- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
- Konu Sahibi Buffalosos
- #34.161
Medipol, memorial, acibadem falan fena yaaMemorial bence de çok fazla yeni yılda ne olacak merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Medipol, memorial, acibadem falan fena yaaMemorial bence de çok fazla yeni yılda ne olacak merak ediyorum
Suanda bursa pembe mavi 30bin tl doktorum dışarıdan daha yeni yıl fiyatımız belli değil yarın kontrolüm var yarın soracağım bakalım kaç diyeckÖzel hastanede dogum yapacaklar dogum ücreti vs konuştunuz mu hiç ocak ayında zam gelecek dediler ondan etkilencek misiniz
Medipol diğerlerine göre nispeten uygun ve çok temiz.Medipol, memorial, acibadem falan fena yaa
Bilemiyorum..Medipol diğerlerine göre nispeten uygun ve çok temiz.
sağlık sigortası karşılayan da çok var bir çok arkadasımın işyerinin yaptığı sigorta karşıladı büyük kurumlar yapıyorlar genelde de onların hastaları oluyor ama tabiki kimine göre de hiçbiseyBilemiyorum..
doğum Fiyatlarını duydum sadece, yazık yani 30.40.50 bin aşırı uç fiyatlar..
Gerci verebilene uygun gelir
Medipol henüz 20 bile değil ki. Ocak zammından sonra da ancak 20-25 civarı olur diye tahmin ediyorum. Çoğu kişi tamamlayıcı sigorta ile gidiyor zaten, ücret ödenmiyor.Bilemiyorum..
doğum Fiyatlarını duydum sadece, yazık yani 30.40.50 bin aşırı uç fiyatlar..
Gerci verebilene uygun gelir
Ben kendime yaptırdım ve yaptırdığımda 9 bindi. Her şeyi de karşıladı detaylı ultrason haricinde. Doğumu da karşılıyor.sağlık sigortası karşılayan da çok var bir çok arkadasımın işyerinin yaptığı sigorta karşıladı büyük kurumlar yapıyorlar genelde de onların hastaları oluyor ama tabiki kimine göre de hiçbisey
Olk cocugun 4200 gram 52 cm deyince doktoraKan akımları nst iyiyse eğer yapısaldir kafanıza takmayın hiç
Evet özel sağlık da karşılıyor doğru..sağlık sigortası karşılayan da çok var bir çok arkadasımın işyerinin yaptığı sigorta karşıladı büyük kurumlar yapıyorlar genelde de onların hastaları oluyor ama tabiki kimine göre de hiçbisey
Benimde tamamlayıcı var ama ben Doktorundan memnunum diye başka bir yere gidiyorum muhtemelen benimkinde Medipol vs karşılar...Medipol henüz 20 bile değil ki. Ocak zammından sonra da ancak 20-25 civarı olur diye tahmin ediyorum. Çoğu kişi tamamlayıcı sigorta ile gidiyor zaten, ücret ödenmiyor.
Yok öyle bir sigorta değil. Sgk'ya ek olarak tamamlayıcı sigorta para verilerek yaptırılıyor. Eğer ayrıca yaptırmadıysanız karşılamaz.Benim sigortam haziran 15 inde kestik 9 yıl.10 aylik kesintisiz yatti ama ben eşimin çalışanı olarak gorunuyordum benim karşılamaz demi özel hastane hazirandan beri eşimin üstünde muane oluyorum özel hastane muane ücreti 400 veriyorum sezeryana 12 bin dediler ama yılbaşından sonra fiyat değişecek dediler bide şimdiden almıyorlar parqyi doğuma yattığımda odebecekmis o kadar ki fiyat üzerinden
Anladım cnmYok öyle bir sigorta değil. Sgk'ya ek olarak tamamlayıcı sigorta para verilerek yaptırılıyor. Eğer ayrıca yaptırmadıysanız karşılamaz.
Ben sleepy bionatural newborn aldım ama başlarda temizleme pamuğunu suyla ıslatarak kullanacağım sonrasında geçerim ıslak mendileKızlar selam konu dışında bişey sormak istiyorum ıslak mendil olarak ne marka aldınız? Baya stok yapmalik düşünüyorum da en uygunu ve temizi hangisi var mi araştıran?