- 4 Ağustos 2022
- 4.921
- 2.433
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #59.621
Şu e bebek ürünü olan leke çıkarıcısı inanılmaz bişeyBen almadım ondan hala
Bence aşı çünkü 3 gündür benimki de öyle. Aşıdan önce 1 hafta iyiydik uyku konusunda felan. Aşı olduk çocuk yine başa döndü uyutmak beni korkutur oldu çok ağlıyor uyuturken bi türlü susmuyorÖlçmedim ama bariz sıcak çocuk kafası elleri falan. Derecemiz dandik biraz güvenli ölçüm yapmıyor. Aşının huysuzlugumu yoksa bu 4. Ay atağı mı acaba ya?
Aaa çok sağol canım bence de başlayalım inşallah. Not alayımyesilinkizianne sizinle mi konuşmuştuk kepek dökülme konusunu? Yanlış hatirlamiyosam mazur görün.
Uygun takvim gelmiş 11 Haziran 2024 06.00 – 18.45 kisa zaman dilimi fakat bu ay baslasak iyi ederiz. Malum daha önümüzde 3 5 ay daha varyeniden hatirlatalim birbirimize
Bende yeni aldım bir türlü denk gelmiyordu çok iyiymiş. Oğlum doğdu doğalı bez markası farketmeksizin üzerine geçiriyorŞu e bebek ürünü olan leke çıkarıcısı inanılmaz bişeykendi çamaşırımıza bile kullanır oldum baya iyi
Genelinde oluyor, baktım pis mecbur arabada sıkış tıkış halletmiştim işlerimi:/ ben de dönüş yolunda opetin bakım odasına girdim aksine çok temizdi. Tamamiyle şans işi:/ mescitler vs bana pek hijyenik gelmediği için araba içinde yapmak benim için daha mantıklıydı. Umarım en temizelerine denk gelirsiniz ve yolculuk çok rahat geçerEvet ya öyle bir şey var bir de benzin istasyonlarında oluyor mu bebek bakımnodaları hiç aklıma gelmemişti bu
Valla doğru dedin leylayizAaa çok sağol canım bence de başlayalım inşallah. Not alayımmalum leylayız bu sıralar. İnşallah yararını görürüz hala devam ediyor sıkıntılar.
Bende yeni aldım bir türlü denk gelmiyordu çok iyiymiş. Oğlum doğdu doğalı bez markası farketmeksizin üzerine geçiriyor
Gece toplasan 5 saat uyumadı gündüz de emerken 15 dk 15 dk memede toplasan 1 saat gündüz uykusu da uyumadıBence aşı çünkü 3 gündür benimki de öyle. Aşıdan önce 1 hafta iyiydik uyku konusunda felan. Aşı olduk çocuk yine başa döndü uyutmak beni korkutur oldu çok ağlıyor uyuturken bi türlü susmuyor
Ne yapacaksınızyesilinkizianne sizinle mi konuşmuştuk kepek dökülme konusunu? Yanlış hatirlamiyosam mazur görün.
Uygun takvim gelmiş 11 Haziran 2024 06.00 – 18.45 kisa zaman dilimi fakat bu ay baslasak iyi ederiz. Malum daha önümüzde 3 5 ay daha varyeniden hatirlatalim birbirimize
Hala öyle yatıyor gündüzde gecede o şekilde dönüyorGece toplasan 5 saat uyumadı gündüz de emerken 15 dk 15 dk memede toplasan 1 saat gündüz uykusu da uyumadı
Yüzüstü dönüşlerini kontrol edebildiniz mi siz?
Kafasını gömmüyor değil mi, rahatsa ellemeyinnHala öyle yatıyor gündüzde gecede o şekilde dönüyor
Aa salıya denk geliyorValla doğru dedin leylayiz
Evet doğru mescid mantıklı öok teşekkür ederim insanın aklına bazen en basit şeyler gelmiyorBen wc ihtiyaçi için temizlik bakımından sadece opeti kullanırım. Doger istasyonlarda bakım odası varmi veya ne kosulda deneyimlemedim fakat opetinki vasatti. Yada bana öyle denk geldi. Yol üstünde geçtiğiniz şehirlerde hastahaneye girip uygun yer talep edebilirsiniz. Yada dinlenme tesisleri oluyor düzce bolu vs gibi. Oralarda da mescitlere girip Yada camiye gene ihtiyaclari karsilayabilirsiniz. Ben şehir merkezinde bebeğe bakmam gerekirse hemen bi cami mescit bi yere girip işimi hallediyorum. Kimse de bi sey demedi bu güne kadar. Hatta mescitler daha sakin oluyor bebekte sakinlesiyor
Aslında hendimizi alıştırsak iyi olur ama insan şua kendini daha çok düşünüyor bebeğe biz bakıyoruzValla ben o gittiğim yoldan sonra 100 km ye bile gitmeye eriniyorum suan. Önümüz bayram memlekete gidip gitmeme konusunda hala karar verebilmis değilim
İnstagramda baya gördüm ama inanmamıştım deneyeyim o zaman lekeleri çıkarırsa zıbınlaea üzülürimŞu e bebek ürünü olan leke çıkarıcısı inanılmaz bişeykendi çamaşırımıza bile kullanır oldum baya iyi
Kesinlikle katılıyorum ben de kendimize de kullanıyorumŞu e bebek ürünü olan leke çıkarıcısı inanılmaz bişeykendi çamaşırımıza bile kullanır oldum baya iyi
Sac kesicez aziiiciiikNe yapacaksınız
Ama şart değil ki siz şekli bozmayacak şekilde az bi kesim yapın. Cok ve şekilli kesmek şart değil.Aa salıya denk geliyorSalı kuaförüm kapalı ya
Rica ederim. Bizim şehir de çok alternatif olmayınca kendime çare arayisina girmistim böyle bi yol buldumEvet doğru mescid mantıklı öok teşekkür ederim insanın aklına bazen en basit şeyler gelmiyor
Öyle tabii ama o yol yorgunluğu 3 gün sürmüştü bizim kızda. Cok huzursuz mizmiz geçti. O yorulunca biz carpi 5 10 yoruluyoruz bide.Aslında hendimizi alıştırsak iyi olur ama insan şua kendini daha çok düşünüyor bebeğe biz bakıyoruz
Ben sampuanla citiliyorum pırıl pırıl yapiyoİnstagramda baya gördüm ama inanmamıştım deneyeyim o zaman lekeleri çıkarırsa zıbınlaea üzülürim