2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Bebeğim kilo almıyor kızlar ne yapacağım çok üzülüyorum 10 gün önce tarttığımız kilo ile aynı hala eksik olan ney acaba doymuyor mu. Doymayan bebek hep ağlayıp aranmaz mı anlamıyorum

Doktoruna sordunuz mu bu durumu
Test yaptı hepsi temiz çıktı. Daha sonra iştah açıcı şurup ve çinko şurup verdi bende kullanmadım 4 aylık çocuğa bunlar verilir mi? Bana tuhaf geldi zaten bizim doktor herşeye ilaç verip duruyor bu aydan sonra başka doktora gideceğim artık değiştireceğim

Çok geçmiş olsun canım nasıl bulaşmış peki nereden geçiyormuş bizde tatilde gidicez dikiliye korktum bak smdi denizden vs havadan bişey bulasir mi

4 aylık bebişe bana da garip geldi açıkçası:/ dediğiniz gibi aç olsa huzursuz olur ağlar, umarım iyi bir doktor ve çözüm bulursunuz. Benim bebek de az emmeye başladı sadece anne sütü alıyor, korkuyorum meme reddi yaşayacağız diye. Her kafaya takayacak yeni bir şeyler çıkıyor maalesef

Evet gaz değil, anlayamıyorum derdini de iyice gerilmiş haldeyim huysuzluğundan. Kollarım da taşımıyor artık ev içinde bebek arabasıyla oyalıyorum
Bizde de oluyor ama uykusunda yapıyor çoğu zaman sabaha karşı bir mızmızlanma başlıyor 4 5 givi başlıyor artık uyanana kadar öyle mızmızlanıyor uyku falan kalmıyor bende de acaba diyorum gece çiş kaka yapmıyor artık o mu onu rahatsız ediyor

Bebeğim kilo almıyor kızlar ne yapacağım çok üzülüyorum 10 gün önce tarttığımız kilo ile aynı hala eksik olan ney acaba doymuyor mu. Doymayan bebek hep ağlayıp aranmaz mı anlamıyorum
Kusması çok mu yavrum ya havada sıcak zaten terliyordur da şimdi kilo alımı bence hepimizin azalacak ama hiç almadığını sanmıyorum evde kendş kendimize tartıncma doğru çıkmıyor üzülme illaki alacak kimi ay az alıcaz kimi ay gazla bebeklerin anı Anını tutmuyorki

Benimki de sadece anne sütü ve asla mama biberon istemedi. Keşke isteseydi biraz mama ile de desteklerdim kilo alımı durdu diye çok üzülüyorum

Kusması çok yok. Hiç almamış bilmiyorum şaştım artık çok terliyor doğru ama hiç almaması beni çok üzüyor

Aaaa çok çok gecmıs olsun canım rezıl olmuşsun

Bizim o mızmızlanma da 5-6 arası dediğiniz
Gibi uyku muyku kalmıyor. Gece benimki baya çiş yapıyor dopdolu oluyor bezi ondan da değil. Neyden bir çözebilsem atak matak diyip geçicez sanırım:)

Çok çok geçmiş olsun nerden bulmuş sizi ya

Cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…