2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Yetişemiyorum büyüğü ayrı sorunu adanın ayrı sorunu bebek bır yandan herkes bende bısı ıstıyor ben doye bısı kalmadı ben ıstermıyım çocuk zarar görsün allahımm sen yardım et bana
Ee işte anca suçlamayı bilirler. Yoksa bi anne ister mi. Yüzünü çizse tırnağını niye kesmedin senin yüzünden diyor. Geçen d vitamini vermeyi unuttum diye bir ton çene yaptı sadece açık arıyor. Yani madem öyle sen hatırlat bana saatinde. Bende insanım kafam bir milyon unutuyorum ama açık bulunca yüklenir ancak

Aynen öyle o kadar iyi biliyorlarsa her gün sorsun verdin mi vitamini diye hey Allahım

Bende 2 günlüğüne kaynanama gidecem kalmaya depresyona girdim şimdiden Allah bilir gene ne söyleyip canımı sıkacak. Mecbur gidiyorum valla hiç gidesim yok bakalım gene beni nasıl delirtecek
Allah kolaylık versin duymazdan gel hiç cevap verme

Bende 2 günlüğüne kaynanama gidecem kalmaya depresyona girdim şimdiden Allah bilir gene ne söyleyip canımı sıkacak. Mecbur gidiyorum valla hiç gidesim yok bakalım gene beni nasıl delirtecek
Duymamazlıktan gelin ben öyle yapıyorum.Çoğu şeye tamam anne sen haklısın diyorum.Ama biz evlatlarımız için en iyisini yapmaya çalışıyoruz,onlar söylensin dursun.

Allah kolaylık versin duymazdan gel hiç cevap verme
Valla cevap vermeyince daha çok üstüme oynuyorlar çocuğum doğana kadar hep alttan alıyordum pek kendimi savunmazdım sonra 40ım çıkana kadar bende kaldılar çoğu zaman o ara çok zoruma giden şeyler yaşattı bana görümcem ve kendisi. Hiç unutmam ve affetmem de artık çok değiştim altta kalmıyorum çoğu lafın. Onun yüzünden eşimle boşanma durumuna geldik hala da onun yüzünden huzurumuz bozuluyor. Şimdi gidecez 2 gün sadece ama uzun süreli sıkıntısı kalıyor bende ve olan eşime oluyor ona sataşıyorum bu durumdan ötürü

Duymamazlıktan gelin ben öyle yapıyorum.Çoğu şeye tamam anne sen haklısın diyorum.Ama biz evlatlarımız için en iyisini yapmaya çalışıyoruz,onlar söylensin dursun.
Ben sen haklısın desem üstüme gelmeye ve konuşmaya devam eder. Ben tırnaklarımı çıkarmaya başlayınca biraz biraz susmayı öğrendi. Bende yeni konuşmaya başladım. 4 yıldır yapmadığını bırakmadı sözleri davranışları ile. Ne zaman anne oldum lohusalığım da yaptıklarından dolayı onu hiç affetmicem o zaman çizgimi çektim artık. Şimdi eşimin hatrı ve kayınbabamın hatrı için gidiyorum çocuğu görmek istiyor diye. Yoksa onun bende ne değeri kaldı ne de saygı duyuyorum

Anladım sizi öyleyse herkese hak ettiği gibi davranmaya devam Siz onun anlayacağı dili bulmuşsunuz.

Ah nerde. Annem de kayınvalidem de ölüyordu torun diye, ikisinin de günü olmayacak, canları gezmek istemeyecek, başka yapacak hiçbir şeyleri olmayacak o zaman toruna bakıyorlar. Hele annem çok çok fena. Yine kv daha sık geliyor. O da çocuğu kucağa alıştırdı, sütüm olmasına rağmen mama vermeye çalışıyor sürekli. Çocuksuz herkese yanlarında bile söylüyorum sakın annenize kvnize güvenmeyin herkes el oluyor diye. Şu kısmi çalışma videosunda yasal hak ve işveren red edemez denmiş. Onu deneyeceğim bir olmazsa

O kadar iyi anlıyorum ki sizi.. Tipik narsist. Kendi yarattığı problemin mağduru bir insan. Seni kudurtur sen kudurdunca da seni suçlu çıkarır. Lohusaligimi yaşatmadılar bana da. Eşimle çok kötü oldum hala öfke doluyum. Ama farkettim ki hanemin mutsuzluğu ona keyif veriyor bu zevki tattırmam ona bu saatten sonra. Sizinki de öyle muhtemelen. Neden mutlu edesiniz onu? Film fırıldak istiyorsa en iyi birinci fırıldak siz olun ama tartışmayla değil asla. Eline o fırsatı vermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…