- 17 Nisan 2023
- 1.943
- 1.501
- 31
- Konu Sahibi Buffalosos
- #53.141
Mucizem4564 nasıl oldunuz canım bebiş nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki hiçbir şeyle avunmuyor daha bulamadımHiç uyumadı 8 den beri hep
Ağladı.zirladi kimseyle durmuyor daha güne başlamadık
Ben bugün bildiğin askılı zıbınla tuttum hava 28 dereceydi şimdi giydirdim tek katKızlar bebekleri nasıl giydiriyorsunuz bizim ev 27 derece kalın giydirdiğimde ağlıyor kısa kollu zıbınla durunca çok rahat ama üşür mü acaba diye endişe ediyorum elleri soğuk çünkü Eki Görüntüle 3409990
Benim 40 ım çıkana kadar annem yanımdaydı sonra onunla gittim 2 hafta kadar kaldım bi bıkkınlık geldi kimseye tahammülüm kalmamış gibiydi evime döndüm 2 haftadır ve çok zorlanıyorum eşim nöbet usulü çalıştığı için çocukla çok yalnız kalıyorum 24 saat yalnızız. Baktım yapamıyorum geri gideceğim anneme 2 hafta daha dururum yani tahammül etmek zorundayımDuygular birebir ayni yalniz degilsin sucluluk hissediyorum ama gün icinde kendime ayirabildigim sadece 15 dakika. Insan görmek de istemiyorum siz de òyle misiniz? Görmedikce de daha kötü oluyorum aslinda
Eşime diyorum artık git babanla parkta oyna beni yalnız bırakın diyeceğim evreye gelmek istiyorumBebek uyuyunca uyuyorum ama hep yorgun hissediyorum. Mental bir yorgunluk keske hemen gecse de bebegimle duygu iniş cikislarim olmadan ilgilenebilsem sanki yetemiyorum hissi gecmiyor. Halbuki sagligi yerinde çok şükür
İnşallah etkisi olur tek çaremiz bu kaldı1. Haftaya kadar bekleyin bence etkisi için
Hepimiz benzer duygular yaşıyoruz hiç bitmeyecek gibi geliyor ama birkaç aya daha düzenli olacaklar inşallah 2. Çocuğu isterken nasıl bir kafa yaşayacağımı merak ediyorumAllahimm bugün bende bıkkınlık be çaresizlik içindeyim çok daraldım cokkkk oturduğum yerden kalkamıyorum.sallamaktan uyumak istiyorum o da yok cpcugu verip.al şuna bak diyeceğim kimsede yok
Canım uyurken meme vermeye çalış o şekilde daha kolay alıyorlarmış.Kızlar benim bebekte 3gundur geceleri uyumuyor emziriyorum 1-2keredoymadigini sanıo mama verdim sonra meme reddi oluştu napcagimi bilmiyorum ya hem mama verip hem emziren anneler nasıl yapıyor bilmiyorum
İnşallah şifa olur size deİnşallah etkisi olur tek çaremiz bu kaldı
Ben 2 kutu ilaç bitirdim bana mısın demiyor. Bıraktım artık sadece dut çayı içmeye çalışıyorum. O da vakit bulursam bebekten.Benimkide tam geçmedi amma rahatlatiyorum ilacımda daha bitmedi devam ediyorum 2saat memeyi geç verirsem şişiyor onun için sık sık emziriyorum hala
Benim13 yıl.sonra ilk.gibiHepimiz benzer duygular yaşıyoruz hiç bitmeyecek gibi geliyor ama birkaç aya daha düzenli olacaklar inşallah 2. Çocuğu isterken nasıl bir kafa yaşayacağımı merak ediyorum
Bizimki de disarda uyuyor. 2de çıktık 4te geldik uyudu çok. Mutluydu..Hiç uyumadı 8 den beri hep
Ağladı.zirladi kimseyle durmuyor daha güne başlamadık
Bizimki de. 4. 5 gündür. Gece uyumuyor kaka yapmaya çalışıyor vs derken 3.4.5 oluyor saat...bende mama. Ve meme veriyorum.,bi ara bizimkide meme. Almamaya başladi yürüyerek vs vermeye çalıştım emziği suya bastırıp verip. Sonra onu çıkarıp hemen memeyi vermeye çalıştım falan 2. 3 gün sürdü..Kızlar benim bebekte 3gundur geceleri uyumuyor emziriyorum 1-2keredoymadigini sanıo mama verdim sonra meme reddi oluştu napcagimi bilmiyorum ya hem mama verip hem emziren anneler nasıl yapıyor bilmiyorum
Çok uzun bir zaman sonra olmuş bende istemeyip bu kadar zaman sonra istemem umarım 40 yaşını aşmış olcam o zamanaBenim13 yıl.sonra ilk.gibi
Evet yaBizimki de. 4. 5 gündür. Gece uyumuyor kaka yapmaya çalışıyor vs derken 3.4.5 oluyor saat...bende mama. Ve meme veriyorum.,bi ara bizimkide meme. Almamaya başladi yürüyerek vs vermeye çalıştım emziği suya bastırıp verip. Sonra onu çıkarıp hemen memeyi vermeye çalıştım falan 2. 3 gün sürdü..
Biberon kolay geliyor
Zman ne gösterecek allahim arka arka ya doguranlara hayranımÇok uzun bir zaman sonra olmuş bende istemeyip bu kadar zaman sonra istemem umarım 40 yaşını aşmış olcam o zamana
Onların bebeleri emzir yatır kaldır oynat yatırdır başka türlüsü olmazZman ne gösterecek allahim arka arka ya doguranlara hayranım
En iyisi şehir değiştirmekBenim kaynana gelecekmte çocuğa bakacak ben de yemek uapacam daha her gün geliyor kadun tabi ben herseyini yaoyim bu kadının ayağını nasil.kesecem bilmiyorum her gün ne pisirdo diye arıyor benim adami