- 4 Ağustos 2022
- 4.921
- 2.433
- Konu Sahibi Buffalosos
- #59.741
Bebeğim kilo almıyor kızlar ne yapacağım çok üzülüyorum 10 gün önce tarttığımız kilo ile aynı hala eksik olan ney acaba doymuyor mu. Doymayan bebek hep ağlayıp aranmaz mı anlamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 gün sonra tam 4 aylık olacakSizinki kaç aylık oldu?
Benimkide 4.5 aylık. Bu ıkınma ıh ıh deme son 1 haftadır var. Emerken oynarken hep bi zorlanma halinde anlamadım3 gün sonra tam 4 aylık olacak
Doktoruna sordunuz mu bu durumuBebeğim kilo almıyor kızlar ne yapacağım çok üzülüyorum 10 gün önce tarttığımız kilo ile aynı hala eksik olan ney acaba doymuyor mu. Doymayan bebek hep ağlayıp aranmaz mı anlamıyorum
Test yaptı hepsi temiz çıktı. Daha sonra iştah açıcı şurup ve çinko şurup verdi bende kullanmadım 4 aylık çocuğa bunlar verilir mi? Bana tuhaf geldi zaten bizim doktor herşeye ilaç verip duruyor bu aydan sonra başka doktora gideceğim artık değiştireceğimDoktoruna sordunuz mu bu durumu
Çok geçmiş olsun canım nasıl bulaşmış peki nereden geçiyormuş bizde tatilde gidicez dikiliye korktum bak smdi denizden vs havadan bişey bulasir miHerkese hayırlı haftalar kızlar, nasılsınız, kuzular nasıl?
Biz geçen hafta İstanbul a gittik. Eşimin işi dolayısıyla bende ailemi ziyaret edeyim dedim. Neyime güvendiysem 3 bebeyle 8 9 saatlik yola çıkmaya hoş yolculuk çok zorlanmadı taaaki son 2 saat kala ortanca kusmaya başlayana kadar iyi gidiyorduk. Çocuk uykusunda kusmaya başladı ama ne kusma mide suyu gelene kadar kustu affedersiniz. Neyse biz vardık. Temizlendikten yattık. Gece de biraz devam etti çocuk bir yudum su istiyor hemen çıkarıyor. Sabaha da bir kere kustu. Sonrasında iyiydi. Dedim başına güneş geçti sanırım... Ertesi gün abla sonra annem, akşamına ben gece bebem başladı kusmaya sabah babam. Tüm eve bulaştı. Sabah oğlumun bezinde kırmızılı vardı susuz kalmış kuzum. Hemen gittik doktor serum verdi. Hemşire serum yolu açmak için çok baktı kol bacak el. Bu arada oğlum çok ağladı. Acaba başkası mı baksa dedim. Hemşire ben bir seferde olsun diye uğraşıyorum yoksa yapamayacağımdan değil dedi. Gerçekten de bir seferde taktı ama kuzum çok ağladı. Ondan sonra kuzumun neşesi kaçtı, sanki bana küsmüş gibi eski keyfi yok sanki.
Koli basili olmuşuz 1.5 gün sürüyor ama kişiyi fena vuruyor. Salgınmış çok dikkatli olun canlar.
4 aylık bebişe bana da garip geldi açıkçası:/ dediğiniz gibi aç olsa huzursuz olur ağlar, umarım iyi bir doktor ve çözüm bulursunuz. Benim bebek de az emmeye başladı sadece anne sütü alıyor, korkuyorum meme reddi yaşayacağız diye. Her kafaya takayacak yeni bir şeyler çıkıyor maalesefTest yaptı hepsi temiz çıktı. Daha sonra iştah açıcı şurup ve çinko şurup verdi bende kullanmadım 4 aylık çocuğa bunlar verilir mi? Bana tuhaf geldi zaten bizim doktor herşeye ilaç verip duruyor bu aydan sonra başka doktora gideceğim artık değiştireceğim
Bizde de oluyor ama uykusunda yapıyor çoğu zaman sabaha karşı bir mızmızlanma başlıyor 4 5 givi başlıyor artık uyanana kadar öyle mızmızlanıyor uyku falan kalmıyor bende de acaba diyorum gece çiş kaka yapmıyor artık o mu onu rahatsız ediyorEvet gaz değil, anlayamıyorum derdini de iyice gerilmiş haldeyim huysuzluğundan. Kollarım da taşımıyor artık ev içinde bebek arabasıyla oyalıyorum
Kusması çok mu yavrum ya havada sıcak zaten terliyordur da şimdi kilo alımı bence hepimizin azalacak ama hiç almadığını sanmıyorum evde kendş kendimize tartıncma doğru çıkmıyor üzülme illaki alacak kimi ay az alıcaz kimi ay gazla bebeklerin anı Anını tutmuyorkiBebeğim kilo almıyor kızlar ne yapacağım çok üzülüyorum 10 gün önce tarttığımız kilo ile aynı hala eksik olan ney acaba doymuyor mu. Doymayan bebek hep ağlayıp aranmaz mı anlamıyorum
Benimki de sadece anne sütü ve asla mama biberon istemedi. Keşke isteseydi biraz mama ile de desteklerdim kilo alımı durdu diye çok üzülüyorum4 aylık bebişe bana da garip geldi açıkçası:/ dediğiniz gibi aç olsa huzursuz olur ağlar, umarım iyi bir doktor ve çözüm bulursunuz. Benim bebek de az emmeye başladı sadece anne sütü alıyor, korkuyorum meme reddi yaşayacağız diye. Her kafaya takayacak yeni bir şeyler çıkıyor maalesef
Kusması çok yok. Hiç almamış bilmiyorum şaştım artık çok terliyor doğru ama hiç almaması beni çok üzüyorKusması çok mu yavrum ya havada sıcak zaten terliyordur da şimdi kilo alımı bence hepimizin azalacak ama hiç almadığını sanmıyorum evde kendş kendimize tartıncma doğru çıkmıyor üzülme illaki alacak kimi ay az alıcaz kimi ay gazla bebeklerin anı Anını tutmuyorki
3 ayloktı bana geldıgınde Sımdı2. 5yasındw kolay degıl vereceği n kısı ben gıbı bakar mı nakamamzmıNe zamandır kedi sizinle canım? Çocuklar öyle işte sıkılmıştır şimdi hevesini almıştır. Bide şimdi seninki ergenliğe giriyor ya ondan bu haller.
Aaaa çok çok gecmıs olsun canım rezıl olmuşsunHerkese hayırlı haftalar kızlar, nasılsınız, kuzular nasıl?
Biz geçen hafta İstanbul a gittik. Eşimin işi dolayısıyla bende ailemi ziyaret edeyim dedim. Neyime güvendiysem 3 bebeyle 8 9 saatlik yola çıkmaya hoş yolculuk çok zorlanmadı taaaki son 2 saat kala ortanca kusmaya başlayana kadar iyi gidiyorduk. Çocuk uykusunda kusmaya başladı ama ne kusma mide suyu gelene kadar kustu affedersiniz. Neyse biz vardık. Temizlendikten yattık. Gece de biraz devam etti çocuk bir yudum su istiyor hemen çıkarıyor. Sabaha da bir kere kustu. Sonrasında iyiydi. Dedim başına güneş geçti sanırım... Ertesi gün abla sonra annem, akşamına ben gece bebem başladı kusmaya sabah babam. Tüm eve bulaştı. Sabah oğlumun bezinde kırmızılı vardı susuz kalmış kuzum. Hemen gittik doktor serum verdi. Hemşire serum yolu açmak için çok baktı kol bacak el. Bu arada oğlum çok ağladı. Acaba başkası mı baksa dedim. Hemşire ben bir seferde olsun diye uğraşıyorum yoksa yapamayacağımdan değil dedi. Gerçekten de bir seferde taktı ama kuzum çok ağladı. Ondan sonra kuzumun neşesi kaçtı, sanki bana küsmüş gibi eski keyfi yok sanki.
Koli basili olmuşuz 1.5 gün sürüyor ama kişiyi fena vuruyor. Salgınmış çok dikkatli olun canlar.
Doktor ne dıyor bu durumaBebeğim kilo almıyor kızlar ne yapacağım çok üzülüyorum 10 gün önce tarttığımız kilo ile aynı hala eksik olan ney acaba doymuyor mu. Doymayan bebek hep ağlayıp aranmaz mı anlamıyorum
Bildiğin güvendiğin birine ver sen zaten bebekle ilgileniyorsun eşinde oğlunda bakmıyorsa sen nasıl yapacaksın3 ayloktı bana geldıgınde Sımdı2. 5yasındw kolay degıl vereceği n kısı ben gıbı bakar mı nakamamzmı
Dediğim gibi canım iştah açıcı ve çinko şurup verdi bende kullanmadım sanki 4 aylık bebek değilde bir çocuktan bahsediyorumDoktor ne dıyor bu duruma
Bizim o mızmızlanma da 5-6 arası dediğinizBizde de oluyor ama uykusunda yapıyor çoğu zaman sabaha karşı bir mızmızlanma başlıyor 4 5 givi başlıyor artık uyanana kadar öyle mızmızlanıyor uyku falan kalmıyor bende de acaba diyorum gece çiş kaka yapmıyor artık o mu onu rahatsız ediyor
Çok çok geçmiş olsun nerden bulmuş sizi yaHerkese hayırlı haftalar kızlar, nasılsınız, kuzular nasıl?
Cok gecmis olsunHerkese hayırlı haftalar kızlar, nasılsınız, kuzular nasıl?
Doktora mi gittin canım. Vallahi inan bende uykuda veriyorum biberon mama almiyo uyanıkken sütüm sağıp aldığı kadar artık perişan oldumKusması çok yok. Hiç almamış bilmiyorum şaştım artık çok terliyor doğru ama hiç almaması beni çok üzüyor