Bende geçen ay ara kanama yaşadım ama ben aşırı zayıfım bilmiyorumBen bir dönem 85kiloya kadar çıktım 75lere tekrar indiğimde polikistik over sendromu olduğumu öğrendim 65e kadar spor ile indim yinede sendrom devamdı en sonunda doktorum progestan verdi 6ay kullandım ve bıraktığım 1ilk ay ara kanama yaşadım ve bu ay hamile olduğumu öğrendim ve 70kiloyum
Benim de kasıklarda ağrı var halsizlik çabuk yorulmaMerhaba kızlar hiç belirtisi felan olan yokmu
Benim hala ara ara kasık agrılarım devam ediyor
Bende sadece kasıkta ağrı var o kadar canımBenim de kasıklarda ağrı var halsizlik çabuk yorulma
Doktora gittinmi bi sor uzmandan sana en iyi gelecek şeyi doktorlar söylerBende geçen ay ara kanama yaşadım ama ben aşırı zayıfım bilmiyorum
Gittim gittim canımDoktora gittinmi bi sor uzmandan sana en iyi gelecek şeyi doktorlar söyler
Diğer anne sayfalarında da kimsede göremedim ama?Merhaba var aslında. profilinize girip hesap detaylarında bebeğin tahmini doğum tarihini yazınız.
iyi bence bata kaç gün varŞimdi sonucum açıklanmış 83.8 olmuş. 1.5 gün önce 31.2 ydi sizce artış nasıl?
2 gün geciktiiyi bence bata kaç gün var
artış güzel ama değerler biraz düşük gibi dikkat edin mutlaka kimyasala dönmesin.2 gün gecikti
Nasıl kimyasala dönüşüyorartış güzel ama değerler biraz düşük gibi dikkat edin mutlaka kimyasala dönmesin.
eğer değerlerin 2 günde bir %66 ve daha yukarısı bi değerle artmazsa ve sürekli düşerse kimyasala dönüşür. ama senin değerin güzel artmış bolca yatıp dinlen 2 sonra tekrar kan ver canımNasıl kimyasala dönüşüyor
Öyle mi canım ? Bu aralar çok dolaşıyorum sorun olur mu acaba ayaktayım süreklieğer değerlerin 2 günde bir %66 ve daha yukarısı bi değerle artmazsa ve sürekli düşerse kimyasala dönüşür. ama senin değerin güzel artmış bolca yatıp dinlen 2 sonra tekrar kan ver canım
Yatıp dinlen bence hatta belki doktora gitsen takviye verebilir bu süreçteÖyle mi canım ? Bu aralar çok dolaşıyorum sorun olur mu acaba ayaktayım sürekli
Sadece folik asit kullan başka bişey şuan gerek yok dediYatıp dinlen bence hatta belki doktora gitsen takviye verebilir bu süreçte
2 gün gecikti
42 saat sonra heyecandan tekrar baktırdımGeç döllenmedir canım artışın güzel 2 gün olmadan 2 kat artmış