- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #53.161
Benim kaynana gelecekmte çocuğa bakacak ben de yemek uapacam daha her gün geliyor kadun tabi ben herseyini yaoyim bu kadının ayağını nasil.kesecem bilmiyorum her gün ne pisirdo diye arıyor benim adami
[/QUOTE ya hergun olur mu
İnsan kim. Olsa. Bunalır
Süt azalıyor galiba ondan mı yapıyorlar acaba doluyken yapmıyorBenimki sadece akşamları yapıyordu meme ucunu çekmeyi şimdi gündüzde yapıyor, o zaman bende memeyi değiştiriyorum.
Birde öyle deneyim canımCanım omzuna almadan çocuğu dik tutunca direk gazı kendiliğinden çıkıyor. Bir dene istersen.
Olabilir, ben hiç sütüm var yok, yetiyor yetmiyorlara takılmadım çünkü sütümün az olduğunu biliyorumSüt azalıyor galiba ondan mı yapıyorlar acaba doluyken yapmıyor
Benim tuvalete gidecek yemek yiyecek vaktim bile yok. Bi bebek gündüz hiç mi uzun uyumaz ya.Ya bu kız beni yedi yedi uyanık kaldığı süre ağlamakla geçiyor sorun ben miyim ya
Beyin sinir cerrahı bakıyor diye duydum spinal yan etkisi içinHangi bölümden randevu almalıyım
Aynı gündüz hiç uyumuyor gece de 2 saatte bir uyanıyorBenim tuvalete gidecek yemek yiyecek vaktim bile yok. Bi bebek gündüz hiç mi uzun uyumaz ya.
Ne zaman düzene girecek bunlar valla aha 10 dk olmadı bırakalı yine uyandıAynı gündüz hiç uyumuyor gece de 2 saatte bir uyanıyor
Sadece anne sütü mü içiyor mama da içiyor mu? Ve ne kadar içiyor acaba benim uyanmalar galiba aynı zamanda doyurmuyor Hipp mama içiyor anne sütü almıyor 52 günlük , bugün aptamile geçtimNe zaman düzene girecek bunlar valla aha 10 dk olmadı bırakalı yine uyandı
Sorun biz değiliz onlarYa bu kız beni yedi yedi uyanık kaldığı süre ağlamakla geçiyor sorun ben miyim ya
Ve bunu gönderdim uyandı yiyeceğim bir makarnaydıSorun biz değiliz onlardaha yeni yemeğe oturabildim onu da uyanmasın diye parmak uçlarında yürüyüp tabağa sürmeden yemeye çalışıyorum
Uyumayı da geçtim ya ağlamamalı sürekli ağlıyor sürekli sinirlerim bozulduBenim tuvalete gidecek yemek yiyecek vaktim bile yok. Bi bebek gündüz hiç mi uzun uyumaz ya.
Ah ah ağlıyor mu peki benimki uyanık kaldığı süre boyunca ağlıyorSorun biz değiliz onlardaha yeni yemeğe oturabildim onu da uyanmasın diye parmak uçlarında yürüyüp tabağa sürmeden yemeye çalışıyorum
Kucağımda gezdirirsem susuyor ama sırtı biraz eğilsin bağırış çağırış sabahın 8 inden beri başım kazan sırtım belim zaten uyuşuk. Gecede saat başı başlıyor 3 4 5 6 7 8.. yarım saatte 45 dakikada bir ayaktayız. sabrım çok ciddi sınanıyorAh ah ağlıyor mu peki benimki uyanık kaldığı süre boyunca ağlıyor
Benimde bulaşık makinem bitti bakalım. Ne zaman yerleştircemVe bunu gönderdim uyandı yiyeceğim bir makarnaydı
Bizimki de iyi öyle, doktur oyun halısına at oynasın dursun dedi hiç sevmiyor ki çiglik kiyametKucağımda gezdirirsem susuyor ama sırtı biraz eğilsin bağırış çağırış sabahın 8 inden beri başım kazan sırtım belim zaten uyuşuk. Gecede saat başı başlıyor 3 4 5 6 7 8.. yarım saatte 45 dakikada bir ayaktayız. sabrım çok ciddi sınanıyor
Ben beceremedim kucakta bebeyle iş yapmayı, düşürecekmişim ya da canını acıtacakmışım korkusundan kurtulamadım bir türlü.Benim kızda zor gazı nazı bitmiyor ama alıyorum kucağa hem iş hem sakinleştirme yapıyorum mecbur olacak İşler eşim aslında kızıyor beni evi işi dert etme kıza oğlana bak yeter die ama yapamıyorum öyle işte