- 3 Şubat 2023
- 1.911
- 1.375
- Konu Sahibi Buffalosos
- #53.121
Canım omzuna almadan çocuğu dik tutunca direk gazı kendiliğinden çıkıyor. Bir dene istersen.Ama gaz çıkarmak için omzuma aldığımda sürekli ağlıyor işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım omzuna almadan çocuğu dik tutunca direk gazı kendiliğinden çıkıyor. Bir dene istersen.Ama gaz çıkarmak için omzuma aldığımda sürekli ağlıyor işte
Babycim çok iyi değil ama iş görür.Diğeri çok pahalı değmez o paraya bencekızlar şu oyun halılarından alan var mı Fisher price olan çok pahalı acaba çok mu kalite farkı var bilen var mı
Bende görseldeki uygun fiyatlı olan var diğerlerini bilmediğim için kıyas yapamam ama iş görüyor yani pahalıya gerek var mı bilmiyorum. Matı ince onunda altına battaniye koyuyorum zatenkızlar şu oyun halılarından alan var mı Fisher price olan çok pahalı acaba çok mu kalite farkı var bilen var mı
Aynıyım inankiGün boyu ağlamasın dursun diye göbeğim çatlıyor böyle olunca saate bi bakıyorum daha günün yarısı bile olmamış akşam olsa da uyusa benimde sırtım yer görse diyorum sonra böyle düşündüğüm için üzülüyorum sonra kendime hak veriyorum çok yorgunum
Bide sezaryenle ilgili mi bilmiyorum ama eskiye göre daha çok belim ağrıyor ki ben çalışırken gün boyu ayaktaydım böyle ağrımazdı
Ya maşşallah ona.. Kaç kilo oldu senin paşaHiç uyumadı 8 den beri hep
Ağladı.zirladi kimseyle durmuyor daha güne başlamadık
Benimkide tam geçmedi amma rahatlatiyorum ilacımda daha bitmedi devam ediyorum 2saat memeyi geç verirsem şişiyor onun için sık sık emziriyorum halaMaşallah çok sevindim. Keşke benimki de tamamen geçse hele şu sızlamaları beni bitiriyor artık umudumu kestim düzelmiycek galiba
Ben daha kalim giydiriyorum korkumdan bir body ustunden tulumKızlar bebekleri nasıl giydiriyorsunuz bizim ev 27 derece kalın giydirdiğimde ağlıyor kısa kollu zıbınla durunca çok rahat ama üşür mü acaba diye endişe ediyorum elleri soğuk çünkü Eki Görüntüle 3409990
En son 4310 gramdi yarın 2 ay aşıları var telefon geldi bakalım ne kadar olduYa maşşallah ona.. Kaç kilo oldu senin paşa
Ben 2 gundur 1 zubin tek bide üstüne bir takım kaloriferi de kapadım inş bisi olmaz ekliyorum eli yüzü sicakBen daha kalim giydiriyorum korkumdan bir body ustunden tulum
Memeyi zorla veriyorum olmadı mamayı biraz geçiştiriyorum o zamn 10 dakika da olsa alıyor emdikxe meme ıslanıyor ağzından kayıyor ucu çıldırıyor o zamn geceleme hiç almıyor gunduzde mama yiyor memeyi 10 15 dakikada olsa alıyor kac cc mama veriyordunKızlar benim bebekte 3gundur geceleri uyumuyor emziriyorum 1-2keredoymadigini sanıo mama verdim sonra meme reddi oluştu napcagimi bilmiyorum ya hem mama verip hem emziren anneler nasıl yapıyor bilmiyorum
Duygular birebir ayni yalniz degilsin sucluluk hissediyorum ama gün icinde kendime ayirabildigim sadece 15 dakika. Insan görmek de istemiyorum siz de òyle misiniz? Görmedikce de daha kötü oluyorum aslindaGün boyu ağlamasın dursun diye göbeğim çatlıyor böyle olunca saate bi bakıyorum daha günün yarısı bile olmamış akşam olsa da uyusa benimde sırtım yer görse diyorum sonra böyle düşündüğüm için üzülüyorum sonra kendime hak veriyorum çok yorgunum
Bide sezaryenle ilgili mi bilmiyorum ama eskiye göre daha çok belim ağrıyor ki ben çalışırken gün boyu ayaktaydım böyle ağrımazdı
Bebek uyuyunca uyuyorum ama hep yorgun hissediyorum. Mental bir yorgunluk keske hemen gecse de bebegimle duygu iniş cikislarim olmadan ilgilenebilsem sanki yetemiyorum hissi gecmiyor. Halbuki sagligi yerinde çok şükürGün boyu ağlamasın dursun diye göbeğim çatlıyor böyle olunca saate bi bakıyorum daha günün yarısı bile olmamış akşam olsa da uyusa benimde sırtım yer görse diyorum sonra böyle düşündüğüm için üzülüyorum sonra kendime hak veriyorum çok yorgunum
1. Haftaya kadar bekleyin bence etkisi içinBizim bugün 3.günümüz şuan gelen giden yok
Bence bugün yıka canım . Bizde çarşamba günü aşı olacağız dalı gününden yıkayacağım benEbe telefonda dediği aşı olduktan sonra 3 gün yikamayacksiniz ona göre ayarlayın bebeği dedi dün değil.onceki gün yikamistim kararsız kaldım yikayim mi yikamayimmi