2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Sut iyice gitti benim kesiliyor haliba
Canım sana ve sütü az olan kızlara tavsiyem dut kurusu ve çayı. Ben mastit için içiyordum kalan dutları da yiyordum sütümün arttığını farkettim. Bir avuç dut kurusunu bir bardak içme suyuyla 5, 6 dk kaynat. Ilıyınca iç ardından içindeki dutları da ye. Farkı göreceksin.

Ama gaz çıkarmak için omzuma aldığımda sürekli ağlıyor işte
Belki o pozisyonu sevmiyordur, benim kızım hiç sevmezdi omuzda olmayı, dizine yatırıp sırtını sıvazlasan
Ama benimkide gaz çıktıktan sonra bir mıkırdanıyor, güzel bir şey olmasa gerek yediklerinin ağzına gelmesi🥴🥴 aynen böyle oluyor 😅😅😅

Belki o pozisyonu sevmiyordur, benim kızım hiç sevmezdi omuzda olmayı, dizine yatırıp sırtını sıvazlasan
Ama benimkide gaz çıktıktan sonra bir mıkırdanıyor, güzel bir şey olmasa gerek yediklerinin ağzına gelmesi🥴🥴 aynen böyle oluyor 😅😅😅
Bir de dizim de deneyim evet hiç güzel bişey değil sizdede omuzda ağlıyormu

Çok ağlamıyor ama gaz çıkana kadar kafayı omuza gömüp mıkır mıkır oluyor, her tarafı ayrı oynuyor 🤣🤣
Dizimde de denedim aynısını yapıyor ağlıyor gaz çıkınca yavaştan rahatlıyor susuyor emerkende kafayı geri atıyor gögüs ucumu çekiyor reflümü var acaba

Kızlar bnm bebe uyumuuo en son 8 buçukta uyandı yarım saatlik uykusundan sürekli emmek istiyo ve uyumuyo😢 napcam bn 8 haftalik

Dizimde de denedim aynısını yapıyor ağlıyor gaz çıkınca yavaştan rahatlıyor susuyor emerkende kafayı geri atıyor gögüs ucumu çekiyor reflümü var acaba
Benimki sadece akşamları yapıyordu meme ucunu çekmeyi şimdi gündüzde yapıyor, o zaman bende memeyi değiştiriyorum.

İşyerindeyiz bugün. Büyüğün okulu tatil diye o da burada. O kardeşini oyalar iyi olur diye sevinmiştim, hiç öyle olmadı.

Küçüğün işyerinde park yatağı var, anakucağı var, bebek arabası var, hanımefendi tozlu pis numune kolisinde uyuyor.

Büyük de gidip toplantı masasının üstünde uyudu.

İşimi erken bitirip eve geçsem ikisi de full enerji evde canıma okuyacaklar. Üffff.

X