2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
D vitamini ni ne zaman veriyorsunuz sabah verilmesi gerikiyormus uykusuzluk yapıyormuş onuda bu kızımda öğrendim
Sabah saatlerinde verilmesi lazım emilimi daha iyi oluyor o saatlerde. Ayrıca melatonin hormonunu olumsuz yönde etkilediği için uykusuzluk yapıyor bu yüzden geç saate kalmaması lazım.

Kesinlikle ciddi dehidratasyon yapıyor yani şu kaybı onun içinde hastaneye yatmadan geçmesi imkansız gibi maalesef bence de yaptırırn bende yaptıracağım rabbim korusun çocuklarımızı

Bizde aşı dozları da çok fazla orada başka neler yapılıyor ki
Canım benimde bu konularda kafam çok karışık daha bişey yaptırmadım araştırıyorum aşıdan sonra otistik tümör vs olduğunu iddia edenler var onları okuyunca etkileniyorum ama yaptırmayınca da bişey olursa diye korkuyorum

Hemen paylaşayım:

Altı haftada: Rotavirüs aşısı. Aşı çocuğun ağzına damlalar halinde verilir.

3 ayda: Difteri, tetanoz, boğmaca, çocuk felci, Hib ve hepatit B'ye karşı aşı içeren bir şırınga. Pnömokok aşısı olan bir şırınga.Rotavirüs aşısı. Çocuğun ağzına aşı damlaları verilir.

5 ayda: Difteri, tetanoz, boğmaca, çocuk felci, Hib ve hepatit B'ye karşı aşı içeren bir şırınga. Pnömokok aşısı olan bir şırınga. Rotavirüs aşısı. Çocuğun ağzına aşı damlaları verilir.

12 ayda: Difteri, tetanoz, boğmaca, çocuk felci, Hib ve hepatit B aşısı şırıngası. Pnömokok aşısı olan bir şırınga.

18 ayda:"Kızamık, kabakulak ve kızamıkçık aşısı içeren bir şırınga.

5 yaşında: Difteri, tetanoz, boğmaca ve çocuk felcine karşı aşı içeren bir şırınga.

Mesela verem aşısı takvimde yok, araştırdığımda talep edilirse yapılabilir demişler.

Orda aşılar buraya göre azmış. Bu da kafa karıştırıcı mesela. Yurtdışındaki her uygulama da doğru anlamına gelmiyor tabi ama bu aşılar da ağır ilaçlardan oluşuyor sonuçta uzun süreli yan etkileri beni de korkutmuyor değil. Rabbim korusun evlatlarımızı her türlü kötü hastalıktan

Bende ocea d vitamine başladım acaba biogia değilde o mu gaz yapmaya başladı siz böyle deyince şimdi aklıma bu takıldı.
Ben şöyle yaptım. Bebeğim bir ara sürekli ağladı. Gazı çok vardı. Ben de ocean d vitaminden şüphelendim ve vermeyi kestim. Sonra ağlaması huzursuzluğu geçti. Test etmek için 2 gün önce yine verdim aynı vitaminden. Ve yine ağlaması gazı başladı. Hatta 2 gündür atamıyor gazı. Artık eminim o vitaminden olduğuna. Bu arada çok ağlayınca kovaya sıcak su koyuyorum. Tabi bebeğe göre. Göğsüne kadar içine sokuyorum. Rahatlıyor.

Çok haklısınız, benim de kafam karışıyor bu işin doğrusunu yanlışını araştırırken. Amin

Benim de gelmedi ama arkadaş öyle yazınca acaba mı diyorum. Acaba demek için d vitamini 2 3 gün vermesem mi
2-3 günden fazla vermeyin. Çünkü gazını 2-3 gün atamıyor. Ben test ettim. Uzun süre vermedim. Sonra verince gaz yaptı. Ama herkeste aynı etki olmayabilir. Bir deneyin bebeğinizde.

Sizde 10 doz gibi bişey toplam anladığım kadarıyla bizde rotasız 21 doz var verem çokta gerekli mi bu devirde bilmiyorum pek veremli insan yok sanki

benim arkadaşım geçen sene menenjit kaptı kızcağızı ölümden döndü hala tam düzelemedi ama eşiyle çocuğu aşılı olduğu için onlara aynı evde oldukları halde bişey olmadı kızcağız bir aydan fazla hastanede yattı ciddi kararlar bunlar

Sizde 10 doz gibi bişey toplam anladığım kadarıyla bizde rotasız 21 doz var verem çokta gerekli mi bu devirde bilmiyorum pek veremli insan yok sanki
Olmaz olur mu hiç canım hem de çok var mülteciler yüzünden artış var onda da
Doktor bir arkadaşım ile konuştuğumda eskisi kadar tehlike yok ancak mülteciler konusu sıkıntılı dedi o da. Ben de ne yapacağımı bilemedim bir dahaki randevuda soracağım ebeye bakalım o ne yorum yapacak.

Doktor bir arkadaşım ile konuştuğumda eskisi kadar tehlike yok ancak mülteciler konusu sıkıntılı dedi o da. Ben de ne yapacağımı bilemedim bir dahaki randevuda soracağım ebeye bakalım o ne yorum yapacak.
Ama siz yurtdışında yaşıyorsunuz orda durum farklı olabilir, Türkiye’de durum çok iç açıcı değil

Ama siz yurtdışında yaşıyorsunuz orda durum farklı olabilir, Türkiye’de durum çok iç açıcı değil
Sanılanın aksine İsveç'te de çok fazla mülteci var. Özellikle hem Ortadoğu hem de Afrika kıtası ülkelerinden. Bir de çok sık olmasa da Türkiye'ye gidip geliyoruz, riske girmek istemiyorum o nedenle

Aşı yaptırdığı için otizm olan birini hiç duymadım ama aşı yaptırmadığı için fazlasıyla vefat eden bebeğe şahit oldum. Yıllardır ölümcül olan hastalıkların önüne aşılar sayesinde geçildi iyi düşünmek lazım. Bu arada uzmanlara göre sonradan otizm olmak diye birşey yok doğuştan mevcut olduğunu söylüyorlar tam tersini söyleyenlerde var tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…