- 9 Haziran 2023
- 3.364
- 2.535
- 36
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #53.641
Sleppy yeni dogan kullaniyorumArkadaşlar bebeğiniz için hangi ıslak mendili kullanıuorsunuz? Ben mümkün oldupunca akan suda yıkıyorum ama illaki ıslak mendile de ihtiyacım oluyor. E bebekten farklı ıslak mendiller aldım denemek için. Ama hala karar veremedim.
Ayy inşallah olmaz. Benim ilk çocukta var 5ine girecek hala ağzına ben veriyorum yemeği iştah da yok çok zor bir şey.Şuan oral dönemde keşfetme evresinde herşeyi ağzıyla keşfediyorlar ilerde yeme bozukluğu oluyor mus yanlış hatrlamiyorsamAnac ana
Ben doğduğu günden beri sleepy bio natural kullanıyorum şükür bir sıkıntı yaşamadımArkadaşlar bebeğiniz için hangi ıslak mendili kullanıuorsunuz? Ben mümkün oldupunca akan suda yıkıyorum ama illaki ıslak mendile de ihtiyacım oluyor. E bebekten farklı ıslak mendiller aldım denemek için. Ama hala karar veremedim.
Ben ıslak mendili kullanmadan önce yıkıyorum. Her markadan da ucuz oldukça aldım valla pek farketmiyor.Arkadaşlar bebeğiniz için hangi ıslak mendili kullanıuorsunuz? Ben mümkün oldupunca akan suda yıkıyorum ama illaki ıslak mendile de ihtiyacım oluyor. E bebekten farklı ıslak mendiller aldım denemek için. Ama hala karar veremedim.
Evde ve misafirlikte pamuk kullanıyorum, dışarda mecbur kalırsam sleepy yenidoğan kullanıyorumArkadaşlar bebeğiniz için hangi ıslak mendili kullanıuorsunuz? Ben mümkün oldupunca akan suda yıkıyorum ama illaki ıslak mendile de ihtiyacım oluyor. E bebekten farklı ıslak mendiller aldım denemek için. Ama hala karar veremedim.
Sleepy bionatural kullanıyorum memnunum.Arkadaşlar bebeğiniz için hangi ıslak mendili kullanıuorsunuz? Ben mümkün oldupunca akan suda yıkıyorum ama illaki ıslak mendile de ihtiyacım oluyor. E bebekten farklı ıslak mendiller aldım denemek için. Ama hala karar veremedim.
Ben sleepy bionatural ıslak mendili kullanıyorumArkadaşlar bebeğiniz için hangi ıslak mendili kullanıuorsunuz? Ben mümkün oldupunca akan suda yıkıyorum ama illaki ıslak mendile de ihtiyacım oluyor. E bebekten farklı ıslak mendiller aldım denemek için. Ama hala karar veremedim.
Bugün bir yerde okudum aldığın takviyeler veya ovülasyon gibi şeyler sütün tadını değiştirebiliyor o da bebeği rahatsız edebiliyorKızlar benim bebeğim 1 haftadır memeyi alıyor ağzına 5 dkka sonra ağlıyor bırakıyor sütüm mü yetmiyor diyorum sesini de duyuyorum emerken
Tadına baktım bende canım şekerli gibiBugün bir yerde okudum aldığın takviyeler veya ovülasyon gibi şeyler sütün tadını değiştirebiliyor o da bebeği rahatsız edebiliyor
Gazı olabilir gazi olunca yapiyor bazen benimki. Dikeltip birdaha denediniz miKızlar benim bebeğim 1 haftadır memeyi alıyor ağzına 5 dkka sonra ağlıyor bırakıyor sütüm mü yetmiyor diyorum sesini de duyuyorum emerken
Denedim o zaman da 2 dkka emiyor yine aynı ağlıyorGazı olabilir gazi olunca yapiyor bazen benimki. Dikeltip birdaha denediniz mi
Kilo alımı nasıl? Benim kızım da iki gündür 5 dk emip bırakıyor endişeleniyorum..ama ağlamıyor uyukluyorKızlar benim bebeğim 1 haftadır memeyi alıyor ağzına 5 dkka sonra ağlıyor bırakıyor sütüm mü yetmiyor diyorum sesini de duyuyorum emerken
Benim de 3 gün kadar öyle yapmisti. Uykuda tutturdum memeye o 3 gunDenedim o zaman da 2 dkka emiyor yine aynı ağlıyor
Nasıl gitti kilosu peki?Benim de 3 gün kadar öyle yapmisti. Uykuda tutturdum memeye o 3 gun
Sonra kilo takibi yaptim haftalik
Doktorum dedi ona göre veriyoruzCok fazla degil mi.biz gunde iki defa toplam 14-15 damla oluyor
Kullancaksam uni baby yenidoğanını ama pamuk ve suyla temizliyorum molfix sleepy pişik yağtı en iyi uni baby geldi bizeArkadaşlar bebeğiniz için hangi ıslak mendili kullanıuorsunuz? Ben mümkün oldupunca akan suda yıkıyorum ama illaki ıslak mendile de ihtiyacım oluyor. E bebekten farklı ıslak mendiller aldım denemek için. Ama hala karar veremedim.
Hangisini aldınız bende nurse damlayımı alsam acaba diyorum emerken bazen ağlıyor ama daha çok emzirdikten sonra gaz çıkarsa sırasında çığlık atıyor resmen onu öyle görünce bende ağlıyorum napsam bilemedmSanki daha iyi. Dün acile gittik o esna da sordum kullanabilirsiniz dedi.