2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Boynum tutuldu bu uşağı tutmaktan, omuzda uyuyor yerine koyunca 5dk sürmeden çığlık çığlığa
Cok yoruldum bugün ya..
Hersey benim Üzerimde sanki,
Eşimde bayram üzeri işi çok yoğun
Benimki de aç olsa tok olsa hep memede kalmak istiyor. Bende kol sırt boyun hiç bişey kalmadı zaten.

Boynum tutuldu bu uşağı tutmaktan, omuzda uyuyor yerine koyunca 5dk sürmeden çığlık çığlığa
Cok yoruldum bugün ya..
Hersey benim Üzerimde sanki,
Eşimde bayram üzeri işi çok yoğun
Bu gün kızımda öyle idi. Ne uyudu ne yatmak istedi kucakta da çiyak çiyak şimdi uyudu bakalkm kaç dk olacak

Diş için erken değil mi canım. Benimki de sürekli elini ağzına götürüyor ağzıyla sürekli baloncuk tükürük yapıyor . Birde elini ağzına götürünce çekmemek gerekiyormus
Hadi ya neden acaba ben çekiyorum genelde. Ben de erken diyorum ama olabiliyormuş sanırım doktora gidip sorayım bi.

Arkadaşlar bebeğiniz için hangi ıslak mendili kullanıuorsunuz? Ben mümkün oldupunca akan suda yıkıyorum ama illaki ıslak mendile de ihtiyacım oluyor. E bebekten farklı ıslak mendiller aldım denemek için. Ama hala karar veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…