2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Hepimiz mi aynı durumdayız ya Makinede çamaşır duruyor asılacak. Ev almış başını gidiyor. Ben sadece yetişmeye çalışıyorum. Günlerden haberim yok. Dün kafayı yiyecektim uyumuyor sinirleniyorum çocuğa kızacak gibi oluyorum pişman oluyorum ağlıyorum bu döngü böyle devam ediyor. Ruhum çekilmiş gibiyim

Bu şubat bebeleri hep mi böyle ya, koca gün uyumuyor benimki de memede uyuyor beşiğine koyuyorum sensörlü gibi açıyor gözünü gülüyor (gülmeyi de öğrendi sipa) sonra ağlama çığlık kiyamet acıkıyor tekrar meme uyuma yatağına bırakma geri uyanması akşama kadar manyak oldum iyice ne zaman kendi kendilerine oyalanacak ya da uyuyacaklar acaba

Eşimle sokaktayız sadece bizim ki ağlıyor ya kafayı bizde yemek üzereyiz

Muhtemelen düzgün uyumadığı hem uyku sıkıştırıyor hem yorgun oluyor bu sebeple düzgün emmiyor kalkıyor iki çekip yatıyor zorlasam da devam etmiyor ya da uyanamıyor yeteri kadar. Gün içindeki ağlamaların sebebi de bu uyku sıkıntısı olabilir gözleri kıpkırmızı açık tutamıyor sürekli uyuklama halinde ama asla uyumuyor düzgün 20 dk falan. Bu döngü böyle devam ediyor. Gaz çok sanmıyorum çünkü gün içinde gazını çıkarıyor çok ıkınması falan yok hem gaz damlası hem probiyotik kullanıyorum.

Olabilir, uykusuzluk da huzursuz ediyordur
Bizimki gaz damlası ve probiyotik kullanmaya rağmen gazlı bir bey

Sadece anne sütü mü içiyor mama da içiyor mu? Ve ne kadar içiyor acaba benim uyanmalar galiba aynı zamanda doyurmuyor Hipp mama içiyor anne sütü almıyor 52 günlük , bugün aptamile geçtim
Sadece anne sütü içiyor. Devamlı da emziriyorum nerdeyse her ağladığında. Yok canım bunun açlıkla alakası yok bence anne kucağından inmek istemiyorlar.

Kızlar benimki de hiç kucaktan inmiyor slingle işlerimi yapmaya çalışıyorum ve belim sırtım mahvoldu
Teyzelerim biz bugün 2 Aylık olduk
Masallaaahhh sana
Yaa evde bizde aynıyız hiç oyalanmıyor, oyun halısı çıkardık bir kaç hışırtili kitap ama hiç banamisin demiyor 5dk sonra başlıyor ağlamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…