2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Duygular birebir ayni yalniz degilsin sucluluk hissediyorum ama gün icinde kendime ayirabildigim sadece 15 dakika. Insan görmek de istemiyorum siz de òyle misiniz? Görmedikce de daha kötü oluyorum aslinda
Benim 40 ım çıkana kadar annem yanımdaydı sonra onunla gittim 2 hafta kadar kaldım bi bıkkınlık geldi kimseye tahammülüm kalmamış gibiydi evime döndüm 2 haftadır ve çok zorlanıyorum eşim nöbet usulü çalıştığı için çocukla çok yalnız kalıyorum 24 saat yalnızız. Baktım yapamıyorum geri gideceğim anneme 2 hafta daha dururum yani tahammül etmek zorundayım

Bebek uyuyunca uyuyorum ama hep yorgun hissediyorum. Mental bir yorgunluk keske hemen gecse de bebegimle duygu iniş cikislarim olmadan ilgilenebilsem sanki yetemiyorum hissi gecmiyor. Halbuki sagligi yerinde çok şükür
Eşime diyorum artık git babanla parkta oyna beni yalnız bırakın diyeceğim evreye gelmek istiyorum

Allahimm bugün bende bıkkınlık be çaresizlik içindeyim çok daraldım cokkkk oturduğum yerden kalkamıyorum.sallamaktan uyumak istiyorum o da yok cpcugu verip.al şuna bak diyeceğim kimsede yok
Hepimiz benzer duygular yaşıyoruz hiç bitmeyecek gibi geliyor ama birkaç aya daha düzenli olacaklar inşallah 2. Çocuğu isterken nasıl bir kafa yaşayacağımı merak ediyorum

Kızlar benim bebekte 3gundur geceleri uyumuyor emziriyorum 1-2keredoymadigini sanıo mama verdim sonra meme reddi oluştu napcagimi bilmiyorum ya hem mama verip hem emziren anneler nasıl yapıyor bilmiyorum
Canım uyurken meme vermeye çalış o şekilde daha kolay alıyorlarmış.

Benimkide tam geçmedi amma rahatlatiyorum ilacımda daha bitmedi devam ediyorum 2saat memeyi geç verirsem şişiyor onun için sık sık emziriyorum hala
Ben 2 kutu ilaç bitirdim bana mısın demiyor. Bıraktım artık sadece dut çayı içmeye çalışıyorum. O da vakit bulursam bebekten.

Kızlar benim bebekte 3gundur geceleri uyumuyor emziriyorum 1-2keredoymadigini sanıo mama verdim sonra meme reddi oluştu napcagimi bilmiyorum ya hem mama verip hem emziren anneler nasıl yapıyor bilmiyorum
Bizimki de. 4. 5 gündür. Gece uyumuyor kaka yapmaya çalışıyor vs derken 3.4.5 oluyor saat...bende mama. Ve meme veriyorum.,bi ara bizimkide meme. Almamaya başladi yürüyerek vs vermeye çalıştım emziği suya bastırıp verip. Sonra onu çıkarıp hemen memeyi vermeye çalıştım falan 2. 3 gün sürdü..
Biberon kolay geliyor

Evet ya

Benim kaynana gelecekmte çocuğa bakacak ben de yemek uapacam daha her gün geliyor kadun tabi ben herseyini yaoyim bu kadının ayağını nasil.kesecem bilmiyorum her gün ne pisirdo diye arıyor benim adami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…