2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Süt azalıyor galiba ondan mı yapıyorlar acaba doluyken yapmıyor
Olabilir, ben hiç sütüm var yok, yetiyor yetmiyorlara takılmadım çünkü sütümün az olduğunu biliyorum 🤣🙈😅 ama çocuklarıma yarıyor çok şükür, bu ilk ay az alsada 2. Ay toparladı çok şükür. O yüzden o ınka dedikçe ben memeyi ağzına tıkıyorum 🤭

Ne zaman düzene girecek bunlar valla aha 10 dk olmadı bırakalı yine uyandı😬
Sadece anne sütü mü içiyor mama da içiyor mu? Ve ne kadar içiyor acaba benim uyanmalar galiba aynı zamanda doyurmuyor Hipp mama içiyor anne sütü almıyor 52 günlük , bugün aptamile geçtim

Herkese merhaba oncelikle hepiniz bebeklerinizi saglikla buyutun 😊 bende subatta dogum yaptim burayi okumaya calisiyorum bi kac kere de yazdim ama cok aktif olamadim… sizlerden bi konuda bilgi almak istiyorum mumkunse… benim bebegim dogdugundan beri gunde 7-8 kez kaka yapiyordu ama simdi artik cocuk kakasini yapamiyor. Nbl probiyotik baslamistik ondan mi oldu acaba hic bilmiyorum, boyle bi yan etki yasayan oldu mu? Bi de kakasi icin napabilirim, gecen gun dr una gittik o hastanede makatindan uyaran verdi yapti ama bu sekilde alissin da istemiyorum. Bilgisi olanlar yardim edebiliri acaba ?

Ah ah ağlıyor mu peki benimki uyanık kaldığı süre boyunca ağlıyor
Kucağımda gezdirirsem susuyor ama sırtı biraz eğilsin bağırış çağırış sabahın 8 inden beri başım kazan sırtım belim zaten uyuşuk. Gecede saat başı başlıyor 3 4 5 6 7 8.. yarım saatte 45 dakikada bir ayaktayız. sabrım çok ciddi sınanıyor

Kucağımda gezdirirsem susuyor ama sırtı biraz eğilsin bağırış çağırış sabahın 8 inden beri başım kazan sırtım belim zaten uyuşuk. Gecede saat başı başlıyor 3 4 5 6 7 8.. yarım saatte 45 dakikada bir ayaktayız. sabrım çok ciddi sınanıyor
Bizimki de iyi öyle, doktur oyun halısına at oynasın dursun dedi hiç sevmiyor ki çiglik kiyamet😪😪
Gece neden sık uyanıyo acaba gaz mı, açlık mi?
Bizimki mesela gazdan kötü oluyor ya 4.5 e kadar uyumuyo yada kıvranarak çok uyanıyor😒😒

Benim kızda zor gazı nazı bitmiyor ama alıyorum kucağa hem iş hem sakinleştirme yapıyorum mecbur olacak İşler eşim aslında kızıyor beni evi işi dert etme kıza oğlana bak yeter die ama yapamıyorum öyle işte
Ben beceremedim kucakta bebeyle iş yapmayı, düşürecekmişim ya da canını acıtacakmışım korkusundan kurtulamadım bir türlü.

Bizde bugün 2.ay aşılarını yaptık yapıldığından beri kanımı emdi resmen. Asla durmuyor asla uyumuyor sürekli ağlama bağırma halinde ve uyumuyor. Sürekli kucakta gezmek istiyor kolum koptu ayaklarım ağrıyor artık. Bu gece benim mesaim bitmeyecek gibi duruyor 🥺

X