2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Lütfen beni ayıplamayın 😓 dayanamıyorum artık 😓
Atağının daaa tutağının daaa 4. Ayinin daaa uyku reddinin deee aşısının daaaaaaa
Yeter ya yeter sabahın 4unden beri 1 dakika uyumadı sesi kısıldı ağlamaktan, nefesi kesiliyor resmen titremeye başlıyor ağlarken. Elim ayağıma dolandı iyice suya sokuyom olmuyo yatiriyom olmuyo yuvarliyom olmuyo. Benim de yüzüm gözüm sisti ağlamaktan. Ne atakmis. Günlerdir uyumuyor. Benim midem bulanıyor uykusuzluktan sen nasıl dayanıyorsun anlamıyorum 😓 çok yorgunum çok
Çok iyi anlıyorum aşıdan sonra fena oldu benimkide hele o ağlama krizleri beni bitiriyor :KK43:

Ben de öglenleri sizin gibiyim vücudu yan ceviriyoruz degil mi benimki emerken sirt ustü yatsn istiyor elimle destekleyip yan ceviriyrum
Aynen canım uyuyo o arada iyi oluyoilk uykusuna yatırıyorum yarım saat sonra kalkiuor ya o uyandığında bölmeden veriyorum bazen geri uyuyo 1 saati geciyo
Ben de öglenleri sizin gibiyim vücudu yan ceviriyoruz degil mi benimki emerken sirt ustü yatsn istiyor elimle destekleyip yan ceviriycanım

Bende vermiyorum sadece emiyor ama kilo almadığına göre galiba tam doymuyor yada sütüm kilo aldırmıyor kendisine :KK43:
Iste o yüzden beslenmenizi sordum. Yarin saglik ocagina gidin ciplak tartilin not edin. Bi 5 gün mesela her aksam protein tüketin yanina salata. Sabah guzel kahvalti yapin ara ögunlerde kuru meyveler cerezler bakalim fark edecek mi 5 gün sonunda tekrar ciplak tartsinlar bebegi

Bende vermiyorum sadece emiyor ama kilo almadığına göre galiba tam doymuyor yada sütüm kilo aldırmıyor kendisine :KK43:
Benim bebegin ilk ay kilosu düşüktü bu sekilde takip ettim. Cok da stresliydim ac kaliyor mu acaba diye. Bu sekilde artis gördum kilosunda zaten günlük minimum 20 gram alsa yeter. Bu sekilde icim rahat etti kendime güvwnim geldi stresim azaldi

Benimkinin de 2 aydır boyu uzamıyo ama kilosu maşallah niye kızlar?

Boyu 64 ikidir boyle çıkıyor kilo 8 ama.
Sütün yağlıdir ondan diyolar normalde kolesterol çok yüksek bnde 300 lerde hamileyken 400 vardı bebeğe hastalık geçer mi kalp ırsi bizde 😓
Hic mu uzamadi az mi uzadi. Benimki de kilo iyi ama sadece 1 cm uzamis 4.ay

Lütfen beni ayıplamayın 😓 dayanamıyorum artık 😓
Atağının daaa tutağının daaa 4. Ayinin daaa uyku reddinin deee aşısının daaaaaaa
Yeter ya yeter sabahın 4unden beri 1 dakika uyumadı sesi kısıldı ağlamaktan, nefesi kesiliyor resmen titremeye başlıyor ağlarken. Elim ayağıma dolandı iyice suya sokuyom olmuyo yatiriyom olmuyo yuvarliyom olmuyo. Benim de yüzüm gözüm sisti ağlamaktan. Ne atakmis. Günlerdir uyumuyor. Benim midem bulanıyor uykusuzluktan sen nasıl dayanıyorsun anlamıyorum 😓 çok yorgunum çok
Kuzum benim kimsen yok mu sana destek olacak. Bu süreçler zor yani açıkçası zorlandigim an ya annemi çağırıyorum ya ben gidiyorum. Çok zor bu süreçler bitmiyo ataklar. Bı uykusu düzene girse cocuklarin akşam uyusa biz de gücümüzü toplasak bir şekilde aşarız. Arabasına koyar dışarı cikariz ama oda çok zor.

X