- 19 Haziran 2023
- 265
- 378
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #53.181
O şov birazBenimde bulaşık makinem bitti bakalım. Ne zaman yerleştircem
Eşimle sokaktayız sadece bizim ki ağlıyor ya kafayı bizde yemek üzereyizKucağımda gezdirirsem susuyor ama sırtı biraz eğilsin bağırış çağırış sabahın 8 inden beri başım kazan sırtım belim zaten uyuşuk. Gecede saat başı başlıyor 3 4 5 6 7 8.. yarım saatte 45 dakikada bir ayaktayız. sabrım çok ciddi sınanıyor
Muhtemelen düzgün uyumadığı hem uyku sıkıştırıyor hem yorgun oluyor bu sebeple düzgün emmiyor kalkıyor iki çekip yatıyor zorlasam da devam etmiyor ya da uyanamıyor yeteri kadar. Gün içindeki ağlamaların sebebi de bu uyku sıkıntısı olabilir gözleri kıpkırmızı açık tutamıyor sürekli uyuklama halinde ama asla uyumuyor düzgün 20 dk falan. Bu döngü böyle devam ediyor. Gaz çok sanmıyorum çünkü gün içinde gazını çıkarıyor çok ıkınması falan yok hem gaz damlası hem probiyotik kullanıyorum.Bizimki de iyi öyle, doktur oyun halısına at oynasın dursun dedi hiç sevmiyor ki çiglik kiyamet
Gece neden sık uyanıyo acaba gaz mı, açlık mi?
Bizimki mesela gazdan kötü oluyor ya 4.5 e kadar uyumuyo yada kıvranarak çok uyanıyor
Sokağa da güvenemiyorum ki bazen uyuyor bazen kıyamet koparıyor pusette. Dün çıktık bi eşim kucağında taşımak zorunda kaldı. Yalnız başıma hiç çıkmadım cesaretim de yokEşimle sokaktayız sadece bizim ki ağlıyor ya kafayı bizde yemek üzereyiz
Bende tek çıkmıyorum ne olursa eşimin yanında olsunSokağa da güvenemiyorum ki bazen uyuyor bazen kıyamet koparıyor pusette. Dün çıktık bi eşim kucağında taşımak zorunda kaldı. Yalnız başıma hiç çıkmadım cesaretim de yok
EvtAynı gündüz hiç uyumuyor gece de 2 saatte bir uyanıyor
Olabilir, uykusuzluk da huzursuz ediyordurMuhtemelen düzgün uyumadığı hem uyku sıkıştırıyor hem yorgun oluyor bu sebeple düzgün emmiyor kalkıyor iki çekip yatıyor zorlasam da devam etmiyor ya da uyanamıyor yeteri kadar. Gün içindeki ağlamaların sebebi de bu uyku sıkıntısı olabilir gözleri kıpkırmızı açık tutamıyor sürekli uyuklama halinde ama asla uyumuyor düzgün 20 dk falan. Bu döngü böyle devam ediyor. Gaz çok sanmıyorum çünkü gün içinde gazını çıkarıyor çok ıkınması falan yok hem gaz damlası hem probiyotik kullanıyorum.
Sadece anne sütü içiyor. Devamlı da emziriyorum nerdeyse her ağladığında. Yok canım bunun açlıkla alakası yok bence anne kucağından inmek istemiyorlar.Sadece anne sütü mü içiyor mama da içiyor mu? Ve ne kadar içiyor acaba benim uyanmalar galiba aynı zamanda doyurmuyor Hipp mama içiyor anne sütü almıyor 52 günlük , bugün aptamile geçtim
Seninki de çok gazlı demek kiUyumayı da geçtim ya ağlamamalı sürekli ağlıyor sürekli sinirlerim bozuldu
çok şükür iyiyiz bebişte iyi az bi hırıltı ile öksürüğü kaldı evde hava veriyorum yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktorumuzMucizem4564 nasıl oldunuz canım bebiş nasıl
3. Ay itibariyle geçiyor diyorlar inşallah geçer tez zamandaOlabilir, uykusuzluk da huzursuz ediyordur
Bizimki gaz damlası ve probiyotik kullanmaya rağmen gazlı bir bey
Tulum nerden bayıldımKızlar benimki de hiç kucaktan inmiyor slingle işlerimi yapmaya çalışıyorum ve belim sırtım mahvoldu
Teyzelerim biz bugün 2 Aylık olduk
Insallah canim. Ya3. Ay itibariyle geçiyor diyorlar inşallah geçer tez zamanda
Masallaaahhh sanaKızlar benimki de hiç kucaktan inmiyor slingle işlerimi yapmaya çalışıyorum ve belim sırtım mahvoldu
Ya maşaAllah ona Rabbim esirgesinKızlar benimki de hiç kucaktan inmiyor slingle işlerimi yapmaya çalışıyorum ve belim sırtım mahvoldu
oy 41 kere maşallah paşaya bizde yarın 2 aylığızKızlar benimki de hiç kucaktan inmiyor slingle işlerimi yapmaya çalışıyorum ve belim sırtım mahvoldu