- 17 Ocak 2010
- 1.006
- 743
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #59.601
Kv dediginz hiç dinleme cnm moralide hiç bozma.kendi ne saniyorsa.Bu kadar mi ayni olur 6.aydan sonra mama veririz diyor bana geçen. Neden dedim e yetmez sütün dedi inanabiliyor musnuz? 4 aydir sadece emzirdim hala da emzoriyorum nerden cikariyor böyle seyleri bilmiyorum sirf beni sinirlendirmek icin diye düşünüyorum.
Oynuyodu kendi kendine yanlızdi.sanki beni cagiyor anne diyince.efendim oğlum dedim bana baktı güldüOyy maşallah acaba bilinçli mi söyledibenim ki de ağlarken sanki bazen ağzından anne diyor gibi geliyor
Ben almadım ondan halaHahhahbenimki de oluyor ama ben her şekil atamıyorum leke çıkarıcısına basıyorum
Evet akşamdan düşünüyoruz ama öyle uzun yola hiç çıkmadım üzerine bir de bebekKendi araciniz ile cikacaksaniz eğer bebeğin gece uykusu zamanına denk getirin. Hem gece serinlikle daha kolay yolculuk olur. Hem uyuma uyunma suresi uzunsa yani saat başı uyanan bi bebeğiniz yoksa güzelce uzun uyur oda sizde rahat edersiniz. Gündüz çok işkence olur
Aynısı ya bizde öyleyiz soğuk uygulama yapıyorum sürekliDünden beri mahvolduk 6 saatte bir 2ml calpol veriyorum ama hala sıcak çocuk inleye inleye uyuttum dün gece hep ya kucağımda ya ayağımda uyudu. 24 saat oldu aşı olalı hala vücudu sıcak huzursuz uykusuz
Bende bebekle uzun yola çıkmadım henüz. En fazla 350 km gittim.Evet akşamdan düşünüyoruz ama öyle uzun yola hiç çıkmadım üzerine bir de bebek
Allah razı olsun grldı gectıRabbim beterinden korusun cok. Büyük geçmiş olsun
Nıye bu kadar ateş yaptıAynısı ya bizde öyleyiz soğuk uygulama yapıyorum sürekli
Benımkı öyle dıyor gıbı sankı hatta büyük oglım dıyorlı anne anne dıye aglıyor dıyorOynuyodu kendi kendine yanlızdi.sanki beni cagiyor anne diyince.efendim oğlum dedim bana baktı güldü
Ramazan bayramından sonra giresuna gitmiştik. Çok uzun süre pusette yatırmayın arada sakin yolda kucağınıza alabilirseniz bebeğinizi kısa süreli de olsa iyi olur yoksa pusette iki büklüm oluyor. Akşam vakti çıkmamız bebişin akşam uykusuna denk geleceği için hem emzirme hem alt değiştirme açısından daha az olacağı için daha iyi olur. Yollarda temiz & bebek bakım odası bulmak ise beni en zorlayan şey olduKızlar bayramda tatile gidecek misiniz uzun yola hiç çıktınız mı ya da istambuldan rizeye gitmeyi düşünüyoruz ama bu sıcakta hiç gözüm kesmiyor bebekle..
Ölçmedim ama bariz sıcak çocuk kafası elleri falan. Derecemiz dandik biraz güvenli ölçüm yapmıyor. Aşının huysuzlugumu yoksa bu 4. Ay atağı mı acaba ya?Ateşi kaç çıkıyor? Kıyamam çok geçmiş olsunbizim 3. Gün hala uyumak istemiyor direniyor huysuzluk devam ediyor
Aşıdan ya benımde aynısı canımÖlçmedim ama bariz sıcak çocuk kafası elleri falan. Derecemiz dandik biraz güvenli ölçüm yapmıyor. Aşının huysuzlugumu yoksa bu 4. Ay atağı mı acaba ya?
Bilmiyorum oysa 2. Aynada aynı aşılar yapılıyor o zaman ateşimiz olmamıştıNıye bu kadar ateş yaptı
Ben o kadar bile gitmedim istambul anadolu yakasından dışarı çıkmadım dahaBende bebekle uzun yola çıkmadım henüz. En fazla 350 km gittim.
Evet ya öyle bir şey var bir de benzin istasyonlarında oluyor mu bebek bakımnodaları hiç aklıma gelmemişti buRamazan bayramından sonra giresuna gitmiştik. Çok uzun süre pusette yatırmayın arada sakin yolda kucağınıza alabilirseniz bebeğinizi kısa süreli de olsa iyi olur yoksa pusette iki büklüm oluyor. Akşam vakti çıkmamız bebişin akşam uykusuna denk geleceği için hem emzirme hem alt değiştirme açısından daha az olacağı için daha iyi olur. Yollarda temiz & bebek bakım odası bulmak ise beni en zorlayan şey oldu
Ayyy evet ya o bakım odasıRamazan bayramından sonra giresuna gitmiştik. Çok uzun süre pusette yatırmayın arada sakin yolda kucağınıza alabilirseniz bebeğinizi kısa süreli de olsa iyi olur yoksa pusette iki büklüm oluyor. Akşam vakti çıkmamız bebişin akşam uykusuna denk geleceği için hem emzirme hem alt değiştirme açısından daha az olacağı için daha iyi olur. Yollarda temiz & bebek bakım odası bulmak ise beni en zorlayan şey oldu
Valla ben o gittiğim yoldan sonra 100 km ye bile gitmeye eriniyorum suan. Önümüz bayram memlekete gidip gitmeme konusunda hala karar verebilmis değilimBen o kadar bile gitmedim istambul anadolu yakasından dışarı çıkmadım daha
Ben wc ihtiyaçi için temizlik bakımından sadece opeti kullanırım. Doger istasyonlarda bakım odası varmi veya ne kosulda deneyimlemedim fakat opetinki vasatti. Yada bana öyle denk geldi. Yol üstünde geçtiğiniz şehirlerde hastahaneye girip uygun yer talep edebilirsiniz. Yada dinlenme tesisleri oluyor düzce bolu vs gibi. Oralarda da mescitlere girip Yada camiye gene ihtiyaclari karsilayabilirsiniz. Ben şehir merkezinde bebeğe bakmam gerekirse hemen bi cami mescit bi yere girip işimi hallediyorum. Kimse de bi sey demedi bu güne kadar. Hatta mescitler daha sakin oluyor bebekte sakinlesiyorEvet ya öyle bir şey var bir de benzin istasyonlarında oluyor mu bebek bakımnodaları hiç aklıma gelmemişti bu
Bi anneye nasıl konuşması gerektiğini bilmeyecek kadar acizlerKv dediginz hiç dinleme cnm moralide hiç bozma.kendi ne saniyorsa.
Kv bana neler dedi neler birini soyleyim
Ortopedi rahatligim var çok şükür yürüyorum. ev işi yapiyorum çocuğuma bakarım neyse. kv dediki bana, çocuğunu büyüdüğünde bakamazsin kucağınıza alamazsın tasiyamazsin dedi.ben şok 15kilo kadar su bidonu tasiyorsam cocugumuda taşırım çok şükür felcde değilim yatalak değilim dedim sustu kaldı çok sinirlendim.