- 19 Haziran 2023
- 265
- 378
- Konu Sahibi Buffalosos
- #53.101
Yumruklarını emiyo bazen ses çıkıyor cop cop bakıp gülüyoruzKızlar bebeği parmağını emmeye çalışan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumruklarını emiyo bazen ses çıkıyor cop cop bakıp gülüyoruzKızlar bebeği parmağını emmeye çalışan var mı
Canım sana ve sütü az olan kızlara tavsiyem dut kurusu ve çayı. Ben mastit için içiyordum kalan dutları da yiyordum sütümün arttığını farkettim. Bir avuç dut kurusunu bir bardak içme suyuyla 5, 6 dk kaynat. Ilıyınca iç ardından içindeki dutları da ye. Farkı göreceksin.Sut iyice gitti benim kesiliyor haliba
2-3 gün sonra etkisi başladı. Dr 1 hafta işinde etki eder demiştiMerhaba ne kadar sürede etkisini gösterdi peki
Öncelikle kendi doktoruna sorsan iyi olur sanki ben olsam öyle yaparım.Hangi bölümden randevu almalıyım
Nane limon ıhlamur ballı ılık sular içiyorum ama geçmiyor oldu 10 gün nerde ise.Canım. Ben boğaz ağrısı olacağım zaman ki şuan böyleyim biraz.. Zencefil bal, limon karışımı içiyorum bide parol
Neden ağlıyorsun canım gazı çıkmıyor mu?Selamlar beslenme sonrası gaz çıkarmak için bebeğini omzuna alıp ağlayan var mı acaba?
Benimki elini parçalayacakKızlar bebeği parmağını emmeye çalışan var mı
Yok ben ağlamıyorum kızım ağlıyor gazı çıkınca ve az kusunca yavaş yavaş susuyorNeden ağlıyorsun canım gazı çıkmıyor mu?
Ama gaz çıkarmak için omzuma aldığımda sürekli ağlıyor işteNeden ağlıyorsun canım gazı çıkmıyor mu?
Bizimkisi de ağzına değen her şeyi yalayıp emmeye çalışıyorKızlar bebeği parmağını emmeye çalışan var mı
Belki o pozisyonu sevmiyordur, benim kızım hiç sevmezdi omuzda olmayı, dizine yatırıp sırtını sıvazlasanAma gaz çıkarmak için omzuma aldığımda sürekli ağlıyor işte
Bir de dizim de deneyim evet hiç güzel bişey değil sizdede omuzda ağlıyormuBelki o pozisyonu sevmiyordur, benim kızım hiç sevmezdi omuzda olmayı, dizine yatırıp sırtını sıvazlasan
Ama benimkide gaz çıktıktan sonra bir mıkırdanıyor, güzel bir şey olmasa gerek yediklerinin ağzına gelmesi aynen böyle oluyor
Çok ağlamıyor ama gaz çıkana kadar kafayı omuza gömüp mıkır mıkır oluyor, her tarafı ayrı oynuyorBir de dizim de deneyim evet hiç güzel bişey değil sizdede omuzda ağlıyormu
Bizim bugün 3.günümüz şuan gelen giden yok2-3 gün sonra etkisi başladı. Dr 1 hafta işinde etki eder demişti
Dizimde de denedim aynısını yapıyor ağlıyor gaz çıkınca yavaştan rahatlıyor susuyor emerkende kafayı geri atıyor gögüs ucumu çekiyor reflümü var acabaÇok ağlamıyor ama gaz çıkana kadar kafayı omuza gömüp mıkır mıkır oluyor, her tarafı ayrı oynuyor
Kızlar bebeği parmağını emmeye çalışan var mı
Benimki sadece akşamları yapıyordu meme ucunu çekmeyi şimdi gündüzde yapıyor, o zaman bende memeyi değiştiriyorum.Dizimde de denedim aynısını yapıyor ağlıyor gaz çıkınca yavaştan rahatlıyor susuyor emerkende kafayı geri atıyor gögüs ucumu çekiyor reflümü var acaba