2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Ben doğduğu günden beri sleepy bio natural kullanıyorum şükür bir sıkıntı yaşamadım

Ben ıslak mendili kullanmadan önce yıkıyorum. Her markadan da ucuz oldukça aldım valla pek farketmiyor.

Evde ve misafirlikte pamuk kullanıyorum, dışarda mecbur kalırsam sleepy yenidoğan kullanıyorum

Sleepy bionatural kullanıyorum memnunum.

2.ay kontrolüne gittik bikac gün önce kızlar doktorumuz bu aralar elleri hep ağzında olacak yeri gelecek senin burnunu kollarini emecek oral dönemde çünkü dedi. Tok da olsa yapıyor benimki. Ayrica sesler cikaraeak seninle iletisime gececek dedi. Gercekten de aksamlari babasina mirildaniyor. Siz de el emmeden bahsedince yazmak istedim ben engel olmuyorum

Kızlar benim bebeğim 1 haftadır memeyi alıyor ağzına 5 dkka sonra ağlıyor bırakıyor sütüm mü yetmiyor diyorum sesini de duyuyorum emerken
Kilo alımı nasıl? Benim kızım da iki gündür 5 dk emip bırakıyor endişeleniyorum..ama ağlamıyor uyukluyor

Kullancaksam uni baby yenidoğanını ama pamuk ve suyla temizliyorum molfix sleepy pişik yağtı en iyi uni baby geldi bize

Sanki daha iyi. Dün acile gittik o esna da sordum kullanabilirsiniz dedi.
Hangisini aldınız bende nurse damlayımı alsam acaba diyorum emerken bazen ağlıyor ama daha çok emzirdikten sonra gaz çıkarsa sırasında çığlık atıyor resmen onu öyle görünce bende ağlıyorum napsam bilemedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…