebeyle 8 9 saatlik yola çıkmayahoş yolculuk çok zorlanmadı taaaki son 2 saat kala ortanca kusmaya başlayana kadar iyi gidiyorduk. Çocuk uykusunda kusmaya başladı ama ne kusma mide suyu gelene kadar kustu affedersiniz. Neyse biz vardık. Temizlendikten yattık. Gece de biraz devam etti çocuk bir yudum su istiyor hemen çıkarıyor. Sabaha da bir kere kustu. Sonrasında iyiydi. Dedim başına güneş geçti sanırım... Ertesi gün abla sonra annem, akşamına ben gece bebem başladı kusmaya sabah babam. Tüm eve bulaştı. Sabah oğlumun bezinde kırmızılı vardı susuz kalmış kuzum. Hemen gittik doktor serum verdi. Hemşire serum yolu açmak için çok baktı kol bacak el. Bu arada oğlum çok ağladı. Acaba başkası mı baksa dedim. Hemşire ben bir seferde olsun diye uğraşıyorum yoksa yapamayacağımdan değil dedi. Gerçekten de bir seferde taktı ama kuzum çok ağladı. Ondan sonra kuzumun neşesi kaçtı, sanki bana küsmüş gibi eski keyfi yok sanki.
Koli basili olmuşuz 1.5 gün sürüyor ama kişiyi fena vuruyor. Salgınmış çok dikkatli olun canlar.
Kilo almadığı için gitmiştim ama herhangi bi çözüm bulamadık ben galiba ek gıdaya erken geçeceğimDoktora mi gittin canım. Vallahi inan bende uykuda veriyorum biberon mama almiyo uyanıkken sütüm sağıp aldığı kadar artık perişan oldum
Bence de başla ama önce iyi bir doktor bulman lazım. Ek gıda belki daha çok mutlu olurKilo almadığı için gitmiştim ama herhangi bi çözüm bulamadık ben galiba ek gıdaya erken geçeceğim
Gastroenteroloji galiba alerji için. Bize inek sütü alerji testi yaptı çok şükür negatif çıktı ama bazı doktorlar bir yaş öncesi doğru çıkmıyor diyorlar. Bilmiyorum ama son 1 aydır kilo almıyor canım çok sıkılıyor.Çocuk doktoru çok kg aldıgında yada hoc almadığında gastronojı mı ne dedı adını hatırlauamadım gas ile başlıyordu o bolıme sevk ediyormuş bızım doktır öyle dedıydı ben fazlalıklarımı vereyım ona
Aynen canım bakalım bi doktor buldum ona gideceğim diğer ay. Umarım memnun kalırız.Bence de başla ama önce iyi bir doktor bulman lazım. Ek gıda belki daha çok mutlu olur
Ben de öyle yaptım uyurken üzerini örttüm inşallah hasta olmazlar ama sıcakta uyuyamıyormus yavrum onu anladımBen 25 26 derece yapıyorum Yarım kol şort giydiriyorum üstünü de örtüyorum
Merhaba Tokyo buharlı pişirici hangi siteden almıştınızYoyko buharlı pişirici, kiwi yoğurt makinesi
Merhaba 5. Aydan sesleniyorum geçecek bu uykusuzluk.4. Ay zor bir ay ama geçecekLütfen beni ayıplamayındayanamıyorum artık
Atağının daaa tutağının daaa 4. Ayinin daaa uyku reddinin deee aşısının daaaaaaa
Yeter ya yeter sabahın 4unden beri 1 dakika uyumadı sesi kısıldı ağlamaktan, nefesi kesiliyor resmen titremeye başlıyor ağlarken. Elim ayağıma dolandı iyice suya sokuyom olmuyo yatiriyom olmuyo yuvarliyom olmuyo. Benim de yüzüm gözüm sisti ağlamaktan. Ne atakmis. Günlerdir uyumuyor. Benim midem bulanıyor uykusuzluktan sen nasıl dayanıyorsun anlamıyorumçok yorgunum çok
Evet mecbur açıyoruz inşallah hasta olmazlarBen de öyle yaptım uyurken üzerini örttüm inşallah hasta olmazlar ama sıcakta uyuyamıyormus yavrum onu anladım
Merhaba Tokyo buharlı pişirici hangi siteden almıştınız
Bu ağlama krizleri falan da bitiyor muMerhaba 5. Aydan sesleniyorum geçecek bu uykusuzluk.4. Ay zor bir ay ama geçecek
HepsiburadaBen de öyle yaptım uyurken üzerini örttüm inşallah hasta olmazlar ama sıcakta uyuyamıyormus yavrum onu anladım
Merhaba Tokyo buharlı pişirici hangi siteden almıştınız
Beslenmenze dikkat ettiniz mi? Günde kac kez emiyor mesela bebeginizBebeğim kilo almıyor kızlar ne yapacağım çok üzülüyorum10 gün önce tarttığımız kilo ile aynı hala eksik olan ney acaba doymuyor mu. Doymayan bebek hep ağlayıp aranmaz mı anlamıyorum
Bence doymasa sakin olmaz siz su istah surubu veren doktorunuzu degistirinBebeğim kilo almıyor kızlar ne yapacağım çok üzülüyorum10 gün önce tarttığımız kilo ile aynı hala eksik olan ney acaba doymuyor mu. Doymayan bebek hep ağlayıp aranmaz mı anlamıyorum
Yani saymadım ama bilemiyorum yetiyormmu acaba acaba aç mı kalıyor? Doymuyor muBeslenmenze dikkat ettiniz mi? Günde kac kez emiyor mesela bebeginiz
Değiştiriyorum zaten 5. Ay kontrolünde başka birine götürücemBence doymasa sakin olmaz siz su istah surubu veren doktorunuzu degistirin
Az kaldi su gibi gecsin isalla ben cok iyi anliyorum sizi 2 gündür cok zorlaniyorum sicaklar da basti ondan midir cabuk sinirleniyorumLütfen beni ayıplamayındayanamıyorum artık
Atağının daaa tutağının daaa 4. Ayinin daaa uyku reddinin deee aşısının daaaaaaa
Yeter ya yeter sabahın 4unden beri 1 dakika uyumadı sesi kısıldı ağlamaktan, nefesi kesiliyor resmen titremeye başlıyor ağlarken. Elim ayağıma dolandı iyice suya sokuyom olmuyo yatiriyom olmuyo yuvarliyom olmuyo. Benim de yüzüm gözüm sisti ağlamaktan. Ne atakmis. Günlerdir uyumuyor. Benim midem bulanıyor uykusuzluktan sen nasıl dayanıyorsun anlamıyorumçok yorgunum çok
Su an tam kaç artı kaç günlük?Lütfen beni ayıplamayındayanamıyorum artık
Ben huysuzlandikca teklif ediyorum memeyi ben de saymam ne kadar emdi etti diye ama mesela 7 8 kez emiyor 1 gündeYani saymadım ama bilemiyorum yetiyormmu acaba acaba aç mı kalıyor? Doymuyor mu
Tam gün ay yazar mısınız merak ediyorum da gelecekte bizi ne bekliyoMerhaba 5. Aydan sesleniyorum geçecek bu uykusuzluk.4. Ay zor bir ay ama geçecek