2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
H hellobabys Sabah uyanınca ikisini aynı anda içiriyorum, gaz damlasına 8 saatte bir 10 damla devam ediyorum adı sab simplex. Probiyotik günde bir kere. Adı velavit v-coliflor içinde d vitamini ve probiyotik var

Gözü Kapalı medilife beylikduzunde bulunan Serdar yesinel Tavsiye ederim çocuk Doktoru olarak..
Aynı hastanede çocuk cerrahı doktoru değer bey var oda gayet iyi birisi.

Bahçeşehirdeyim ben. Bulamadım kafama göre birini.
Galiba ben de Serdar Beye götüreceğim. 3. Ay kontrolüne, kafama yatan Dr bulamıyorum.

benim şansımdan demekki tutmuyor bile vakumu birde göğüslerim hiç yok benim yada ondan kaynaklı tutmayışı vakum olmayınca acıda yok 😊
Benimde göğsüm küçük normalde vakumlamakta zorlanıyorum arkadaşların dediği gibi vakum kısmındaki kapağı iyi sıkıyorum ve pompa kısmını iyi oturtuyorum. Bazen kendiliğinden gevşiyor kontrol edin isterseniz

Kızlar doğumdan sonra ilk adetimi 3 gün önce gördüm ama çok kanamam var normal mi bu.. Adet olanlar sizin kanama durumu nasıldı?

Kızlar merhaba
Oğlumuzu uyutamıyoruz. Sabah 9 12 akşam 5 ile 9 arasında asla uyumuyor ve sürekli ağlıyor. Beyaz gürültü, pilates topu, beşikte sallamak, emzik gibi yöntemlerle sakinleştirmeye çalışıyoruz ama olmuyor. Sling ve kanguruda da çok ağlıyor. Sürekli kucak istiyor ama kucakta da ağlıyor. Artık çok yoruldum. Önerebileceğiniz başka bşr yöntem var mı?
canım arabasına koyacaksın kendini sokağa atacaksın süper keyifli oluyorlar evde başın şişeceğine tabana kuvvet derim ben :)

Canım öyle bir şey diyemeyiz genetik faktörlerde etkili bizim baba 1.87 di ben 1.65. Kızımda 53 cm oğlumda 51cm doğdu, yaşıtlarından hep uzun ve iriydiler. Doktorumuz kıza boylu bir bayandı "eee anne baba ortada bana çekecek halleri yok ya demişti" 🤣🤣 son numara da 53cm doğdu.
Tabi ki genetikle alakalıdır ama kızım gerçekten abisinin oranına göre kilosu hızlı gidiyor. Abisi amcaya kız dayıya benzeyecek gibi 🤣🤣🤣

Kızlar sezeryan doğum yapanlar.
Benim yara yerim 2 3 cm aralıklarla kan izi var iltihaplı mı diye inceleme yaptım a çma değil kan yara açılmış gibi. Böyle olan varmı.

Benimde göğsüm küçük normalde vakumlamakta zorlanıyorum arkadaşların dediği gibi vakum kısmındaki kapağı iyi sıkıyorum ve pompa kısmını iyi oturtuyorum. Bazen kendiliğinden gevşiyor kontrol edin isterseniz
ben pompa kısmını oturtamıyorum bazen göğüs küçük uç ta yok uç geride kalıncada sağılan süt göğsümden pompa dışına akıyor

X