- 4 Ağustos 2022
- 4.927
- 2.438
Sizin nasıl artış olmuşKızlar ben de 2 kere kan verdim 2 kat artış olmuş ben de gelebilirim artık bu gruba sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin nasıl artış olmuşKızlar ben de 2 kere kan verdim 2 kat artış olmuş ben de gelebilirim artık bu gruba sanırım
Ya benim ölçtürdüğüm yer en fazla bine kadar ölçebiliyormuş ilk gün 550 çıktı şimdi binden büyük yazıyor sadece ondan anlayamadım tam olarak maalesef. Şimdi başka hastaneye gidip versem değerler farklı çıkar boşa stres yaşamayayım dedimSizin nasıl artış olmuş
Sizin bat ne zamandıSizin nasıl artış olmuş
Hadi ya bence ölçtürün çok farklı çıkacağını sanmıyorumYa benim ölçtürdüğüm yer en fazla bine kadar ölçebiliyormuş ilk gün 550 çıktı şimdi binden büyük yazıyor sadece ondan anlayamadım tam olarak maalesef. Şimdi başka hastaneye gidip versem değerler farklı çıkar boşa stres yaşamayayım dedim
8 mayıstı sizinSizin bat ne zamandı
Benim de 3 diye düşünüyorum8 mayıstı sizin
Bana da 6bin demişlerdi ben de o civara gelmesini bekliyorum canım yarın bir daha çağırdı mı yarın görülür o zamanKızlar ben dün doktora gittim kese görünmedi. En son cumartesi günü hcg 1037 çıkmıştı dün 4 binlerde olması gerekiyordu kese görünür diye gittim ama doktor 6 binde görürüz dedi. Siz gittiniz mi kese göründü mü
Evet cuma tekrar gel dedi zaten o zamana kadar 8 bin olması gerekiyor görünür inşallah. Burda hep 3000 olunca görünür diye okuduğum için hemen gitmiştim ben deBana da 6bin demişlerdi ben de o civara gelmesini bekliyorum canım yarın bir daha çağırdı mı yarın görülür o zaman
Ben de gittiğimde 8 bin olacak o zaman bana da yazar musun doktordan çıkınca meraktan ölcem ne görünüyor acaba diyeEvet cuma tekrar gel dedi zaten o zamana kadar 8 bin olması gerekiyor görünür inşallah. Burda hep 3000 olunca görünür diye okuduğum için hemen gitmiştim ben de
Benim ise en son pazartesi 11 bin gördüğüm halde doktora gitmemiş olmamBen de gittiğimde 8 bin olacak o zaman bana da yazar musun doktordan çıkınca meraktan ölcem ne görünüyor acaba diye
Canım ben doktora gitmeden bigün önce beta hcg 2030 du ertesi günde doktora gittim ortalama 3bini geçikti kese göründü sonraki günde saglık ocagıdna kan testi verdim beta hcg 4623 çıkmış demekki farkediyor kişiden kişiye veyada cihazdan cihaza bilemedmKızlar ben dün doktora gittim kese görünmedi. En son cumartesi günü hcg 1037 çıkmıştı dün 4 binlerde olması gerekiyordu kese görünür diye gittim ama doktor 6 binde görürüz dedi. Siz gittiniz mi kese göründü mü
Hayırlı olsun sag salim kucagına alırsın inşallahMerhaba kızlar heyecanımı paylaşmak istiyorum ben bugün doktora gittim ve keseyi gördük şükürler olsun 10 gün sonra kalp atışı için tekrar gideceğim hepimiz bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz inşallah
Tabii yazarım mutlakaBen de gittiğimde 8 bin olacak o zaman bana da yazar musun doktordan çıkınca meraktan ölcem ne görünüyor acaba diye
Karından mı göründü peki sizdeCanım ben doktora gitmeden bigün önce beta hcg 2030 du ertesi günde doktora gittim ortalama 3bini geçikti kese göründü sonraki günde saglık ocagıdna kan testi verdim beta hcg 4623 çıkmış demekki farkediyor kişiden kişiye veyada cihazdan cihaza bilemedm
Hayırlı olsun tebrik ederimMerhaba kızlar heyecanımı paylaşmak istiyorum ben bugün doktora gittim ve keseyi gördük şükürler olsun 10 gün sonra kalp atışı için tekrar gideceğim hepimiz bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz inşallah
Tahmini kaçtır hcgBende yarın doktora gideceğim ama hcg seviyem 8 binleri bulmamıştır ki inşallah keseyi görürüz :)