- Konu Sahibi Buffalosos
- #34.121
Özel hastanede dogum yapacaklar dogum ücreti vs konuştunuz mu hiç ocak ayında zam gelecek dediler ondan etkilencek misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana hangi gün doğum yaparsanız o günün ücretini ödersiniz dediler erken ödeme kabul etmedilerÖzel hastanede dogum yapacaklar dogum ücreti vs konuştunuz mu hiç ocak ayında zam gelecek dediler ondan etkilencek misiniz
Ben konuştum Ocak ayının ilk 2 haftası olsa zam yansımazdı ama şubata kesin yansır dedilerÖzel hastanede dogum yapacaklar dogum ücreti vs konuştunuz mu hiç ocak ayında zam gelecek dediler ondan etkilencek misiniz
Fiyat ne dedilerrBana hangi gün doğum yaparsanız o günün ücretini ödersiniz dediler erken ödeme kabul etmediler
Şu an normal 12 bin sezaryen 15 bin dediler ama bence zamlardan sonra 20 bin olur gibi geliyorFiyat ne dedilerr
Bu akşamda hastaneydim bel ağrısından.Çok şükür açılmam yok serum verildi ağrı kesici krem verildi böbrek ağrısı bele vurmuş.Doktorum erken doğumu başlatacak bir durum yok şuan için dedi rahatladık o yüzden biraz daha teşekkür ederim sorduğunuz için
Bana 17 bin tl ücret verdiler hem sezaryen hem de vajinal doğum fiyatı aynı. Ocak sonuna kadar bu fiyat geçerliymiş. 2 Şubat’a planlı sezaryen olacağım için zamlı fiyattan ödeme yapacakmışım Allah bilir kaç olacak erken ödeme de kabul etmiyorlar. En az 20-23 arası olur bence.Özel hastanede dogum yapacaklar dogum ücreti vs konuştunuz mu hiç ocak ayında zam gelecek dediler ondan etkilencek misiniz
Maşallah minnoşumuza Gözünüz aydın Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmenizi nasip etsinSelamm kızlar biz doğduk pazar gecesi 35+0 2720gr şükür yoğun bakıma girmedik evdeyiz aldığım kıyafetlerin hiçbiri olmuyor minnoşa
Maalesef benim hastane de önceden ödemeyi kabul etmiyor 17700 demişlerdi sezaryen-normal fark etmeksizin. Zamlanınca ne kadar olacak bilmiyorum şu an belki de zam gelmiştir bile çünkü dün muayeneye gittiğimde zam gelmiştiÖzel hastanede dogum yapacaklar dogum ücreti vs konuştunuz mu hiç ocak ayında zam gelecek dediler ondan etkilencek misiniz
Şu an 36.000₺ yeni yılda zam gelecek ama ne kadar belli değilÖzel hastanede dogum yapacaklar dogum ücreti vs konuştunuz mu hiç ocak ayında zam gelecek dediler ondan etkilencek misiniz
Yeni aldığınız makine markası nedirŞimdi tokluk.sekeri 135 ayyyyyy çok.mutlu oldum 200 lerden sonra inş bebeğime etki etmedi şeker
Oyy ne güzel baba olacak artık rüyalardan kavuşma vakti yaklaşıyor dünde ben rüyamda gördüm saçlı bebekti teni pamuk gibiydi öpüyordum bal tadı geliyorduKızlar bugün eşimi uykuda ağlarken uyandırdım meğer bebeğimizi görmüş rüyasında.Doğduktan sonra koridorda hemşireler önce ona göstermişler bebeği o kadar gerçekçi o kadar güzeldi ki diyorSende koridorda oturuyorsun normal bir şekilde bende annesi burda niye önce ona göstermediniz diye içimden geçirdim ikimizde ağlamaya başladık dedi eşim tam balık burcu kızlardoğum tarihim de eşimin doğum tarihiyle aynı güne denk geliyor 40ı tamamlarsak
İnşallah yaa ben en çok o kokuyu merak ediyorum cennet kokusu diyorlar ya hepOyy ne güzel baba olacak artık rüyalardan kavuşma vakti yaklaşıyor dünde ben rüyamda gördüm saçlı bebekti teni pamuk gibiydi öpüyordum bal tadı geliyordu
Benim de eşimin doğum günü 26 Ocak acaba o gün gelir mi diyoruz 36+3 olacakİnşallah yaa ben en çok o kokuyu merak ediyorum cennet kokusu diyorlar ya hep
Ay bakalım hiç belli olmaz belki denk gelir hayırlısıBenim de eşimin doğum günü 26 Ocak acaba o gün gelir mi diyoruz 36+3 olacak
Doğum günü hediyesi olarak bebişleri verip hediyeden yırtmış oluruz böylelikleBenim de eşimin doğum günü 26 Ocak acaba o gün gelir mi diyoruz 36+3 olacak
Yaa bizim de 24 ocak sevgililik yıldönümümüz erken doğacaksa o tarihte doğsun isterim 35+4 olacak çok duygusal olur benim içinBenim de eşimin doğum günü 26 Ocak acaba o gün gelir mi diyoruz 36+3 olacak
Benimde eşimin doğum günü 24 Ocak bakalım o tarihte gelecek mi miniklerYaa bizim de 24 ocak sevgililik yıldönümümüz erken doğacaksa o tarihte doğsun isterim 35+4 olacak çok duygusal olur benim için
Canım şuan sezeryan 15, normal 13 bin..Özel hastanede dogum yapacaklar dogum ücreti vs konuştunuz mu hiç ocak ayında zam gelecek dediler ondan etkilencek misiniz