2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Merhaba anneler bebeğimin yüzünde hala süt bezesi var ama böyle leke siyah nokta gibi görünüyor. Nasıl geçer sizce zamanla yazıyor ama doktora gosteek istiyorum belki krem verir. Bir tanesi sanki içinde birşey var gibi ellemiyorum yıkıyorum ama yetersiz

Slm kızlar koldaki aşı yeri iltihaplanıp patlayan var mı? Bizimkisi kaç seferdir öyle oluyor doktor ellemeyin normal dedi ama geçmiyor bi türlü
Geciyo geçiyo. Tam yer edene kadar patlayıp yeniden topluyor. Sonra kabuk oluşup düşüp tekrar kabuklanma evresine giriyor. En son tamamen kabuklanmada bitiyor. Bizimkinde son kabuk attı 1 hafta öncesinde. Sadece kirmizilik var. Hic bisey surmeyin su harici kabuk olunca da asla dokunmayın. Banyo yaptıkça düşüp gene kabuk bağlar. 2 gün sonra 5. Ayına giricek yani nerden baksak 3 ayda iz bırakma evresine girdi.

Saol canım ben de kaç defadır şişip patlayınca korktum biraz. İlk çocukta olmamıştı hiç.

Bizde de yine kırmızı kırmızı şeyler çıktı vücudunun bazı yerlerinde alnında baya yoğun şekilde aşıdan mı oldu sıcaklardan mı anlamadım bir aylıkken çıkmıştı baya geçmişti şimdimyine oldu

Onlar sıcaktan olmuş olabilir mi bizim süt bezesi böyle kaldı çok değil ama pürüzsüz ciltte kötü görünüyor

Saol canım ben de kaç defadır şişip patlayınca korktum biraz. İlk çocukta olmamıştı hiç.
Rica ederim canım
Bende ilk defa böyle uzun süre deneyimliyorum ama anlattığım şekilde oldu hep. Yani atıyorum bi 10 kere patladı geri topladı sonra kabuklanma da düşüp düşüp geri bağladı. Simdi ise mercimek gibi kızarıklık var oda ne zaman ten rengine döner takip ederim. Benimki sadece sivilce gibi oldu bu arada. Daha büyük daha apseli olduğunda doktorlar içini bosaltiyomus. Okuyacaklarin aklında olsun diye yazayım dedim. Gene biz dokunmuyoruz

Kızlar bebeğim dönmeyi öğrendiğinden beri yatağında hiç rahat uyumuyor eskiden böyle değildi.. şimdi saatlerce bi kendini o yana atıyor bir bu yana bi türlü uykuya tam geçiş yapamıyor aşırı yoruluyorum. Yani ben dönüp durduğu için uyumuyor diyorum ama başka bir sebep yok çünkü normalde keyifli oluyor uyku esnasında sürekli bir o yana bir bu yana yatakta dört dönüyor tam dalamıyor inanır mısınız bu aralar 3 4 saat uyutmayla uğraştığım oluyor. Tecrübeli bilen biri yok mu ? Dönmeyi öğrenince böyle mi oluyor ne zaman düzelir bu durum yada başka bişey mi anlamadım

Benimki de öyle yapıyordu ben çözümü şu şekilde buldum. Bir tarafı yatağa değince sakinleşiyor

Benim oglumda tam donmese de yatakta yarım dönüyor ama bir yere dokununca duruyor. Geçici tabi bizde de uykuya direnme var değişik bı ağlama ama o kadar güzel ki kızamıyorum kıyamıyorum dayanmak lazım atlaticaz inşallah

Bu meme reddini nasıl aşıcaz baştsn beri memeyi güzel tutuyodu hattaki mamayı almıyodu şimdi mamayı alıyo memeyi almıyı bende sütümü sağıp biberona koyuyorym ama çokta çıkmıyo emince daha iyidir bence nereye kadar reddediuo bu ufaklıklar

Bende hala asamadim sadece uykuluyken aliyo. Ondada uyuklayarak emiyo düzgün bi beslenme olmuyo.

Benkmkı dönemiyor daha anca popo bır yukarı bır aşağı kayouor kendını ılerı gerı vıtes gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…