2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Gün boyu ağlamasın dursun diye göbeğim çatlıyor böyle olunca saate bi bakıyorum daha günün yarısı bile olmamış akşam olsa da uyusa benimde sırtım yer görse diyorum sonra böyle düşündüğüm için üzülüyorum sonra kendime hak veriyorum çok yorgunum
Bide sezaryenle ilgili mi bilmiyorum ama eskiye göre daha çok belim ağrıyor ki ben çalışırken gün boyu ayaktaydım böyle ağrımazdı

kızlar şu oyun halılarından alan var mı Fisher price olan çok pahalı acaba çok mu kalite farkı var bilen var mı
Bende görseldeki uygun fiyatlı olan var diğerlerini bilmediğim için kıyas yapamam ama iş görüyor yani pahalıya gerek var mı bilmiyorum. Matı ince onunda altına battaniye koyuyorum zaten

Aynıyım inanki

Kızlar benim bebekte 3gundur geceleri uyumuyor emziriyorum 1-2keredoymadigini sanıo mama verdim sonra meme reddi oluştu napcagimi bilmiyorum ya hem mama verip hem emziren anneler nasıl yapıyor bilmiyorum

Kızlar bebekleri nasıl giydiriyorsunuz bizim ev 27 derece kalın giydirdiğimde ağlıyor kısa kollu zıbınla durunca çok rahat ama üşür mü acaba diye endişe ediyorum elleri soğuk çünkü

Kızlar benim bebekte 3gundur geceleri uyumuyor emziriyorum 1-2keredoymadigini sanıo mama verdim sonra meme reddi oluştu napcagimi bilmiyorum ya hem mama verip hem emziren anneler nasıl yapıyor bilmiyorum
Memeyi zorla veriyorum olmadı mamayı biraz geçiştiriyorum o zamn 10 dakika da olsa alıyor emdikxe meme ıslanıyor ağzından kayıyor ucu çıldırıyor o zamn geceleme hiç almıyor gunduzde mama yiyor memeyi 10 15 dakikada olsa alıyor kac cc mama veriyordun

Ebe telefonda dediği aşı olduktan sonra 3 gün yikamayacksiniz ona göre ayarlayın bebeği dedi dün değil.onceki gün yikamistim kararsız kaldım yikayim mi yikamayimmi

Duygular birebir ayni yalniz degilsin sucluluk hissediyorum ama gün icinde kendime ayirabildigim sadece 15 dakika. Insan görmek de istemiyorum siz de òyle misiniz? Görmedikce de daha kötü oluyorum aslinda

Bebek uyuyunca uyuyorum ama hep yorgun hissediyorum. Mental bir yorgunluk keske hemen gecse de bebegimle duygu iniş cikislarim olmadan ilgilenebilsem sanki yetemiyorum hissi gecmiyor. Halbuki sagligi yerinde çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…