- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #53.081
Evi uzak mı kii kaynananın niye sende?Bende aldım.bir sürü ne yapalım benim.bebede meme almıyor sürekli kıvranıyor uyumuyor kıpkırmızı oluyor 1 dakika kohamaiyoru bağırıyor evi b... k götürüyor sinirlerim harap kaynana her gün hemege geliyor ben bisi yapamıyorum tek.yiyemiyorjm saat 6 oldu mu bende bitiyor gece 12 ye kafar oturuyor sinirimi bozuyor dün evin seni özlemiş akşamları evine bir uğra dedim zaten hepsi başımda bi de bu çıktı bayramda kaynim.helevekmis yine benim.evde şimdiden başladı gerginlik
5 dakika 78 yaşında yemek.yapmayq useniyor kendine çat kapı geliyor kızının yanındaydı Oy kullanmaya geli di düşünce sifirEvi uzak mı kii kaynananın niye sende?
Hiç düşünce yok yaa kimsede..
Benimki.memeti 5 dakika emiyor hemen arkasına mama yiyirDoktoru 3.aydan sonra azalır gazi dedi.. Birde kusuyor diye sordum mamayı 60cc verme dedi fazla. Geliyor demekki dedi.. Emzir 30 cc ver dedi..
Gunde 4 veriyordum 2ye düşürdü..kilosu 4900 olmuş
Olsun mama da toparlıyorBenimki.memeti 5 dakika emiyor hemen arkasına mama yiyir
Evet bizim de ciddi sorunlarımız var. Annemin bana davranışlarıyla ilgili olduğunu düşünüyorumBeni kucağa almamışlar da noldu. Anneyle güvenli bağlanma sorunu yaşadım. 35 yaşımdayım. Hala annemle aramda mesafe sorunh var. Çocuklarını bol bol kucaklayın arkadaşlar. Herşeyden önce sevgiye ihtiyacımız var.
Hiçbir kıyafetim olmuyor eşofmanla geziyorumBen dehamileyken 8 kilo aldım ama hamile kaldığımda bir 5-6 kilo fazlam vardı…Doğumdan sonra 6-7 kilo verdim ilk hafta, sonra süt yapacağım diye aldım şu anda hamile kaldığım kilodan 6 kilo fazlayım, eski kiloları da koy oldu mu sana 13 kilo
Benim kızda zor gazı nazı bitmiyor ama alıyorum kucağa hem iş hem sakinleştirme yapıyorum mecbur olacak İşler eşim aslında kızıyor beni evi işi dert etme kıza oğlana bak yeter die ama yapamıyorum öyle işteAy yok bu ter başka bir ter emzirirken bile suyun içindeyimbenimki kucakta uyuduğu için ben sizin gibi işlenemiyorum malesef size masallah
Ayy Allah yardımcın olsun. Benim kayınvalidemler yan dairede kayınpederim rahatsız oruç tutmuyor kaynım bekâr iyi olduğum ve taze yemeğim varsa o an masa kurmayın bana gelin diyorum geliyorlar yedirip içirtip dua alıyorum ama kız bazen tam iftar zamanı durmuyor o an sinirleniyorum ben lohusa bana bakmanız lazım diyorumBende aldım.bir sürü ne yapalım benim.bebede meme almıyor sürekli kıvranıyor uyumuyor kıpkırmızı oluyor 1 dakika kohamaiyoru bağırıyor evi b... k götürüyor sinirlerim harap kaynana her gün hemege geliyor ben bisi yapamıyorum tek.yiyemiyorjm saat 6 oldu mu bende bitiyor gece 12 ye kafar oturuyor sinirimi bozuyor dün evin seni özlemiş akşamları evine bir uğra dedim zaten hepsi başımda bi de bu çıktı bayramda kaynim.helevekmis yine benim.evde şimdiden başladı gerginlik
Doktoruna sor hemen baktır Allah korusun omurga bu kalıcı hasarlara yol açılmasın. Çok geçmiş olsunKızlar bende birden birrr ağrı hortladı yaiğne vurulan yerden başladı birkaç gün sonra tüm omurgama yayıldı. Şuan bütün eklemlerime yayılmış durumda. Heryerim ağrıyor sağlam yerim yok. Spinalden %100. Çünkü iğne vurulan yerden yayıldı ağrı. Kalıcı olur diye çok korkuyorum moralim alt üst.
Hangi bölümden randevu almalıyımDoktoruna sor hemen baktır Allah korusun omurga bu kalıcı hasarlara yol açılmasın. Çok geçmiş olsun
Bizimki herşeyi emiyoKızlar bebeği parmağını emmeye çalışan var mı
Canım. Ben boğaz ağrısı olacağım zaman ki şuan böyleyim biraz.. Zencefil bal, limon karışımı içiyorum bide parolKızlar boğazım hafif ağrıyordu 1 aylık aşıda sağlık ocağında göründüm doktora antibiyotiklik değil parol ve bol bol ılık Su iç dedi. Hala geçmedi kulağıma ağrı geçti gözlerim kurumaya başladı. Bu akşam üstü acile gittim doktor ooo baya boğaz enfeksiyonu dedi tam antibiyotik yazarken emzirdiğimi 40 günlük olduğunı söyleyince yazmadı olmaz dedi parol a devam dedi
Ne yapabilirim boğazım kulağım fena
Merhaba ne kadar sürede etkisini gösterdi pekiBen memnunum canım ikizlerin ikisinde işe yaradı bana doktor o bilindik markaları önerip vermedi probiyotik verdi umudum yoktu ana işe yaradı şükürakşamları manalarına 6 damla damlatıyorum