2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Bu kadar mi ayni olur 6.aydan sonra mama veririz diyor bana geçen. Neden dedim e yetmez sütün dedi inanabiliyor musnuz? 4 aydir sadece emzirdim hala da emzoriyorum nerden cikariyor böyle seyleri bilmiyorum sirf beni sinirlendirmek icin diye düşünüyorum.
Kv dediginz hiç dinleme cnm moralide hiç bozma.kendi ne saniyorsa.
Kv bana neler dedi neler birini soyleyim
Ortopedi rahatligim var çok şükür yürüyorum. ev işi yapiyorum çocuğuma bakarım neyse. kv dediki bana, çocuğunu büyüdüğünde bakamazsin kucağınıza alamazsın tasiyamazsin dedi.ben şok 15kilo kadar su bidonu tasiyorsam cocugumuda taşırım çok şükür felcde değilim yatalak değilim dedim sustu kaldı çok sinirlendim.

Kendi araciniz ile cikacaksaniz eğer bebeğin gece uykusu zamanına denk getirin. Hem gece serinlikle daha kolay yolculuk olur. Hem uyuma uyunma suresi uzunsa yani saat başı uyanan bi bebeğiniz yoksa güzelce uzun uyur oda sizde rahat edersiniz. Gündüz çok işkence olur
Evet akşamdan düşünüyoruz ama öyle uzun yola hiç çıkmadım üzerine bir de bebek

Kızlar bayramda tatile gidecek misiniz uzun yola hiç çıktınız mı ya da istambuldan rizeye gitmeyi düşünüyoruz ama bu sıcakta hiç gözüm kesmiyor bebekle..
Ramazan bayramından sonra giresuna gitmiştik. Çok uzun süre pusette yatırmayın arada sakin yolda kucağınıza alabilirseniz bebeğinizi kısa süreli de olsa iyi olur yoksa pusette iki büklüm oluyor. Akşam vakti çıkmamız bebişin akşam uykusuna denk geleceği için hem emzirme hem alt değiştirme açısından daha az olacağı için daha iyi olur. Yollarda temiz & bebek bakım odası bulmak ise beni en zorlayan şey oldu🙄

Ateşi kaç çıkıyor? Kıyamam çok geçmiş olsun :KK43: bizim 3. Gün hala uyumak istemiyor direniyor huysuzluk devam ediyor
Ölçmedim ama bariz sıcak çocuk kafası elleri falan. Derecemiz dandik biraz güvenli ölçüm yapmıyor. Aşının huysuzlugumu yoksa bu 4. Ay atağı mı acaba ya?

Ramazan bayramından sonra giresuna gitmiştik. Çok uzun süre pusette yatırmayın arada sakin yolda kucağınıza alabilirseniz bebeğinizi kısa süreli de olsa iyi olur yoksa pusette iki büklüm oluyor. Akşam vakti çıkmamız bebişin akşam uykusuna denk geleceği için hem emzirme hem alt değiştirme açısından daha az olacağı için daha iyi olur. Yollarda temiz & bebek bakım odası bulmak ise beni en zorlayan şey oldu🙄
Evet ya öyle bir şey var bir de benzin istasyonlarında oluyor mu bebek bakımnodaları hiç aklıma gelmemişti bu

Kızlar bu arada salı günü ateşim çıkmıştı çarşamba düştü 1 gün sürdü yani ama o günden sonra sütüm aşırı azaldı yine mama vermeye başladım dün sağlık ocağına aşı için gidince bende kan verdim crp 64.4 çıktı yani enfeksiyon var. Emzirme döneminde şu enfeksiyon olayı çok sinir bozucu

Ayyy evet ya o bakım odası 🤦‍♀️🤦‍♀️ pek övülen opetin bakım odasına girdim 1 kere gidiş yolunda ağzım açık kalakaldım. Dönüş yolunda da Çankırı da hastahane ye girip bakım odasını kullanmayı talep ettik. Saolsunlar yardımcı oldular yoksa araba içinde sıkış tepiş halletmek zorunda kalacaktık. Hoş aynı yol üstünde daha doğumun 2. Gününde yolculuk da yaptık ama o zamanlar bebek çok çok minikti ve minimum hareket ediyodu bakım daha kolaydı. Büyüdükçe arabada yeterli olmuyor.

Evet ya öyle bir şey var bir de benzin istasyonlarında oluyor mu bebek bakımnodaları hiç aklıma gelmemişti bu
Ben wc ihtiyaçi için temizlik bakımından sadece opeti kullanırım. Doger istasyonlarda bakım odası varmi veya ne kosulda deneyimlemedim fakat opetinki vasatti. Yada bana öyle denk geldi. Yol üstünde geçtiğiniz şehirlerde hastahaneye girip uygun yer talep edebilirsiniz. Yada dinlenme tesisleri oluyor düzce bolu vs gibi. Oralarda da mescitlere girip Yada camiye gene ihtiyaclari karsilayabilirsiniz. Ben şehir merkezinde bebeğe bakmam gerekirse hemen bi cami mescit bi yere girip işimi hallediyorum. Kimse de bi sey demedi bu güne kadar. Hatta mescitler daha sakin oluyor bebekte sakinlesiyor 🥲

Kv dediginz hiç dinleme cnm moralide hiç bozma.kendi ne saniyorsa.
Kv bana neler dedi neler birini soyleyim
Ortopedi rahatligim var çok şükür yürüyorum. ev işi yapiyorum çocuğuma bakarım neyse. kv dediki bana, çocuğunu büyüdüğünde bakamazsin kucağınıza alamazsın tasiyamazsin dedi.ben şok 15kilo kadar su bidonu tasiyorsam cocugumuda taşırım çok şükür felcde değilim yatalak değilim dedim sustu kaldı çok sinirlendim.
Bi anneye nasıl konuşması gerektiğini bilmeyecek kadar acizler

X