2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Ben tamamen mamaya donelı 1 ay oldu çocuğun karnı doyuyor gazı gıttı duzenlı tuvalet gınde 1 kere aynı saatte dolu dolı tabı daha rahat uyuyor büyüdü ve daha çok mama ıstıyor karnı aç oldu mu durmuyor aglıyor bende verıyorum mamayı her ıstedıgınde o zaman çok keyıflı ve mutlu

Kızlar selamlar, sizin bebişlerde de böyle ıkınır gibi mızmızlanma durumu var mu? Eller sürekli ağızda salyalı, ıkınarak mız mızlanma ve ağlama söz konusu:KK43: baya huysuz. Acaba diş mi diyorum ama daha erken. Sürekli kucakta hareket halinde olmak istiyor bittim artık kol mol kalmadı:KK43:

Kızlar selamlar, sizin bebişlerde de böyle ıkınır gibi mızmızlanma durumu var mu? Eller sürekli ağızda salyalı, ıkınarak mız mızlanma ve ağlama söz konusu:KK43: baya huysuz. Acaba diş mi diyorum ama daha erken. Sürekli kucakta hareket halinde olmak istiyor bittim artık kol mol kalmadı:KK43:
Bızımdenouke canım sureklı kucak el agzında bıde tükürük çıkarıyor kucagıma aldıgımda ellerıyle saclarımı tutuyor ağzını çeneme getıryor ısırmaya calısıyor biberon ısırıyor

Ben tamamen mamaya donelı 1 ay oldu çocuğun karnı doyuyor gazı gıttı duzenlı tuvalet gınde 1 kere aynı saatte dolu dolı tabı daha rahat uyuyor büyüdü ve daha çok mama ıstıyor karnı aç oldu mu durmuyor aglıyor bende verıyorum mamayı her ıstedıgınde o zaman çok keyıflı ve mutlu
canım yeni aldığın pompayı düzenli kullanabildin mi miktarda artış oldu mu

Kedımo sahıplendırmk istoyorum hayvan çok mutsız mama yemıyor büyük oğlan kedısıyke ılgılenmıyor evde her gün kavga kulunu temozlemıyor vıtamınlerknı vermıyor esım elını sürmez tuvalet işine ben de ustım tüh olacak dıye kucagıöa almıyorum patılerınden her yerı kum yapıyor ben kendı arkamı toplaywmıyorum sınırım çok bozuk inanın şu cocıgun kedı aldıraba kadar 3 gün agladı sorumluluk başa düşünce dün kavga ettim oğlumla üstüme yürüdü venı sınırlendırme çok kötü şeyler olır derı dıslerını sıktı ben şok oldum ben kedıye bakmak zorunda degılım banane evin bakıcısı sen seın dedı öyle MÖ dedım cınlerımı kaldırrı ne desem ters yanıt kardesıne hıc tahammülü yok alıyor başka odaya götürüyor kapısı kapatıyor oysakı ne çok ıstemostı onu elımden geldıgı kadar ılgılenmeye calısıyorım ama çok asabı dısarda süt dökmüş kedı babasına gayet efendı bana köpek

Ay inan bunu bende soracaktım evet bu yeni başladı bizde de ıkınıyor ama gazı felan olduğundan değil. Anlamadım sürekli bi ıh ıh zorlanıyor bişeye anlamadım.

Kedımo sahıplendırmk istoyorum hayvan çok mutsız mama yemıyor büyük oğlan kedısıyke ılgılenmıyor evde her gün kavga kulunu temozlemıyor vıtamınlerknı vermıyor esım elını sürmez tuvalet işine ben de ustım tüh olacak dıye kucagıöa almıyorum patılerınden her yerı kum yapıyor ben kendı arkamı toplaywmıyorum sınırım çok bozuk inanın şu cocıgun kedı aldıraba kadar 3 gün agladı sorumluluk başa düşünce dün kavga ettim oğlumla üstüme yürüdü venı sınırlendırme çok kötü şeyler olır derı dıslerını sıktı ben şok oldum ben kedıye bakmak zorunda degılım banane evin bakıcısı sen seın dedı öyle MÖ dedım cınlerımı kaldırrı ne desem ters yanıt kardesıne hıc tahammülü yok alıyor başka odaya götürüyor kapısı kapatıyor oysakı ne çok ıstemostı onu elımden geldıgı kadar ılgılenmeye calısıyorım ama çok asabı dısarda süt dökmüş kedı babasına gayet efendı bana köpek
Ne zamandır kedi sizinle canım? Çocuklar öyle işte sıkılmıştır şimdi hevesini almıştır. Bide şimdi seninki ergenliğe giriyor ya ondan bu haller.

Herkese hayırlı haftalar kızlar, nasılsınız, kuzular nasıl?
Biz geçen hafta İstanbul a gittik. Eşimin işi dolayısıyla bende ailemi ziyaret edeyim dedim. Neyime güvendiysem 3 bebeyle 8 9 saatlik yola çıkmaya 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ hoş yolculuk çok zorlanmadı taaaki son 2 saat kala ortanca kusmaya başlayana kadar iyi gidiyorduk. Çocuk uykusunda kusmaya başladı ama ne kusma mide suyu gelene kadar kustu affedersiniz. Neyse biz vardık. Temizlendikten yattık. Gece de biraz devam etti çocuk bir yudum su istiyor hemen çıkarıyor. Sabaha da bir kere kustu. Sonrasında iyiydi. Dedim başına güneş geçti sanırım... Ertesi gün abla sonra annem, akşamına ben gece bebem başladı kusmaya 🥺🥺😓😓😓 sabah babam. Tüm eve bulaştı. Sabah oğlumun bezinde kırmızılı vardı susuz kalmış kuzum. Hemen gittik doktor serum verdi. Hemşire serum yolu açmak için çok baktı kol bacak el. Bu arada oğlum çok ağladı. Acaba başkası mı baksa dedim. Hemşire ben bir seferde olsun diye uğraşıyorum yoksa yapamayacağımdan değil dedi. Gerçekten de bir seferde taktı ama kuzum çok ağladı. Ondan sonra kuzumun neşesi kaçtı, sanki bana küsmüş gibi 😔😔😔 eski keyfi yok sanki.
Koli basili olmuşuz 1.5 gün sürüyor ama kişiyi fena vuruyor. Salgınmış çok dikkatli olun canlar.

Ay inan bunu bende soracaktım evet bu yeni başladı bizde de ıkınıyor ama gazı felan olduğundan değil. Anlamadım sürekli bi ıh ıh zorlanıyor bişeye anlamadım.
Evet gaz değil, anlayamıyorum derdini de iyice gerilmiş haldeyim huysuzluğundan. Kollarım da taşımıyor artık ev içinde bebek arabasıyla oyalıyorum😓

Evet gaz değil, anlayamıyorum derdini de iyice gerilmiş haldeyim huysuzluğundan. Kollarım da taşımıyor artık ev içinde bebek arabasıyla oyalıyorum😓
Ben de gerildim yanından ayrilinca ciglik cigliga. Gündüz kucagimda uyumak istiyor yataga koydugum anda gözler aciiliyor. Eskiden ana kucaginda dururdu işimi yapardim simdi az uzaklassam hemen bagiriyor. Diz kapaklarim ve belim cok agriyor taşimaktan :KK43:

X