2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Evi uzak mı kii kaynananın niye sende?
Hiç düşünce yok yaa kimsede..

Bizde dün çok fena bu gece geçirdik k 5te uyudu bizimki 2de bi kaka yaptı kıvrandı, sonra emdi nwyse uyur artık. Dedim bu sefer gene gazi vardı 5e kadar ağladı masaj yaptık kakasını yaptı en son koyduk beşiğe salladım uyudu

Evet bizim de ciddi sorunlarımız var. Annemin bana davranışlarıyla ilgili olduğunu düşünüyorum

Hiçbir kıyafetim olmuyor eşofmanla geziyorum bende 10 kilo fazlayım doğum kilosuna kadar 4 kilo kaldı

Benim efe bugün çok fena ne uyudu ne emdi ne içti sürekli huysuz sürekli ağlıyor oy kullanmaya gittim bebisle yolda çok sakindi hiç ağlamadım etmedi keyifli ama eve bir geldik abowww tanıdıklar başıma geldi bir bakayım bir bakatim nazar mı oldu bilmem

Ay yok bu ter başka bir ter emzirirken bile suyun içindeyim benimki kucakta uyuduğu için ben sizin gibi işlenemiyorum malesef size masallah
Benim kızda zor gazı nazı bitmiyor ama alıyorum kucağa hem iş hem sakinleştirme yapıyorum mecbur olacak İşler eşim aslında kızıyor beni evi işi dert etme kıza oğlana bak yeter die ama yapamıyorum öyle işte

Ayy Allah yardımcın olsun. Benim kayınvalidemler yan dairede kayınpederim rahatsız oruç tutmuyor kaynım bekâr iyi olduğum ve taze yemeğim varsa o an masa kurmayın bana gelin diyorum geliyorlar yedirip içirtip dua alıyorum ama kız bazen tam iftar zamanı durmuyor o an sinirleniyorum ben lohusa bana bakmanız lazım diyorum o an kayınvalidem orda kuruyor gelin diyor

Kızlar bende birden birrr ağrı hortladı ya iğne vurulan yerden başladı birkaç gün sonra tüm omurgama yayıldı. Şuan bütün eklemlerime yayılmış durumda. Heryerim ağrıyor sağlam yerim yok. Spinalden %100. Çünkü iğne vurulan yerden yayıldı ağrı. Kalıcı olur diye çok korkuyorum moralim alt üst.

Kızlar boğazım hafif ağrıyordu 1 aylık aşıda sağlık ocağında göründüm doktora antibiyotiklik değil parol ve bol bol ılık Su iç dedi. Hala geçmedi kulağıma ağrı geçti gözlerim kurumaya başladı. Bu akşam üstü acile gittim doktor ooo baya boğaz enfeksiyonu dedi tam antibiyotik yazarken emzirdiğimi 40 günlük olduğunı söyleyince yazmadı olmaz dedi parol a devam dedi
Ne yapabilirim boğazım kulağım fena

Doktoruna sor hemen baktır Allah korusun omurga bu kalıcı hasarlara yol açılmasın. Çok geçmiş olsun

Canım. Ben boğaz ağrısı olacağım zaman ki şuan böyleyim biraz.. Zencefil bal, limon karışımı içiyorum bide parol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…