- 19 Haziran 2023
- 265
- 378
- Konu Sahibi Buffalosos
- #53.621
Normalden yoğun oldu benim ama normal diye aklımda kalmışKızlar doğumdan sonra ilk adetimi 3 gün önce gördüm ama çok kanamam var normal mi bu.. Adet olanlar sizin kanama durumu nasıldı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalden yoğun oldu benim ama normal diye aklımda kalmışKızlar doğumdan sonra ilk adetimi 3 gün önce gördüm ama çok kanamam var normal mi bu.. Adet olanlar sizin kanama durumu nasıldı?
Benimki de aç olsa tok olsa hep memede kalmak istiyor. Bende kol sırt boyun hiç bişey kalmadı zaten.Boynum tutuldu bu uşağı tutmaktan, omuzda uyuyor yerine koyunca 5dk sürmeden çığlık çığlığa
Cok yoruldum bugün ya..
Hersey benim Üzerimde sanki,
Eşimde bayram üzeri işi çok yoğun
Bu gün kızımda öyle idi. Ne uyudu ne yatmak istedi kucakta da çiyak çiyak şimdi uyudu bakalkm kaç dk olacakBoynum tutuldu bu uşağı tutmaktan, omuzda uyuyor yerine koyunca 5dk sürmeden çığlık çığlığa
Cok yoruldum bugün ya..
Hersey benim Üzerimde sanki,
Eşimde bayram üzeri işi çok yoğun
Tokken mi eller hep ağızdaBizim zıpırın elleri devamlı ağzında sanki kaşımaya çalışıyor dişlerini
2 aylık kontrolüne gittiniz mi nasıldı bu ay kilosu siz sadece anne sütü veriyordunuz değil miBenimki de aç olsa tok olsa hep memede kalmak istiyor. Bende kol sırt boyun hiç bişey kalmadı zaten.
Nurse harveys veriyorum gunde8defa 10 damlaBence de bu gün akşama kadar ağla ağla şimdi eşime sab simplex veya Nurse Harveys hangisi varsa al gel dedim. Karnı şiş duruyor yavrumun.
Diş için erken değil mi canım. Benimki de sürekli elini ağzına götürüyor ağzıyla sürekli baloncuk tükürük yapıyor . Birde elini ağzına götürünce çekmemek gerekiyormusBizim zıpırın elleri devamlı ağzında sanki kaşımaya çalışıyor dişlerini
Benimki de öyle ya ellerini bi ısırıyor ki kemikleri kıt kıt yapıyor bazen dişten şüphelenmeye başladımBizim zıpırın elleri devamlı ağzında sanki kaşımaya çalışıyor dişlerini
Hadi ya neden acaba ben çekiyorum genelde. Ben de erken diyorum ama olabiliyormuş sanırım doktora gidip sorayım bi.Diş için erken değil mi canım. Benimki de sürekli elini ağzına götürüyor ağzıyla sürekli baloncuk tükürük yapıyor . Birde elini ağzına götürünce çekmemek gerekiyormus
Evet gittik kilosu iyiymiş yeterli dedi ebe. İnşallah böyle devam eder bakalım süt yeterse2 aylık kontrolüne gittiniz mi nasıldı bu ay kilosu siz sadece anne sütü veriyordunuz değil mi
Evet bi de böyle hırsla sokuyor ikisini birden. Tükürük oluyo hep elleri ağzı, dişten şüphelendim ama emin değilim.Tokken mi eller hep ağızda
Ben de öyle canım yaBenimki de öyle ya ellerini bi ısırıyor ki kemikleri kıt kıt yapıyor bazen dişten şüphelenmeye başladım
benim doktorum da elini ağzına götürüyorsa sakın çekme dediDiş için erken değil mi canım. Benimki de sürekli elini ağzına götürüyor ağzıyla sürekli baloncuk tükürük yapıyor . Birde elini ağzına götürünce çekmemek gerekiyormus
Şuan oral dönemde keşfetme evresinde herşeyi ağzıyla keşfediyorlar ilerde yeme bozukluğu oluyor mus yanlış hatrlamiyorsam Anac anabenim doktorum da elini ağzına götürüyorsa sakın çekme dedi
Cok fazla degil mi.biz gunde iki defa toplam 14-15 damla oluyorNurse harveys veriyorum gunde8defa 10 damla