Ben de ocean mummy kullanıyorum miden bulanmıyorsa devam et dedi. Ama bakıyorum multivitaminleri 3 aydan sonra veriyorlar bi zararı var mıdır bilemedim olsa doktor bırak derdi herhalde. Ctsi sorcam biKızlar hangi vitamini kullanıyorsunuz ben gebeliği öğrendiğimden beri regenesis max kullanıyorum doktorum ona devam et kullan dedi hem omega var hem de multivitamin folik asitte var içinde
bende regenesis max kullanıyorum doktor çok iyi dedi. multivitamin ilk aylarda sıkıntı olur mu dedim hayır olmaz regnesis içeriği güzel bir multivitamin dediKızlar hangi vitamini kullanıyorsunuz ben gebeliği öğrendiğimden beri regenesis max kullanıyorum doktorum ona devam et kullan dedi hem omega var hem de multivitamin folik asitte var içinde
Ben tek embriyo ile mol gebelik geçirdim...Ama iki embriyonun tehlikesi çok bölünüp 3üz 4üz olabilir onunda tehlikeleri çok en garanti tek embriyo tekle bile ne kadar çok ikize hamile kalan var baksana çogu tek embriyoyla tek yumurta ikizlerine hamile kalıyor tüp bebekte
Çok geçmiş olsun onun belirtileri neydi acabaBen tek embriyo ile mol gebelik geçirdim...
Bana nates q-plus vermişti onu kullanıyorum şimdilikBen de ocean mummy kullanıyorum miden bulanmıyorsa devam et dedi. Ama bakıyorum multivitaminleri 3 aydan sonra veriyorlar bi zararı var mıdır bilemedim olsa doktor bırak derdi herhalde. Ctsi sorcam bi
gerçekten öyle tutunacak olan embriyo hangisi bilemiyoruz ki tamamen tesadüf. benim 2018 de 5 embriyom vardı ilk tek koydular tuttu 8 haftalıkken kalbi durdu. sonra çift koydular negatif oldu. en sona yine iki koydular tek tuttu. göya en kalitelilerini önce koyuyorlar şansı artsın diye. en düşük ihtimal olan tutundu. aslında bu dünyada yiyecek ekmeği olan geliyor da işte. biz elimitsen geleni yapıyoruz işteİlkinde bile cift yapanlar var, benim doktorum iki üç kere tek deneyecekti..
Kısmet ya herşey nasip gerçekten..
o da kan sulandırıcı fakat o iğne göbekten yapılıyor . ben ikisini birden kullanıyorum. bir kanama geçirdim ona rağmen doktorum bıraktırmadıAynen pıhtılaşma olmasın diye verdi benimki de oksapar ne için verildi bir bilgim yok o ilaçla ilgili
Teşekkürler bende bugün doktora gittim ilacın dozunu düzenlediKorkmayın bende aynı şeyi yaşıyorum. Gebelikte hormonlar artış yaptığı için TSH değerini de tetikliyor. Ben şu an 16+5 teyim ve öğrendiğim günden şimdiye kadar sabahları aç karına ilaç alıyorum. Değerim 4 lerdeydi ve şimdi tekrar düştü. Bakın hatta atayım tablomu da.. korkmayın, bende ilk başta endişe etmiştim. Fakat doktor hamilelikte bunun normal olduğunu söyledi. Diğer sonuçlarım da şükür temiz çıktı. Her ay bunun için dahiliyeye gidiyorum. Doğumdan sonra düzelirmiş.
Yok adetten hemen sonraki hafta döllenme olmuştur dedi doktor normalde de benim adet döngüm 25 26 arası oluyorAdet gününden önce mi hamile kalmış oluyorsun yani. Benimde adetim 24 şubat idi ama her gittiğimde haftası ve günü tutuyordu sadece tam 16 haftalık gittiğim gün +2 fazladan çıktı. Adet olmadan önce mi gebe kaldım sayılıyor?
Sağol canım,aslında ilk kese muayanemde sadece kesen yuvarlak değildi kanama alanı vardı, bir hagta sonra bekledik düzelir diye ama kesen çok biçimsizdi..Çok geçmiş olsun onun belirtileri neydi acaba
Evet kesinlikle öylegerçekten öyle tutunacak olan embriyo hangisi bilemiyoruz ki tamamen tesadüf. benim 2018 de 5 embriyom vardı ilk tek koydular tuttu 8 haftalıkken kalbi durdu. sonra çift koydular negatif oldu. en sona yine iki koydular tek tuttu. göya en kalitelilerini önce koyuyorlar şansı artsın diye. en düşük ihtimal olan tutundu. aslında bu dünyada yiyecek ekmeği olan geliyor da işte. biz elimitsen geleni yapıyoruz işte
Allahım bir daha yaşatmasınSağol canım,aslında ilk kese muayanemde sadece kesen yuvarlak değildi kanama alanı vardı, bir hagta sonra bekledik düzelir diye ama kesen çok biçimsizdi..
Kürtaja karar verdik mecburen,pataloji raporunda çıktı mol gebelik olduğu
Çok nadir görünen bir gebelik belkide doktorlar hiç o gözle bakmadılar
Sağlıklar dilerim size de bebekciğe de. Güzel günler görelim hepimiz.Teşekkürler bende bugün doktora gittim ilacın dozunu düzenledi
Sağlıklı olsunlarYok adetten hemen sonraki hafta döllenme olmuştur dedi doktor normalde de benim adet döngüm 25 26 arası oluyor
Teşekür ederim inşaAllah hepimiz güzel haberler alırız da bebeğimize de sağ salim kavuşuruzAh canım çok şükürbak boşuna telaş yaptın dün. Bebişi de görebildiniz mi ?
Ben tiroid kanseri geçirmiştim o yüzden yarısını almışlardı tiroidimin , şimdi gebelikte de yükseldi muhtemelen yarın kan vereceğim ama korkuyorum valla sonuçtanDış gebelik falan aklına getirme lütfen öyle şeyleri , pozitif düşün pozitif olsun.
Dış gebelik düşüncesini Çıkar canım aklından , bak ne güzel doktor içerde bebeğin demiş. Hiç düşünüp kafana takma bunları , kalp atışını duyacağın günü bekle artık
Canım bence doktorun bir şey olmaz dediyse yolculuğunu yap. Ama valiz taşıma , eğilip doğrulurlen dikkat et. İyi yolculuklar.
Bende yarın eşimle gideceğim doktora ve alttan muayene olacak. Benim doktorumun muayene odası ayrı kendi odası ayrı. Acaba eşimi almazlar mı muayene odasına? Sizin de alttan muayenemiydi ?