- 24 Temmuz 2013
- 1.002
- 1.552
- 34
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #53.201
Hemde ne gaz ülkenin gazı bizden çıkıyor resmenSeninki de çok gazlı demek kişimdiki bebeler hep böyle heralde benim büyüğü çok sakindi hiç rahatsız olmuyordum.
Kız bu ne böyle çocuğu mumyalamışsınnerden alıştırdım bu kundağa bilmiyorum kundaksız uyuyamıyor 10 dk sonra uyanıyor tam altını değiştim kyafetini değiştim mamasını içirdim gazı çıkarttık kundaklandı uyuyacaz kalk sen kaka yap içim rahat etmedi öyle yatmasına dedim sabaha kadar mahvolur başa sardık uyku sarhoşu oldu çocuk resmen mız mız mızlandı şimdi uyuyor şükür kızlar bu arada ben 40 ım çıkınca adet olmuştum 15 gün oldu daha yine başladı bu normalmidir acaba
Normal bende adet oldum doktor 40 kontrolümde yumurtayı gördü adet olacaksın 15 gün sonra dedinerden alıştırdım bu kundağa bilmiyorum kundaksız uyuyamıyor 10 dk sonra uyanıyor tam altını değiştim kyafetini değiştim mamasını içirdim gazı çıkarttık kundaklandı uyuyacaz kalk sen kaka yap içim rahat etmedi öyle yatmasına dedim sabaha kadar mahvolur başa sardık uyku sarhoşu oldu çocuk resmen mız mız mızlandı şimdi uyuyor şükür kızlar bu arada ben 40 ım çıkınca adet olmuştum 15 gün oldu daha yine başladı bu normalmidir acaba
ama 15 gün öncede olmuştumNormal bende adet oldum doktor 40 kontrolümde yumurtayı gördü adet olacaksın 15 gün sonra dedi
ilk doğduğunda böyle yaptılar şimdi böyle yapmazsam uyuyamıyor bölük bölük uyuyorKız bu ne böyle çocuğu mumyalamışsın
eşim bazen çocuğa naptı annen oğlum solucan mı yaptı seni yine diyor oda gülüyo sıpamKız bu ne böyle çocuğu mumyalamışsın
25 gün sürdü 45. günümde normal adet oldum 6 gün oldu hep öyle olurduNasıl yani 40 çıkınca kanamanız devam etmiş olabilir mi? Lohusalık kanamanız ne kadar sürdü pekiMucizem4564
Mama veriyor musun canımHemde ne gaz ülkenin gazı bizden çıkıyor resmenne yaptıysak fayda etmedi kakasını da yapamıyor onunda etkisi var ona da çözüm bulamadık
Bence normal benimki de çıngırak tutmuyor ama başka şeyleri sımsıkı kavrıyor henüz bilinçli olarak değil de refleks olarak tutuyor bence. Daha 2. Ay yeni bitti 3 e giriş yaptık o yüzden normal olduğunu düşünüyorumBebeğiniz nesneleri kavramaya başladı mı? Eline zorla çıngırak veriyorum mesela birkaç saniye tutup bırakıyor. Kendisi almıyor, ben tutturuyorum. Normal mi bu
Büyüğe akşamdan sandviç yap onu yesin sabah , kendine de yap sabah hazır olsun sen de yersin pratik olur bu aralar ben de hep ekmek arası sandviç yiyorum pratik diye öyle kahvaltı hazırla yap unuttum çoktanAyyy ayyy 2 den beri ayaktayız ağlıyoruz gündüz de aynısını ne yemeknyedirtuyir ne bisi ben hemek yemeyi çok.seviyirum inş uyur uyusa ne 6.30 da büyük okula gidecek kahvalti sonrabtekrar.bu hide 10.30 da aşı gidecem
Benimki de daha tam kavramıyor yada elimi tutuyor biBebeğiniz nesneleri kavramaya başladı mı? Eline zorla çıngırak veriyorum mesela birkaç saniye tutup bırakıyor. Kendisi almıyor, ben tutturuyorum. Normal mi bu
Ayyy ayyy 2 den beri ayaktayız ağlıyoruz gündüz de aynısını ne yemeknyedirtuyir ne bisi ben hemek yemeyi çok.seviyirum inş uyur uyusa ne 6.30 da büyük okula gidecek kahvalti sonrabtekrar.bu hide 10.30 da aşı gidecem
Kahvaltıda ben de çok zorlanıyorum oturtamadım bir türlü yaBüyüğe akşamdan sandviç yap onu yesin sabah , kendine de yap sabah hazır olsun sen de yersin pratik olur bu aralar ben de hep ekmek arası sandviç yiyorum pratik diye öyle kahvaltı hazırla yap unuttum çoktan
Şu an çok açım ben de üstümde uyuyor kalkıp yapamıyorum çok acıktımKahvaltıda ben de çok zorlanıyorum oturtamadım bir türlü yaşu anda uyanık mesela ama hazırlayamıyorum birşey