2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
nerden alıştırdım bu kundağa bilmiyorum kundaksız uyuyamıyor 10 dk sonra uyanıyor tam altını değiştim kyafetini değiştim mamasını içirdim gazı çıkarttık kundaklandı uyuyacaz kalk sen kaka yap içim rahat etmedi öyle yatmasına dedim sabaha kadar mahvolur başa sardık uyku sarhoşu oldu çocuk resmen mız mız mızlandı şimdi uyuyor şükür kızlar bu arada ben 40 ım çıkınca adet olmuştum 15 gün oldu daha yine başladı bu normalmidir acaba

Eklentiler

• A4B5F85F-B80C-48CA-BAF2-F4F9034A9B33.jpeg
    99,3 KB · Görüntüleme: 101
Kız bu ne böyle çocuğu mumyalamışsın

Normal bende adet oldum doktor 40 kontrolümde yumurtayı gördü adet olacaksın 15 gün sonra dedi

Kızlar anlaşılan hepimiz ayniyiz bu bebeler uyumuyo 4 te birazxik daldı bı saat kadar o ara sadece çorba makarna yaptım akşamı daha fena dk başı meme istiyor sonra itiyo kendini agliyo kusuyo tekrar meme derken 9 buckta anca uyudu.bnde yattım gözüm kıpkırmızı uyandım çok yoruluyorum tekim bende

Bizimki de 7 den 10 a kadar gaz sancısı çekti çıkaramadı sonra ana kucağının titreşimi vardı onu açtık onunla patır patır yaptı. Gerçi sonra 12 ye kadar uykuya geçemediği için ağladı sonra da bayıldı şimdi uyandı. Hepsi gecelerin yargıcı mübarek

Bebeğiniz nesneleri kavramaya başladı mı? Eline zorla çıngırak veriyorum mesela birkaç saniye tutup bırakıyor. Kendisi almıyor, ben tutturuyorum. Normal mi bu

Bebeğiniz nesneleri kavramaya başladı mı? Eline zorla çıngırak veriyorum mesela birkaç saniye tutup bırakıyor. Kendisi almıyor, ben tutturuyorum. Normal mi bu
Bence normal benimki de çıngırak tutmuyor ama başka şeyleri sımsıkı kavrıyor henüz bilinçli olarak değil de refleks olarak tutuyor bence. Daha 2. Ay yeni bitti 3 e giriş yaptık o yüzden normal olduğunu düşünüyorum

Büyüğe akşamdan sandviç yap onu yesin sabah , kendine de yap sabah hazır olsun sen de yersin pratik olur bu aralar ben de hep ekmek arası sandviç yiyorum pratik diye öyle kahvaltı hazırla yap unuttum çoktan

Büyüğe akşamdan sandviç yap onu yesin sabah , kendine de yap sabah hazır olsun sen de yersin pratik olur bu aralar ben de hep ekmek arası sandviç yiyorum pratik diye öyle kahvaltı hazırla yap unuttum çoktan
Kahvaltıda ben de çok zorlanıyorum oturtamadım bir türlü ya şu anda uyanık mesela ama hazırlayamıyorum birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…