- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
- Konu Sahibi Buffalosos
- #34.141
Hangi hastane?Şu an 36.000₺ yeni yılda zam gelecek ama ne kadar belli değil
36 ne yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi hastane?Şu an 36.000₺ yeni yılda zam gelecek ama ne kadar belli değil
Sizin daha muhtemel görünüyor tahmini doğum tarihiniz daha elverişliiBenimde eşimin doğum günü 24 Ocak bakalım o tarihte gelecek mi minikler
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın güzel günlerde hepbirlikte inşallahSelamm kızlar biz doğduk pazar gecesi 35+0 2720gr şükür yoğun bakıma girmedik evdeyiz aldığım kıyafetlerin hiçbiri olmuyor minnoşa
Nasıl sizin benimki küçük biraz 33+0 da 1900 gram 45 cmAy evet hep kıyaslıyordum ben kiloları gelişimleri
Bizde geceleri uyuyamiyoruzMiniğim sağ tarafta toplanmayı seviyor içerden öyle bir itiyor ki uyandırıyor beni gece gece
Hem doğum öncesi hem doğum sonrası en çok uykusuzluk zorluyor inşallah güzel uyuyan bebeklerimiz olurBizde geceleri uyuyamiyoruz
Ay benimkide sabaha kadar sagima vurdu durduMiniğim sağ tarafta toplanmayı seviyor içerden öyle bir itiyor ki uyandırıyor beni gece gece
B ile başlıyor Alman markadiymisYeni aldığınız makine markası nedir
Memorial bence de çok fazla yeni yılda ne olacak merak ediyorumHangi hastane?
36 ne yaaa
Benimki de kısa 33te gitmedim ama 32de 1980e 42cmdiNasıl sizin benimki küçük biraz 33+0 da 1900 gram 45 cm
Hemen hemen aynıymış ama çok da fark yok rabbim canlarına sağlık versin sağ salim kavuşmamızı nasip etsin insallahBenimki de kısa 33te gitmedim ama 32de 1980e 42cmdi
Benimkide 32 haftakik olması lazımdı 31 ile uyumlu geldi 1750 gram 42 cm kucucukBenimki de kısa 33te gitmedim ama 32de 1980e 42cmdi
Kan akımları nst iyiyse eğer yapısaldir kafanıza takmayın hiçKilosu da düşük benimkinin hemen sigara iciuirmusun dedi bende hayır dedim acaba diyetten mi buyuyemedi ki küçük.kaldi benim bütün değer ler düşmüş b 12 ignesi başlayacam
Ay ben çok iyi uyuyorum gece ya kimse uyuyamıyomuş. Bebek de uyuyo. Ara ara uyanıyo sadece gündüz full kıpırdakHem doğum öncesi hem doğum sonrası en çok uykusuzluk zorluyor inşallah güzel uyuyan bebeklerimiz olur