- 9 Haziran 2023
- 3.367
- 2.536
- 36
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #59.721
Bızımdenouke canım sureklı kucak el agzında bıde tükürük çıkarıyor kucagıma aldıgımda ellerıyle saclarımı tutuyor ağzını çeneme getıryor ısırmaya calısıyor biberon ısırıyorKızlar selamlar, sizin bebişlerde de böyle ıkınır gibi mızmızlanma durumu var mu? Eller sürekli ağızda salyalı, ıkınarak mız mızlanma ve ağlama söz konusubaya huysuz. Acaba diş mi diyorum ama daha erken. Sürekli kucakta hareket halinde olmak istiyor bittim artık kol mol kalmadı
Benım kı çok cıslı agır oluyor canımKızlar bezlerimiz çok çişli değil sizinde mi öyle
canım yeni aldığın pompayı düzenli kullanabildin mi miktarda artış oldu muBen tamamen mamaya donelı 1 ay oldu çocuğun karnı doyuyor gazı gıttı duzenlı tuvalet gınde 1 kere aynı saatte dolu dolı tabı daha rahat uyuyor büyüdü ve daha çok mama ıstıyor karnı aç oldu mu durmuyor aglıyor bende verıyorum mamayı her ıstedıgınde o zaman çok keyıflı ve mutlu
Kılanöaya calıstım süt yokkı elımle bıle sılınca gelmıyor yara oldu kuru kurı satmaktan bugün sagmadım artık acıyır kanıyorcanım yeni aldığın pompayı düzenli kullanabildin mi miktarda artış oldu mu
Ben de öyle bırakmıştım makina güzel sagdıkca gelir deniliyor ama uçları yara olmuştu hep.Kılanöaya calıstım süt yokkı elımle bıle sılınca gelmıyor yara oldu kuru kurı satmaktan bugün sagmadım artık acıyır kanıyor
BıraktımBen de öyle bırakmıştım makina güzel sagdıkca gelir deniliyor ama uçları yara olmuştu hep.
Senınkıde tek mama mı sımdıBıraktım
Ay inan bunu bende soracaktım evet bu yeni başladı bizde de ıkınıyor ama gazı felan olduğundan değil. Anlamadım sürekli bi ıh ıh zorlanıyor bişeye anlamadım.Kızlar selamlar, sizin bebişlerde de böyle ıkınır gibi mızmızlanma durumu var mu? Eller sürekli ağızda salyalı, ıkınarak mız mızlanma ve ağlama söz konusubaya huysuz. Acaba diş mi diyorum ama daha erken. Sürekli kucakta hareket halinde olmak istiyor bittim artık kol mol kalmadı
Ne zamandır kedi sizinle canım? Çocuklar öyle işte sıkılmıştır şimdi hevesini almıştır. Bide şimdi seninki ergenliğe giriyor ya ondan bu haller.Kedımo sahıplendırmk istoyorum hayvan çok mutsız mama yemıyor büyük oğlan kedısıyke ılgılenmıyor evde her gün kavga kulunu temozlemıyor vıtamınlerknı vermıyor esım elını sürmez tuvalet işine ben de ustım tüh olacak dıye kucagıöa almıyorum patılerınden her yerı kum yapıyor ben kendı arkamı toplaywmıyorum sınırım çok bozuk inanın şu cocıgun kedı aldıraba kadar 3 gün agladı sorumluluk başa düşünce dün kavga ettim oğlumla üstüme yürüdü venı sınırlendırme çok kötü şeyler olır derı dıslerını sıktı ben şok oldum ben kedıye bakmak zorunda degılım banane evin bakıcısı sen seın dedı öyle MÖ dedım cınlerımı kaldırrı ne desem ters yanıt kardesıne hıc tahammülü yok alıyor başka odaya götürüyor kapısı kapatıyor oysakı ne çok ıstemostı onu elımden geldıgı kadar ılgılenmeye calısıyorım ama çok asabı dısarda süt dökmüş kedı babasına gayet efendı bana köpek
Ben 25 26 derece yapıyorum Yarım kol şort giydiriyorum üstünü de örtüyorumKızlar klimalı odada kaç derecede duruyorsunuz bebeğinizi nasıl giydiriyorsunuz
Evet gaz değil, anlayamıyorum derdini de iyice gerilmiş haldeyim huysuzluğundan. Kollarım da taşımıyor artık ev içinde bebek arabasıyla oyalıyorumAy inan bunu bende soracaktım evet bu yeni başladı bizde de ıkınıyor ama gazı felan olduğundan değil. Anlamadım sürekli bi ıh ıh zorlanıyor bişeye anlamadım.
Ben de gerildim yanından ayrilinca ciglik cigliga. Gündüz kucagimda uyumak istiyor yataga koydugum anda gözler aciiliyor. Eskiden ana kucaginda dururdu işimi yapardim simdi az uzaklassam hemen bagiriyor. Diz kapaklarim ve belim cok agriyor taşimaktanEvet gaz değil, anlayamıyorum derdini de iyice gerilmiş haldeyim huysuzluğundan. Kollarım da taşımıyor artık ev içinde bebek arabasıyla oyalıyorum
El dedigin gibi hep agizda veya yumusak oyuncaklari isiriyor emiyor oyalayamiyorum cok yoruluyorum bu araEvet gaz değil, anlayamıyorum derdini de iyice gerilmiş haldeyim huysuzluğundan. Kollarım da taşımıyor artık ev içinde bebek arabasıyla oyalıyorum
Bizimkinde de biraz azalma var terlemesine bagliyorumKızlar bezlerimiz çok çişli değil sizinde mi öyle
Sizinki kaç aylık oldu?Evet gaz değil, anlayamıyorum derdini de iyice gerilmiş haldeyim huysuzluğundan. Kollarım da taşımıyor artık ev içinde bebek arabasıyla oyalıyorum