2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Kızlar hangi vitamini kullanıyorsunuz ben gebeliği öğrendiğimden beri regenesis max kullanıyorum doktorum ona devam et kullan dedi hem omega var hem de multivitamin folik asitte var içinde
Ben de ocean mummy kullanıyorum miden bulanmıyorsa devam et dedi. Ama bakıyorum multivitaminleri 3 aydan sonra veriyorlar bi zararı var mıdır bilemedim olsa doktor bırak derdi herhalde. Ctsi sorcam bi

Kızlar hangi vitamini kullanıyorsunuz ben gebeliği öğrendiğimden beri regenesis max kullanıyorum doktorum ona devam et kullan dedi hem omega var hem de multivitamin folik asitte var içinde
bende regenesis max kullanıyorum doktor çok iyi dedi. multivitamin ilk aylarda sıkıntı olur mu dedim hayır olmaz regnesis içeriği güzel bir multivitamin dedi

Ben tek embriyo ile mol gebelik geçirdim...

Kızlar iyi akşamlar
Tüm mesajları okuyamadım çok olmuş
Ama güzel haber alanları tebrik ediyorum kötü haber alanlar insallah yoktur varsa vardır bi hayır diyelim
Ben bugün perinatolog a gittim
Yolc sac ve boncuğumu gördü kalp atışını duymadık henüz çok küçükmüş ama ayrıntılı usg olduğu için kalp atışını gördük pıt pıt
Kan tahlillerimi istedi
Sadece folik asit kullan dedi günlük hayatına devam
Mutlaka güneş kremi kullan cildin çok leke yapacak dedi
9. Haftada kadin doğuma 11. Haftada ense kalınlığı için bana (kendisi perinatolog ) kontrole gel dedi

Bu arada tsh beta hcg baktirdigim gün 1.5 di
Bugün 1.3 geldi
Biraz idrar yolu enfeksiyonu var çok su içemiyorum ama başlayacağım bende

İlkinde bile cift yapanlar var, benim doktorum iki üç kere tek deneyecekti..
Kısmet ya herşey nasip gerçekten..
gerçekten öyle tutunacak olan embriyo hangisi bilemiyoruz ki tamamen tesadüf. benim 2018 de 5 embriyom vardı ilk tek koydular tuttu 8 haftalıkken kalbi durdu. sonra çift koydular negatif oldu. en sona yine iki koydular tek tuttu. göya en kalitelilerini önce koyuyorlar şansı artsın diye. en düşük ihtimal olan tutundu. aslında bu dünyada yiyecek ekmeği olan geliyor da işte. biz elimitsen geleni yapıyoruz işte

Teşekkürler bende bugün doktora gittim ilacın dozunu düzenledi

Yok adetten hemen sonraki hafta döllenme olmuştur dedi doktor normalde de benim adet döngüm 25 26 arası oluyor

Çok geçmiş olsun onun belirtileri neydi acaba
Sağol canım,aslında ilk kese muayanemde sadece kesen yuvarlak değildi kanama alanı vardı, bir hagta sonra bekledik düzelir diye ama kesen çok biçimsizdi..
Kürtaja karar verdik mecburen,pataloji raporunda çıktı mol gebelik olduğu
Çok nadir görünen bir gebelik belkide doktorlar hiç o gözle bakmadılar

Evet kesinlikle öyle
Vakti gelmeden açmıyor çiçekler, Rabb'im hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin amin

Allahım bir daha yaşatmasın şükürler olsun böyle bir dönemdeyiz doktorlar sağlıksız olunca kurtarıyor bizleri eskiler neler yapıyordu acaba

Kızlar yüz üstü yatınca karnımın altında pıt pıt bisey atıyor damar gibi sanki yatamıyorum yan yatıyorum daha şimdiden böyle olmamalı ya

Teşekür ederim inşaAllah hepimiz güzel haberler alırız da bebeğimize de sağ salim kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…